Ahoj při zimní udržbě jsem zjistil na zadním kole u krosse,že mám na 8 místech u špic z obou stran podélně prasklý ráfek. V délce asi 1 cm na obě strany. Můžu na tom ještě jezdit, nebo raději hned vyhodit? Jezdím jenom po silnici a vážím 75 kg.
Hmm, a jak je to prasklý? Jsou to jen rýhy na materiálu, nebo opravdu praskliny skrz naskz? Těžko radit, když to člověk nevidí... Nebyla by fotka? Zajímalo by mě to.
Ale jinak - já bych to vyměnil. Vím, že od člověka, který jezdil 15 let na prasklém a svařovaném rámu a který všechno mění, až když to fakt odejde, to nezní věrohodně :-))) Ale ráfek zadního kola... Určitě bych to vyměnil v rámci příprav na delší cestu - náhradní ráfky asi nevozíš :-)
Btw: jestli jezdíš, jak píšeš, tak je dost divný, že se ti to stalo. Já vozím vzadu na silničce i přes 15 kg nákladu, nosič a pláště (a dřív i osy) trpí jako blázen, ale nikdy jsem neměl problém s ráfkem, ani s tím nejobyčejnějším. Máš v kole všechny dráty? A utahuješ dobře výplet?
0
Ahoj, udělal jse fotky, ale jak ti je mám poslat? Napiš mi svůj i e-mail.
Je to praské skrz, trochu jsem odškrabal darvu. Ráfek má najeto necelých 30000km.
0
Tak to dej na tuto stránku a potom sem hoď jen link.
http://www.imageox.com/
0
můžeš to hodit sem: http://www.ukazto.com/
0
e-mail: [email protected]
Ale lepší je to někam umístit, jak tu navrhují jiní...
A třicet tisíc km? Tak to má ten ráfek celkem nárok na poklidný důchod ve sběru, ne? ;-)))
0
poslal jsem ti fotky na e-mail.Tak je kdyžtak nekam dej pro ostatní, mě se to nějak nedaří.
0
Jednou jsem viděl kluka, jak si to "chrastil" pomalu na kole - tyhle praskliny se mu propojily a ráfek se skoro rozpadl na dvě půlky a byl to kvalitní ráfek zn. Mavic s kalíškama. Já bych ho vyhodil bez váhání. Ono jít potom pěšky v mraze je o zdraví.
0
Podle kilometraze a tvyho popisu jde urcite o normalne probrzdenej rafek. Rafkovyma brzdama se behem brzdeni za nejakou dobu odira material rafku, ktery potom vlivem tlaku vzduchu (v dusi a plasti) praskne. Vyhodit a vymenit.
Dnesni rafky pro rafkovy brzdy maji jinak uz bezne indikaci opotrebeni. bud takovou drazku po obvode (kdyz zmizi- obrzdi se- je cas vymeny) nebo vnitrek rafku obsahuje obarvenou tekutinu- pri probrzdeni "krvaci").
0
Wow, tekutina zní celkem efketně :) ale není to nebezpečný? Přecejen s mokrým ráfkem se moc dobře nebrzdí...
0
vytéká nemastná kapalina nehrozí prokluzování brzdových špalků a vesměs červené zbarvení upozorní na spotřebované ráfky.
0
Po 30000 km jezdit na naprasklém ráfku to je jistá nominace na Darwimovu cenu :
http://trrrdt.blog.cz/0612/darwinova-cena-aneb...
0
Včera jsem zkoušel ten ráfek mačkat a hejbat s ním ve svěráku. Tak mám zkusit jeho výdrž ještě na jaře co vydrží?
0
Tak mám dojem, že si tu z nás někdo dělá jen srandu... :-)
0
Ne, srandu si nedělám, ptal jsem se doopravdy co vy na to.A zda-li se na tom dá jezdit, protože po této sezoně uvažuju o jiném kole tak jestli mám na toto ještě něco kupovat,
0
Po zátěžové zkoušce ve svěráku? To bych se na to fakt vybod! Neblázni, kup za tři kila nějakej ocelovej blboráfek nebo za tutéž cenu skládačku v bazaru a na tom jezdi, dokud si nekoupíš nový kolo! A ten svůj svěrákovej kus si pověs na zeď nad postel... :-)
0
Proboha co řešíš ? Tolik najetých km na ráfku, navíc je probržděný a ty nevíš jestli ho vyměnit ?? Chyť ho,vyhoď do kontejneru a kup nový. I když plánuješ nové kolo tak tě snad tři stovky nezabijou... pokud jsi teda opravdu cyklista a neděláš si tady ze všech jen prdel.
0
No nic ve zlem ale jestli to mas opravdu praskle a chces si uzit poradny karambol tak na nem jezdi dal a mozna se ti to splni.Ale radeji pust jenakou tu stovku a kup si novej je to nejlepsi varianta.Ja osobne bych nesnesl pocit ze jezdim na necem co neni 100%
0