V sobotu bych ráda s Machnou (a event. dalšími zájemci)vyrazila na běžky.
Jaké zkušenosti s běžkovými podmínkami jste nabrali o víkendu?!?
Kterým směrem byste doporučili se vydat?!?
teda teda... takove supr blative pocasi na kolo a ty chces vytahovat bezky? :)
0
no také jsem uvažovala o kole, ale manipulátorka Machna mě ukecává na běžky :o)))
Asi vytvořím nějakou variantu Kolo-běžky a v pátek se to rozsekne podle aktuálního počasí...
0
kolo-bezky? jako ze bezky pridelas podel horni ramove trubky a pojedes se nekam projet... kdyz narazis na snih, tak kolo na zada, bezky na nohy?
a nebo ze na kole vymenis kola za bezky? :)
0
Kolo nebo běžky :o)))
0
Jestli do hor na hrebeny, tak je to asi jedno.
Ale v brdech to ještě nejde i když v lese nějakej ten sních leží, tak ho není souvyslá vrstva.
0
:o)))
0
Jinak pokud je počasí aspoň takový jako bylo třeba tuhle neděli tak na kolo to jde v pohodě (by jsem jezdit) jenom to chce to správný oblečení a to ty určitě máš :-)
0
Jasně, ale vzhledem k tomu, že jsem loni běžky ani nevytáhla, tak mě přece jenom lákají tentokrát více než to kolo...
0
Byl jsem také, bylo to skvělé, až na tu hromadu co jsem nechal před barákem na trávníku. Tolik bahna, listů a podobných věcí jsem si z projížďky už dlouho nepřivezl :-).
0
Hlavní je, že sis to užil :o)))
0
v tomhle pocasi se da jezdit i za tmy. V patek sem dal na zkousku 10km (defakto bez svetla - blbec sem si ho poradne nenabil) a v nedeli 20km se svetlem... jedinej problem je totalne zadelany kolo :)
0
Ale to v tý tmě naštěstí nevidíš :o)))
0
Moje kolo se vcera vecer po Brdskym vyletu nevychovane vykakalo u Michala v predsini. Jsem mu rikal, ze ho zaparkuju venku, ale on jinak nedal. Michal doda casem fotku :)
0
Jediná výhoda soužití s tchýní je garáž a hadice s vodou.
0
Ano, ano, potvrzuji, nejenom, ze nas prekvapil svoji navstevou, ale v porovnani s jeho kolem bylo to moje nablyskany svihak.....
http://kandrac.net/tmp/meduza_navsteva_2007_11...
Zustalo po nem toto.....
http://kandrac.net/tmp/meduza_navsteva_2007_11...
A take po Jirkovi samotnem zbyla viditelna stopa :-)
0
V lednici?!? :o)))
0
Pokud byste své běžky nasměrovali na Šumavu, mohla bych se případně přidat?
Helejte se, vy bláznivý zimní cyklisté, založte si svoje téma, kam na kolo v sobotu. Tohle má být o lyžování, že jo, radko. 8-)))
0
No, zatím váhám :o)))
0
Snad jsi nepodlehla svodům těch výše přihlášených diskutérů! 8-) Budeš muset umýt kolo (po akci)! 8-)))
0
Psssst, potichu, ať to neslyší moje kolo, nebo bude chtít umýt i to bahno, co už na něm drží skoro měsíc :o)))
0
Doporučuju se na běžky vykašlat a na kole se vydat směr Říčany!!
0
Všechno jsem přehodnotila, v pátek jdu do divadla a v sobotu budu doma.
Na kolo až v neděli a soukr, protože si musím testnout jednu trasu...
Nicméně všem díky za tipy :o)))
0