reklama

Moravskoslezské setkání lehokol

Termín: 26.06.2026
Místo: Rožnov pod Radhoštěm, Horní Bečva

Tradičně se setkáme poslední víkend v červnu. Tentokrát v kempu U přehrady https://kemp-hb.cz/
Ubytování: stan, karavan apod. Pro zhýčkané je možnost ubytování v chatě . Vzhledem k obsazenosti doporučuji provést rezervaci co nejdříve. Ubytování si zajišťují účastníci sami.
Trasa bude určitě…

Datum: 12.01.2026
Autor: Papji
  • Re: Moravskoslezské setkání lehokol

Hele, a to tam budeme jen 3? Že se zatím nikdo nehlásí, i když času dost

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 15.01.2026
    Autor: duče
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

A co medvědi? Medvědy máte?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 15.01.2026
    Autor: bukwa
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

jo, v ostravské ZOO, tam jistě

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 16.01.2026

Jeden je na Prašivé.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: zazvur
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já jen, že bratia slováci při oznámení slovenského srazu na medvědy upozorňují. Beskydy jsou velmi lesnaté a hornaté s menším pokrytím obcemi na plochu. Tak jestli s sebou vzít i sprej na medvědy? Nechci nic podcenit. :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: bukwa
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na podzim jsem byl v ZOO Ostrava a výběh tam mají, ale žádné jsem neviděl. A když jsem se ptal zaměstnanců, tak prý odjeli na Slovensko navštívit příbuzné.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: duče
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Možnosti tras je více a bude záležet na kondici baterií, kterou se vydáme.
    Oběd můžeme absolvovat na Pustevnách U Zariša, eventuálně dobře vaří v Kunčicích Na Kopečku.
    Jednu 30 l bečku určitě přivezu, možná i dvě, tak s tím počítejte ať máte z čeho pít.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 16.06.2026

MSSL 2026 1Martiňák, Kunčice, Pustevny
    Trasa 48 km • 3:43 h
    https://mapy.com/s/dadogamaho

nebo:
    MSSL 2026 2 Pustevny Martiňak
    Trasa 30,8 km • 2:27 h
    https://mapy.com/s/havuzofasa

nebo: MSSL 2026 3 přes Rožnov
    Trasa 43,8 km • 3:14 h
    https://mapy.com/s/menaferaba

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 16.06.2026

Díky za pěkné setkání. Kopce byly dobrá volba, teploty pod třicítkou působily přece jen příjemněji než to vedro dole.
    Na cestu domů jsem se těšil už během pátku - ne proto, že by se mi tam nechtělo, to ani náhodou. Jen kvůli té představě noční jízdy. Ubytování sice luxusní, ale odjet trochu dřív bylo vzhledem k dnešnímu počasí nutné a vyplatilo se. Zas celou cyklotrasou Bečva a kousek k tomu, celkem 112 km. Teploty kolem dvacítky, u nás k ránu 17 °C. Doma před pátou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 28.06.2026
    Autor: Radek
    Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Parádní setkání v parádním prostředí. Užili jsme si s Blankou prima víkend, setkání s kamarády, výlet, koupání.. tak díky za vše Honda- sekci....

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 29.06.2026

Trochu jsme se zapotili, bo hic.... Ale co už!
    Vkládám aspoň 3 foto... Více nejde, tak jsou na FB stránce Ostravsko a trojkolky.
    Náš ústav se mými ústy omlouvá za propagaci!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Baryj1958
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Taky děkuju za krásné setkání v Bečvě. Volba kopců a lesů byla správná. Rád jsem se se všemi potkal. Ještě jednou díky pořadateli. Čekatel

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: čekatel
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zajímavost k ubytování. Že bylo luxusní, to už jsem psal. Chata vypadala nedávno rekonstruovaná, měla dvě koupelny a byla jasně rozlišitelná starší a novější etapa, nejen podle elektro prvků. Novější část byla pak ještě jednou upravená (vstup) a zbývá dokončit celé podkroví. Tak mě jen zajímalo, jak asi vypadala dřív - a na poslední panoramě z roku 2023 je ještě úplně jiná chata! https://mapy.com/s/revofesamo
    Uvnitř z ní evidentně aspoň kousek nechali.
    Nejlepší teda je, že mi potvrdili rezervaci pokojíku v přízemí chaty č.1 (přímo u bufetu) a tohle byla nakonec dvojka, trochu jiná třída - ovšem za původní cenu. Co víc chtít - škoda, že nešlo zůstat déle.
    Aspoň se tím trochu kompenzovalo to fiasko z Kokořínska...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Radek
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Chci poděkovat všem, kteří přijeli a to horko si protrpěli, nebo užili.
    Svoji přítomnosti jste potvrdili, že uspořádání setkání není zbytečně.
    Díky všem, kteří přijeli a dvojnásobně těm, kteří si to užili.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 30.06.2026
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Praha, aktivní parťačku na silniční nebo horské k

Hledám: Praha, aktivní parťačku na silniční nebo horské k
25.06.2026
Nějaká aktivní, do sportu nadšená parťačka na MTB nebo silniční kolo? Cyklistika (tedy nikoli elektromopedy), z…

Hledám: kolo ve dvou jede líp

19.06.2026
Hledám sympatickou dívku či ženu na společné cyklovýlety. Spíš rekreačně, v klidu, bez závodění a bez honění…

Hledám: Partacka

Hledám: Partacka
02.06.2026
Ahoj, hledam fajn partacku z Ostravy na pohodove cyklovylety... Mirek 56 let. Ostrava Marianky
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

295 cyklistů (6 přihlášených)

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 4. část

Z Bosny do Srbska a návrat domů 7. denNe že bych si na to zvykla, ale nejednou se stalo, že v průběhu naší…
Peggy | 10.04.2026

Cyklodovolená 2025 – kratičký okruh Balkánem – 3. část

Černá Hora - Durmitor 5. denJadranka ráno smaží palačinky, mažeme si je nutelou a domácí marmeládou, padají…
Peggy | 06.04.2026

Srdce v lomu, tiché místo, které objevíš jen z výšky

Do Českého středohoří jsme tentokrát nejeli jen tak. Nebyl to vandr „kam nás nohy zanesou“. V batohu jsme si…
cenda155 | 02.04.2026