reklama

Ceska Mountainbikova Asociace

Mozna to tu probehlo, ale pro jistotu. Byla zalozena CeMBA, coz dle textu vypada ve velmi rozumnou asociaci (na rozdil treba od cyklistickeho svazu) pristupnou pro sirokou verejnost bikeru.

Kdo máte zájem můžete připět. Kdo ne, tak stejně doporučuji některé texty, zejména od Tomáše Kvasničky. Má to hlavu, má to i patu ;-).

[ Zpět ]
Datum: 09.05.2007
Autor: lester
  • Re: Ceska Mountainbikova Asociace

http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=4909
    :)

[ Zpět ]
    Autor: Kejml
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

K***, jakto ze jsem to nenasel. I vyhledavani jsem zkusil a nic. A ted dam vyhledat CeMBA a tisic vysledku. \

Holt jsem za debila, uznavam ;-)

[ Zpět ]
      Autor: lester
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nač ta silná slova? I "Agent - provokatér" je zaměstnání ...

8-)))

[ Zpět ]
        Datum: 27.01.2010
        Autor: pavka
  • Shrnutí činnosti ČeMBy v roce 2009

Shrnutí činnosti ČeMBy v roce 2009 a několik slov o dění v roce 2010 najdete na http://www.cemba.cz/zpravodaj/?x=5866 .

[ Zpět ]
    Datum: 26.01.2010
    Autor: zbartos
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačka na kolo

29.04.2025
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížďky Praha a okolí, na pohodu, nejde o kilometry, ale o to užít si jízdu.

Hledám: Věřím, že ještě potkám lásku.

25.04.2025
Život je náhoda a musí se mu jít naproti… a tak tu jsem a říkám si, že třeba zrovna tady bude moje druhá polovina…

Hledám: Jsem jaká jsem.

25.04.2025
Já bez závazků, hledám parťáka pro život, který už je na tom také podobně. Pouze vážně, ale s nadhledem a…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

326 cyklistů (5 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025