Neměl jsem v plánu psát nějaký další blog, ale objevil se tady blog od Quatsch a tu mám spojenou s Černou Elstrou. Tím se mi připomnělo loňské Toulání.
Týden okolo 15. srpna se snažím někam vyrazit na kolo. Takže i tentokrát 15. 8. 2024 sedám do ranního vlaku směr Rumburk.
Je krásné letní ráno a…
Hezká cesta. A zajímavý "stan", co to je zač?
0
Stratosphere Snugpak. Je tedy drahý jak mrcha, ale spal jsem v něm deset dnů po sobě a nebylo to špatné. Jediné co mi vadí, že mám zip na spacáku na opačné straně než je zip na tomhle. Prostor nad hlavou je samonosný, prostorný, dobře větrá.
0
Vypadá moc zajímavě, ale jak je to v dešti? To tam asi stačí dost napršet, než se zapne.
0
"Okolí Rakotzbrücke je vytvořeno pro potěchu oka, stejně jako most, jehož jediným smyslem je odrážet svůj obraz do vody."
Super popis!
(jsou to přesně 3 roky, co jsme se inspirováni Tebou vypravili na pár dní na kola do oblasti Horní Lužice)
0
Parádní čtení. Napodruhé jsem si k tomu musel vzít mapu, abych viděl, kudy jsi jezdil. Já jsem zvyklý jezdit spíše po horách nebo podle řek a tak mě fascinuje, jak zajímavou trasu dokážeš vymyslet v pro mě "nezáživné" placce.
0
moc hezké, dodnes ráda vzpomínám na místa, kam jsi nás zavedl a ukázal kousek vašeho cípu, i když tenkrát zrovna počasí na cyklovýlet nebylo, ale často si na výběžek s Lenkou vzpomeneme
0