reklama

Krosove kolo do 17000,-

Chtel bych si koupit krosove kolo a jsem omezen;-) 17000,-. Nemuzu se rozhodnout mezi Meridou Crossway TFS 500-V Sport(http://www.merida-bike.cz/prodej/crossway-tfs... a Authorem ZENITH(http://www.author.cz/kola/katalog/&aid=0... Mohli by jste poradit-srovnat popr doporucit jine?
Diky moc

[ Zpět ]
Datum: 12.07.2007
Autor: vitas
  • Re: Krosove kolo do 17000,-

Co mohu doporučit je zajít do nějaké prodejny a pořádně si je prohlídnout a hlavně se na každém z nich projet. Každé kolo má jinou geometrii, výbavu a hlavně každému vyhovuje něco jiného. V dnešní době je Cros asi nejoptimálnější volba. Se shimano Deore chybu neuděláte. Lepší výbava už je podle mě zbytečná investice. Hlavně že to má 27 převodů. Já mám už nějakej ten pátek Author Zenith (ale bez přední odpružené vidlice, protože to v té době nebyl standard u tohohle typu kol) a nemůžu si ho vynachválit. Kupoval jsem ho před 8 lety za 20000,- jako nejvyšší model od Authora. I když teď ta Merida na obrázku a podle výbavy nevypadá vůbec špatně. Dále doporučuji dokoupit nášlapy pro lepší požitek z nového kola.

[ Zpět ]
    Datum: 17.07.2007
    Autor: Neregistrovaný uživatel (nydlak ([email protected]))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: partačku na předvanoční lyzovačku

Hledám: partačku na předvanoční lyzovačku
včera
Ahoj,kolo odkládáme tak proč nezajet na lyžovačku s CK do Livigna 8.-12.12. Předvánoční paráda a také pohoda před…

Hledám: Severní Thajsko v lednu 2026

Hledám: Severní Thajsko  v lednu 2026
05.11.2025
Ahoj cyklisté! Rád cestuji a jezdím na kole. V poslední době se zaměřuji na horské průsmyky. Jedu k úpatí hory a…

Hledám: Severní Thajsko v lednu 2026

Hledám: Severní Thajsko  v lednu 2026
05.11.2025
Ahoj cyklisté! Rád cestuji a jezdím na kole. V poslední době se zaměřuji na horské průsmyky. Jedu k úpatí hory a…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

201 cyklistů (7 přihlášených)

Slovinsko na kole - 5. část - Závěr

Sjezd z hor (Zgornje Jezersko) zpět do údolí k řece Sávě byl přesně takový ten táhlý a nekonečně dlouhý sjezd…
Peggy | včera

Slovinsko na kole - 4. část - Ljubljana a Kamnicko-Savinjské Alpy

Přiznám se, že už jsem se do civilizace docela těšila. Zase na chvíli mít takový ten režim, zajít si…
Peggy | 04.11.2025

Slovinsko na kole - 3. část - moře

Celý zbytek dovolené se již nenesl v žádném dramatickém duchu. Žádné další defekty ani nic jiného. Až na…
Peggy | 21.10.2025