Nedávno se tu někdo ptal na přehrávač na kolo. Tak se chci zeptat: posloucháte na kole nějakou muziku? A jestli jo, tak co? Adrenalin, nebo pohodové šmidlikání?
Já neposlouchám na kole nic.
1- vadí mi sluchátka v nebo na uších.Začne mě vždycky bolet hlava a žena je doma potom nevrlá.
2-vadí mi že ztrácím kontakt s realitou.Blbě pak slyším co se děle kolem mně.
Na kole poslouchám jen vítr v uších, takže ad 2)
Sluchadla strkám do uší jen na in-linech a teď je budu brát i na běžky a pouštím si většinou rádio - vždycky nějakou klidovku naladím :o)))
0
Jak už jsem psal,l já nic neposlouchám, ale zato si na kole zpívám. Samozrějmě pouze když v dohledu není žádná lidská bytost. Při výjezdu do kopce je to hodně dýchavičný pohřební song, ale na kopci je to oslavný chorál.
0
Do táhlých stoupání se hodí song "Pojď stoupat jak dým až tam, kam jen ptáci mohou..." :o))
0
Jenom si stoupej, dýme, já mám (doufám) na krematorium čas.
0
Já snad taky, ale jeden nikdy neví... :o))
0
Teoreticky každej.:-)))
0
Vy se prostě rouhat nepřestanete... jako byste nevěděli, že je to dřív, než na nový kolo...
Bejt vaše matka, tak vám to vymaluju na zadek...
0
Já si zase zpívám Tak do toho šlápni ať vidíš kousek světa... Zpívám - jakési zvuky vydávám.
0
To já si dávám "já s písničkou jdu jako ptáček..." :o)))
0
Sláva nejsem sám kdo huláká do řidítek. Zpívám co mne napadne a kde si vzpomenu aspoň půl sloky. Zajímavý je třeba zpívat texty J. Tull na melodii Širokaja maja strana rodnaja. Když se přihodí prvek jízdy se "sníženou ladností a elegancí" je čas na Cyklohymnu.
0
Jéééé, jaká je cyklohymna ?!?
0
Kolo, kolo čínský,
.........
.........
udělalo bác!
0
Já si zpívám Bicycle race od Queenu. Ale umím jen ten refrén
Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like
0
Jezdím tak už hodně dlouho, minimálně 7 let,protože nepatřím zrovna mezi nejmladší tak poslouchám country.Buďto radio nebo kazety,na MP 3 jsem se ještě nezmohl.V Praze a blízkém okolí Countryradio,na sever od Prahy radio Jizera,na jih Preston v j.čechách Eldoradio,na Pardubicku si teď nemůžu vzpomenout jak se ta stanice jmenuje.Pouštím si to jen potichu abych stačil vnímat i okolí.Napřipadá mi že bych nějak strácel kontakt s okolím.
0
Já se dost dobře nedokážu soustředit na poslech a zároveň na cestu.Rádio neposlouchám protože mě nebaví co tam hrají a při poslechu oblíbené muziky poslouchám zase ji.I v práci potřebuju klid a nemůžu mít hudbu jako kulisu.Buď jedno nebo druhé. Ale v autě mi to nevadí. Je to divné. Nebo jsem divný já.
0
Ja vetsinou posloucham od ostatnich, jak jsem linej a pomalej...
0
Ty?!? A kdo ti to říká, ty brebto?!? Jestli někdo ve Skotech, tak to asi špatně rozumíš řeči nebo hlídáš fotonový myši :o)))
0
Dneska cca 6km do prace. Nohy me bolely, prdel me bolela, v kolenech lupalo....a i ten snek me malem vzal.
Docela jsem si odvykl.
Skotum obcas rozumim...ale mezi nama...jsou to blbky. Vsichni tu jezdej v protismeru...ale uplne vsichni, tydyti. Obcas s tim mam problem, kdyz vjedu na kruhak v opacnem smeru...teda po nasem...se pak nestacim divit:-)
0
Chceš říct, že oni jezděj na kruháči vlevo?!?
Ty vago, to bych teda byla jasná na prvním...
Jinak koumkám, že práce jede dál :o)))
0
Chceš říct, že oni jezděj na kruháči vlevo?!?
Ty vago, to bych teda byla jasná na prvním...
Jinak koumkám, že práce jede dál :o)))
0
Sorráč, už mám nějak unavenou myšičku :o)))
0
Jojo...pri vjezdu na kruhac nekroutis riditkama doprava, ale doleva. Dvakrat uz jsem tam vlitl opacne...ale uz je to ok:-) Ze zacatku to byl docela nezvyk. Vsude tu maj uzke silnicky jen na jedno auto (maj tu mista na vyhnuti) a vzdycky, kdyz proti me jede auto, nevim, kam se mam vyhnout....automaticky to kroutim k prave krajnici...Kamila se vzdy muze umlatit smichy. Jo a brzdove packy tu maj taky opacne...leva je zadni a prava predni. No proste jsou to kokoti:-)
0
Tak teda nevím nevím, jak bych tam obstála já - pletu si ruce už takhle a mít to ještě otočený, to bych se mohla zauzlovat...
0
Při jízdě jen svist vzduchu kolem mých blatouchů, plus občas nějaké ty neidentifikovatelné zvuky odněkud z kola, někdy pecka šutrem do rámu a samozřejmě hvízdání brzd;-)))
Že bych si do hlavy místo toho pouštěl nějakou hudbu nepřichází k úvahu... Jelikož jsem celkem, co se hudby týče, dost mlsný, tak mi to odpovídajícím způsobem musí dost řvát do uší (rozuměj "nesmí být rušeno okolím") a to je na kole jedním z receptů jak docela rychle přijít k úrazu... Dalším mým problémem je, že většinou poslouchám dost agresivní hudbu a už jsem se párkrát (třeba v metru, pěšky) přistihl, jak se podle ní chovám a měním třeba způsob chůze podle rytmu ;-) Takže i z tohoto důvodu si něco takového na kole radši odpustím, neb se mám rád a nemíním si např. za rytmu Leaetherstrip rozflákat kokos jenom proto, že jsem se nechal unést a cuknul řídítky do rytmu více než by bylo záhodno;-)))
0
Můžeš mi říct, kdy brzdíš tak, že by bylo slyšet hvízdání :o)))
0
To musí být krásný pocit slyšet svištění vzduchu kolem uší. Já když jedu z kopce tak se bojím a brzdím a slyším akorát pokřik ostatních cyklistů -Uhni brzdo. Když jdu do kopce tak si jednou rukou utírám pot a druhou se opírám o kolo.
0