Termín: 14.05.2026
Místo: Budapešť, Maďarsko - Tata - Tábor mládeže (Ifjúsági tábor)
Srdečne Vás pozývame na už tradičný V. Medzinárodný zraz lehokolistov v Tate - Maďarsko. Zraz sa uskutoční v mládežníckom tábore, tak ako tomu bolo po 3 roky. Tento rok bude pre zdatnejších program na 0-tý deň. Podrobnejší program zanedlho. Tešíme sa na Vás! :-)
Účasť potvrdená, dnes som sa registroval. Ubytovanie budem riešiť vo Fényes kempingu. Ešte niekto, kto bude v kempe?
0
Nó, nemám úplně domluvený odvoz. Do vlaku parťáka také nee. Obdržel jsem záchvěv zoufalství :-D Stan bývá běžně moje volba.
Alespoň společný odjezd z Bratislavy.
0
Jsem z toho trošku zmatená. Na registračních stránkách svítí, že do stretnutia zostáva 19 dní a 22 hodin. Což mi nesedí s plánovaným datem.
Chápu správně, že ubytování na místě je možné jen ve vícelůžkových pokojích?
0
Oficiálne ano. Ale mne tak nejak k cestovaniu na lehokole pasuje stan a podobne ubytovanie.
0
Mně právě taky. Navíc dost mizerně spím, takže vícelůžkové pokoje nejsou pro mě to pravé. Ale zase být přímo "u zdroje" má taky něco do sebe.
0
Ten kemp je podla mapy cca 5 km od centra diania. Minulý rok sme tiez spali mimo v kempe a dojazdy v pohode.
0
Ano, to je pravda. Tak jdeme do kempu, Arnošt přijede se mnou. :-)
0
Iba doporucujem zarezervovat si stanové miesto. Je to trochu neprehladne, ale da sa tam nastavit čeština. Je to na stranke. https://www.hellotata.hu/szallas-kemping/
0
S tím zmateným odpočtem máš pravdu, asi to zadali umělé inteligenci... Zatím věřím oficiálnímu datu.
Jinak ty vícelůžkové pokoje jsou většinou samostatné zděné chatky a minule jsem byl na cimře sám (rozuměj s kolem).
Tak holt budu večer nejspíš mezi samýma Maďarama - měl bych tu maďarštinu oprášit, tak jsem se pilně učil a od loňska se všechno vykouřilo.
Po organizované večeři se pak ale na vás můžu do toho kempu zajet aspoň podívat.
0
Dyť už jsme tam byli několikrát a se stany mebyl žádný problém, to je nějaká změna ?
0
Ten kemp sa mi pozdáva, minulý rok sme boli tiež mimo "diania" v kempe na inom mieste a celkom mi to vyhovovalo. A toto by mal byt kludný kemp, hned vedľa maju nejaku oboru zo zvieratami
0