reklama

Srpnové toulání 2024

Neměl jsem v plánu psát nějaký další blog, ale objevil se tady blog od Quatsch a tu mám spojenou s Černou Elstrou. Tím se mi připomnělo loňské Toulání.
Týden okolo 15. srpna se snažím někam vyrazit na kolo. Takže i tentokrát 15. 8. 2024 sedám do ranního vlaku směr Rumburk.
Je krásné letní ráno a…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 27.11.2025
Autor: petrp
  • Re: Srpnové toulání 2024

Hezká cesta. A zajímavý "stan", co to je zač?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Stratosphere Snugpak. Je tedy drahý jak mrcha, ale spal jsem v něm deset dnů po sobě a nebylo to špatné. Jediné co mi vadí, že mám zip na spacáku na opačné straně než je zip na tomhle. Prostor nad hlavou je samonosný, prostorný, dobře větrá.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vypadá moc zajímavě, ale jak je to v dešti? To tam asi stačí dost napršet, než se zapne.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Pepíček

Naštěstí déšť jsem v tom nezažil, pokud pršelo, tak se mi vždy podařilo najít nějaké místo alespoň trochu pod střechou. Ale mám z toho obavy. Je to určitě tak, jak píšeš.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

To je dobře, že se tu objevil další blog. Závidím ti soutok Elstry a Labe. Proč já tenkrát nechtěla zajet asi ten kilometr k němu. Sotva se tam už dostanu. Ale někam jinam do Německa doufám že ano.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Quatsch

"Okolí Rakotzbrücke je vytvořeno pro potěchu oka, stejně jako most, jehož jediným smyslem je odrážet svůj obraz do vody."
    Super popis!

(jsou to přesně 3 roky, co jsme se inspirováni Tebou vypravili na pár dní na kola do oblasti Horní Lužice)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 29.11.2025
    Autor: Peggy

Parádní čtení. Napodruhé jsem si k tomu musel vzít mapu, abych viděl, kudy jsi jezdil. Já jsem zvyklý jezdit spíše po horách nebo podle řek a tak mě fascinuje, jak zajímavou trasu dokážeš vymyslet v pro mě "nezáživné" placce.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 01.12.2025
    Autor: JNSK

Díky. Já ty placky mám rád. Třeba v nové jezerní krajině mezi městy Senftenberg a Boxberg se cítím dobře a rád se tam vracím i když normálně se ježdění po vlastních stopách spíš vyhýbám.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Krásný návrat do léta. Děkuji :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

moc hezké, dodnes ráda vzpomínám na místa, kam jsi nás zavedl a ukázal kousek vašeho cípu, i když tenkrát zrovna počasí na cyklovýlet nebylo, ale často si na výběžek s Lenkou vzpomeneme

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 05.01.2026
    Autor: HMS

Já si na tu naši cestu vzpomenu vždy když jedu okolo autobusové zastávky v Amtshainersdorfu, kde jsme se schovávali před deštěm.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 05.01.2026
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cykloexpedice 2026: Polsko – Alpy – Split

Hledám: Cykloexpedice 2026: Polsko – Alpy – Split
26.12.2025
Na začátku června 2026 vyrážím na svou další epickou výpravu do Alp. Pokud vše půjde podle plánu, bude to již…

Hledám: Muže 44-53 let, klasické MTB na cross-country

Hledám: Muže 44-53 let, klasické MTB na cross-country
22.12.2025
Vánoční dárek: poptávám středně aktivního muže k ježdění krajinou 1-2x týdně. Kompatibilní kolo pouze MTB 26/27,5"…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

269 cyklistů (7 přihlášených)

Ålandy 2025 – část 1 - Finsko

Souostroví Alandy je tvořeno 6500 ostrovy a ostrůvky a najdeme je v Botnickém zálivu mezi finským Turku a…
kotek | 10.01.2026

Srpnové toulání 2024

Neměl jsem v plánu psát nějaký další blog, ale objevil se tady blog od Quatsch a tu mám spojenou s Černou…
petrp | 27.11.2025

Cyklocestování 2025

Myslela jsem, že s blogy končím. Žádná velká expedice se nekonala a na nakole je velká konkurence, stačí…
Quatsch | 19.11.2025