Termín: 07.05.2026
Místo: Jindřichův Hradec, Chlum u Třeboně
na podzimním srazu jsme se domluvili, že jarní sraz bude pohodový a v rovinaté krajině, tak mi dovolte Vás všechny pozvat do okolí Třeboně. ubytování bude v tomto kempu, viz odkaz.
kdo se bude chtít srazu zúčastnit a bude chtít svou postel a místo pro kolo, zajistí si rezervaci sám. heslo pro…
jistě už jste napnutí, kde bude jarní sraz, tak tady je pozvánka. zatím je čas, přihlašovat se můžete od ledna, každý si zarezervuje chatku, heslo pro ubytovatele je Na kole.cz asi bude chtít zálohu na rezervovanou chatku.
krásný adventní čas a těším se na jaro
HMS
0
https://www.autocamp-trebon.cz/
0
Teď koukám na popis akce a pomalu nejde pochopit, kde se to koná. Tak teda kde ? Jindřichův Hradec, Chlum u Třeboně nebo Třeboň ?? :-)))
Ještě, že je tam napsaný ten kemp. :-p
0
tak alespoň vím, že někdo popis čte :-) Chlum tam nešel vybrat, ale platí ten odkaz co dal Milda na začátek.
0
Předpokládám, že jsi chtěla napsat "Třeboň nešla vybrat" :o)))
-1
já myslím, že Chlum u Třeboně, ale je to jedno, odkaz tam je _-)
0
Budu trochu hnidopich, ale Chlum u Třeboně je od kempu, kde byse to tedy mělo konat 20 km. My bychom měli být přímo v Třeboni. (Nic ve zlém, ale trochu to tam znám :-))))
0
a že si se nehlásil na zajištění :-), nic ve zlém od Tebe beru jakoukoliv kritiku, ale nikdo se na srazu nehlásil, kde a kdo, pak Milda navrhl okolí Třeboně a zase se nic nedělo. v listopadu se Milda poptal na možnosti a já vlastně také a proto z toho vzniklo, že zajistím kemp a trasy doporučí místní znalci, už se nabídla Evčas, že trasy doporučí nebo možná i připraví.
koncem listopadu byla Radka v Třeboni a přes plot obhlížela kempy, ten původní Hejtman -jih byl asi výhradně pro rybáře, byl moc velký a do areálu byl vstup volný, tak to se nám moc nezdálo. tenhle kemp já také neznám, ale je menší, je tam hospoda a snad chatky budou na přespání v pořádku. jestli máš zkušenost s jiným ubytováním, tak sem s ním.
s panem Neubauerem jsem mluvila a zdá se docela solidní. v chatkách jsou postele, žádné palandy, do sprchy je potřeba žeton 20,- ale to je už docela běžné.
0
Nešťoural jsem do ubytování ani organizace, jenom jsem si dělal srandu z toho popisu, ale abys neřekla, tak tady aspoň návrh trasy
https://mapy.com/s/pukazekamu
0
Tak u místního znalce bych očekávala návrh trasy mimo tu hlavní silnici :o)))
Ale to doladíme :o)))
Hele a co je v Nových Hradech zajímavého? Mám je v paměti jako poněkud neupravené šedé město.
Navíc tam je to slušný sešup dolů, což se pak zase musí vyšlápnout nahoru. A ty bys nás hnal nahoru zrovna přes Borovany, ty sadisto :o)))
Ale Borovany ty bych rozhodně nevynechávala. Místní klášter rozhodně stojí za návštěvu. A na náměstí bývala docela dobrá hospoda.
-1
V Nových Hradech, respektive asi 800m jižněji, je penzion U hamru s vlastním pivovarem.
0
Nové Hrady mají krásně opravený klášter, kdysi jsme tam dokonce nocovali, hrad a celkově opravené. Kopečky jsou kořením :-p. Samozřejmě se to dá upravit a Borovany byly takové šedivé městečko. Po té "hlavní silnici" projedou asi tak 3 auta za den, ale byl to jenom nástřel a vede to do Trocnova na Žižkovo rodiště. Ale klidně třeba takhle
https://mapy.com/s/bavajepuda
0
... loni a to již koncem dubna, kdy jsou kempy mimo provoz mi správce přenechal chatku v kempu Hejtman (Chlum u Třeboně). Je sice velky, ale mají tam na vstupu recepci, občerstvovací stanky, hygienické zázemí.. já byl spokojený... cyklotrasy jsem volil hvězdicovitě.. nadchly mě trasy po původních ceestách pohraničníků okolo hranic s Rakouskem... nikde nikdo.. nádherných 11 dní, než mě skolila ledvinová kolika... PS.jen jsem přispěl s troškou do mlýna, že se máme na co těšit...
0
tak jsme si vyjasnili, kde sraz bude, viz odkaz hned na začátku vlákna u mildy. rezervaci si každý udělá sám, pan Jiří Neubauer tel: 602 444 708 řekněte nebo napište heslo "Na kole.cz" asi bude chtít zálohu, doplatek bude na místě. chatky mají jen postele, žádné palandy a jsou dvoulůžkové, třílůžkové a 4 lůžkové cena 265,- za noc a osobu. karavan ani stan se dopředu blokovat nemusí.
připomínám, že sraz bude od čt. 7.5. do ne 10.5. 2026, pokud chce někdo přijet dřín, ať se domluví s kempným.
0