reklama

Cyklostezka Praha-Drážďany

Zdravíčko!!Potřeboval bych poradit- sháním informace o cyklostezce Praha-Drážďany, popis trasy (eventuelně mapu..)Na netu sem nic nenašel, pouze toto - http://www.chvateruby.cz/cyklostezka/index.html... Volal sem tam a o stezce prý nic konkrétního nevědí,mapy neprodávaj atd...Takže budu vděčný za cokoliv konkrétního....

[ Zpět ]
Datum: 20.07.2007
Autor: Neregistrovaný uživatel (Jan Kolář ([email protected]))
  • Re: Cyklostezka Praha-Drážďany

Cyklotrasa číslo 2. Vede to podle Vltavy a a pak Labe. Najet na ní můžeš v Praze kdekoli u Vltavy, podle toho kde bydlíš. U Baranďáku, na Palačíku, ve stromovce, kde chceš. Map by sis musel koupit povícero nebo atlas, ale podle mne není potřeba, prostě si najdi řeku a jeď.

[ Zpět ]
    Autor: Jurimír
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Cyklostezka Praha-Drážďany

Jeli jsme to z Prahy začátkem července. Spoustu podkladů jsem našla tady na webu, zkus to vzít přes "najdi". Jinak z Prahy do Litoměřic je to celkem ezáživná cesta, pak už je to zajímavější. Kvalita povrchu ušla, jen na levém břehu z Děčína do Hřenska je to trochu tankodrom, ale jen pár km (dá se to jet i po druhé straně po silnici). Na Německé straně bez komentáře, havaj až tam. Značení bylo bez problémů, trasa č.2 až na hranici, v Německu není kam zabloudit, pořád podél vody. Jinak až na výjimky je to rovina, dá se zpestřit několika odskoky (Např. Terezín, hrad Střekov u Ústí n.L., v Německu pevnost Königstein atd.).
    Jana

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Mufa)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačka na kolo

včera
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížďky Praha a okolí, na pohodu, nejde o kilometry, ale o to užít si jízdu.

Hledám: Věřím, že ještě potkám lásku.

25.04.2025
Život je náhoda a musí se mu jít naproti… a tak tu jsem a říkám si, že třeba zrovna tady bude moje druhá polovina…

Hledám: Jsem jaká jsem.

25.04.2025
Já bez závazků, hledám parťáka pro život, který už je na tom také podobně. Pouze vážně, ale s nadhledem a…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

355 cyklistů (9 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025