Tak se pochlubte, pod jaký rozkvetlý strom jste dneska zaběhli :o)))
Protože v Praze květlo všechno dřív, tak jsem si to už před 14 dny posychrovala pod jabloní a pod třešní. Dneska už byl k mání jen šeřík :o)))
0
Sichr hned třikrát,jó? A třikrát s jedním nebo jedenkrát se třemi :o))).......no nic, v každém případě určitě neuschneš :o))
0
Nejsi ty moc zvědavý :o)))
0
Třešínka na stinném místě u Slapské přehrady, dosud kvetoucí :-)
0
Pod hodně rozkvetlými stromy jsme projeli. Jel jsem dnes se staříky a tak jsem měl mraky času na focení. Vůbec toho nelituji, málem jsem zavařil spoušť!
http://www.vysokohorskesporty.cz/maj07/index.htm
0
Krásný fotky! Zajíci a kačenky - to nemá chybu!
0
Dík. Přesně taková pohoda i terén čeká staříky v červnu na srazu. Pro chrty ale mohu najít pořádné maso. Pokud se ovšem také nebudou chtít kochat. Po dnešním dnu jsem zjistil že to má také něco do sebe.
0
Srdce mi zaplesalo z té krajiny. Ještě dva dny, ještě dva dny vydržet.....a jedem.
Neni ta jedna zahrádka náhodou v Kestřanech? Když se jede od Písku a odbočí se na Sudoměř/Ražice? Podle těch tvrzí bych si byl skoro stoprocentně jistej že to jsou Kestřany. (?)
0
Něco jsem přidal. ten odkaz je nyní : http://www.vysokohorskesporty.cz/maj07/majroz.htm
0
Taxem jel do Brna fotit nackovskou demosku a dostal sem do hlavy delobuchem. Sesili me to ve fakultni nemocnici v Bohunicich. Este sem trochu nahluchlej.
0
Chybí mi tam ten rozkvetlý strom, rozkvetlá hlava neplatí :o)))
0
Makal jsem a tresne tu nejsou....to je na prd:-)))
0
Neříkej, že tam nemáš nějaký rozkvetlý strom?!? To chceš aby ti Kamča uschla?!?
0
Ani nevím, bylo to tak narychlo, že jsem jen tak tak nepokropil svoje botky ;-))) Zdravím Arlineho ;-)
0
Tě taky zdravím :-).
0
Líbat si se tam měl a ne si kropit boty :o)))
Moje nervy, to je mládež... S tvým přístupem bychom všechny uschly... :o)))
0
No, my jsme měli soutěž, kdo víckrát vyjede na kopec nad vidlákovem. Pětkrát jsem dosáhl vrcholu a pak už mi obyčejný líbání připadlo takový fádní.
0
Neříkej, žes dosáh vrcholu na vrcholu. A dokonce pětkrát!:-O
0
Mám na to diplom,Ty! o))))
Na celý rok jsem za ty vrcholy získal titul "alpík" (Ženský rod tenhle titul nemá, i účastnice jsou "alpík", radši) . Za 7 vrcholů je "anďák". Největší bikeři mají "himalájský tygr" Ale to musí dosáhnout vrcholu 13x! Takovej tam byl jen jeden.
0
Třináctkrát? To je ještě břídil proti Janovi Čulovi z Turzovky, jehož výkon komentoval blahé paměti Gabo Zelenaj.:-)))
0
A ten výrok zněl...???
Docela mě to zajímá:-))
0
Já to spletl, věkem to je. 9 vrcholů je himalájský tygr. nad 9 je to titul "E.T." pro pořádek.
0
Heleeee...a ze nepozves kamarady nakolaky na takovouhle jizdu plnou or*asmu??? :-)
0
Já jsem to tady propagoval loni bez úspěchu. A letos byla moje účast nejistá, měl jsem být v Alpách, pak se to zvrtlo. Jinak nejen nákloláky, bylo by potřeba i nákolačky.
0
No vysloveně mě to láká, ale na prvního máje zůstávám doma...
0