Přiznám se, že už jsem se do civilizace docela těšila. Zase na chvíli mít takový ten režim, zajít si dopoledne někde na kávu. V poledne si dát oběd. A odpoledne třeba zastavit na pivko nebo si koupit v obchůdku nanuk. Zkrátka nemuset řešit, kolik zásob nakoupit, kde bude další obchod, jestli bude…
Jste udatní jezdci! Tyhle kopce fakt stojí za to. Souhlasím s tím, že se tyhle končiny plně vyrovnají Julkám. Ale s mnohem menším turistickým ruchem... (ať to tak vydrží co nejdýl).
Děkuji. Těším se na pokračování!
0
Pěkné, pěkné, závidím!
Hele Peggy, nedědkovatí už ten tvůj Luděk?
Vždyť jet do dálav a předpokládat, že tam nebude otravný hmyz a že moskytiéra je zbytečný luxus můžeme jen my, dříve narození ...
8-D
0
Samozřejmě, že dědkovatí.
Ano, projevuje se to i tak, že má vždycky pravdu on.
Protože samozřejmě, že jsem mu doma říkala, že to je blbost nebrat si vnitřek stanu, navíc na kole, kdy to ušetření váhy cca 1 kg je směšné. Ale on se prostě šprajcnul a pak si to vyžral.
0
Tak Luděk dědkovatí? Že mu to prásknu :-)
Ale jinak souhlas, přijde mi, že s věkem nastupuje určitá "lehkomyslnost" ve smyslu, že čím víc má člověk zkušeností, tím více si troufne riskovat.
Navíc pak člověk může mít zážitky, které by ho jinak nepotkaly, takže v souhrnu je obohacen.
0
Já sem sice už moc nepřispívám, ale vaše cestovatelské zápisky si vždycky přečtu - jedním slovem úchvatné :-)
0
Nedá mi to, jelikož jsem si článek přečetla s chutí znovu.
Líbí se mi, jak Peggy zracionalizovala koupi nové helmy s poukázáním na to, že Luděk potřebuje moskytiéru do stanu :-) Takže byla zachována rovnováha v počtu nových věcí na osobu :-)
0
:-)
Jenže ta koupě moskytiéry byla narozdíl od přileb naprosto zbytečná! Šlo o věc, která sice zafungovala a po zbytek cesty mohl klidněji spát, nicméně teď leží doma a nějaké další uplatnění nemá a nebude mít.
(používat to místo vnitřku stanu nemá smysl, je to spíš někam do tropů a lépe se to upevňuje kolem pevné matrace, ne kolem karimatky)
To je také nutno zohlednit :-)
0
aha, takže jestli to chápu správně, koupě přileb pro XX část výpravy byl plánovaný, protože holky prostě potřebovaly nové helmy, ale koupě moskytiéry pro XY část výpravy byla zbytečnost, jelikož "dědek" Luděk při přípravě odmítl vnitřní stan...
To se mi líbí, takové pojetí nákupů :-)
0
Kdepak, nákup přileb nebyl plánovaný. Vyplynul ze situace nutnosti zajet do Decathlonu pro tu moskytiéru a když už jsem tam byla, přilba mi prostě sama skočila do nákupního košíku. A pak i Šárce :-)
0
Jinak mám trochu "problém". Mám už víceméně dopsaný ten závěr, ale nechce se mi ho sem dávat, protože nechci být jediná v tom seznamu blogů :-)))) Mít tam celou tapetu....
0
Vůbec to neřeš ..
0
Přesně tak. Neřeš jiné a šup sem s dalším pokračováním!!!
0
Přesně tak, souhlasím s oběma předřečníky. Nic neřeš a nasyp sem pokračování!
0
Šup, šup, nebo ti tu kontinuitu přeruším. S tvou poznámkou jsi mě vyprovokovala, uvědomila jsem si, že jsem letos ještě nic nesepsala.
0
Jenže já si právě přeju, aby to někdo přerušil :-) Navíc teď momentálně nemám úplně čas to tam dávat, nejdřív v úterý....
0
Už jsem to sepsala, ale šílený sob má pravdu, počkám do středy.
0
Tak teď jsem na vážkách.
Jednak by bylo zajímavé, kdyby Peggy měla kompletní pentalogii nikým nepřerušenou, na druhou stranu bych si ale ráda přečetla i blog od Quatsch.
0
To děkuji :-) Moje blogy za moc nestojí, určitě nejsou tak výpravné.
Peggy má z jedné cesty pentalogii, já mám celý rok v jednom díle :-)
Peggy vloží v úterý, já ve středu.
0