no jo no to je problem zaparkovat kolo nekde ve meste do stojany kdyz mam plaste maxis 26x 3,0
a co jako ? To zakládáš novou diskusi nebo jsi pako..
0
Zbytečné závaží, to může rovnou vozit cihlu.
0
Nesouhlasím s tebou, já mám stojan a hmotnost je dost malá!!!
0
Každá věc která neslouží za jízdy je nefunkční zátěž.
0
To je zas otazka pouziti....
0
Hehe, Petrune, tak to hádám nevozíš ani pumpičku, náhradní duši a vůbec podobné nesmysly, protože ty přece za jízdy neslouží, naopak pouze a jen když zrovna už nejedeš ;o)))
0
Každá věc která neslouží za jízdy je nefunkční zátěž.
0
Jakto že ne? Ty neumíš telofonovat za jízdy?
0
Copak neznáš základní outdoorobvskou poučku "bez mobilu do přírody nelezu" :o)))
To by se ti mohlo nepěkně vymstít :o)))
0
Také platební karta se v přírodě hodí :-)
0
To zdenek: rejpale :o))) A to jsem si do dneška myslela, že je tu jen jeden :o)))
0
No párkrát mě to pěkně vyšplouchlo, jel jsem dokud jsem si pamatoval cestu a když jsem se potřeboval nechat nanavigovat, už nebyl signál... Čím dál od civilizace, tím věší je šance, že Tě mobil nechá na holičkách. Lepší je kompas.
0
já se přiznám, že to neumím, jednou jsem se pokoušela telefonovat za jízdy a mobil mi upadl, ještě, že jsem ho nepřejela, naštěstí stará dobrá gumová nokia přežila. Stojánek mi doma nedovolili z bezpečnostních důvodů, prý se sklopí za jízdy :-), ale fakt jsem to nedavno viděla, stojánek sklopený a v zatáčce měl cyklista co dělat, ale nespadl
0
Tak to by mě zajímalo od kdy umí mobil zalepit třeba píchlou duši ..... no, asi mám už nějaký zastaralý model.
0
To jsi nevěděla? U Vietnamců už ho maj ve slevě:-))
0
Vy taky hned berete všechno hrozně vážně. Minipumpičku a lepení vozím vždycky. Je fakt že když píchne člověk blízko hospody, je lepší zavolat odvoz a v klidu popít.
0
Tak to teda ne - správný cyklista odvoz nevolá, ale za každou cenu se vždy a všude dopraví po vlastní ose.
Odvoz volá jen zhýčkaný "biker". :-D
0
Správný cyklista ztratí důvěru ve své kolo, protože ho zklamalo, odhodí ho do škarpy a dojde si pěšky koupit nové. To je správný cyklista. Každý jiný se za cyklistu přece vůbec nemůže považovat ani omylem:-)))
0
To se Ti to jezdí, když máš za sebou doprovodné vozidlo:-))
0
No...spis si delam srandu. Ono 26x 3,0...to vypada na nejakou extra sjezdovou hajtru:-))) Tam na stojanek nebude ani dirka:-)
0
Jaká dírka? Vždyť stojan lze i připevnit k zadní vidlici!
0
No...pokavad mas houpacku...to by slo asi blbe:-(
0
Na štafle (na Cross) se dá přišloubovat každá blbost. Kola mají ale někdy i hodně vysoký profil zadní vidle. Sjezdové speciály mohou mít zadní vidli rozměrů trnože od stolu.
0
Pripadne nestandartni geometrii..na kterou nepridelas nic:-)
0
opřeš. Položíš ji na zem, paknatočíš kliku s pedálem tak aby při tlaku ze spoda zabírala a ten pedál opřeš o tu cihlu...
0
:-)))) Ja bych to oprel o soubor cihel...rika se tomu zed:-))))
0
Chjo, já už nevím, pod který vlákno to zavěsit, tak to zavěšuji sem.
Všechny ty vaše stojánky vám můžu jen tiše závidět je to teda od vás pěkně "hnusný" - mě v servisu prostě řekli, že na moje kolo prostě stojánek přidělat nejde. 2,5 roku mám podezření, že mi kecají, ale prostě mi žádný prodat nechtějí... Tak co s tím ?!?
Variantu "kup a přidělej sama" striktně odmítám...
0
Proč by nešel?? Na mě teda takykoukali dost divně, když jsem mezi příslušenstvím ke kolu volil nekompromisně i stojan, ale po zdůvodnění ho bez řečí dodali:-)
0
R, zkus použít ženské půvaby a přitlačit na ně
0
... je to teda netypický, ale nakonec ti určitě prodaj i jen tu jednu
0