reklama

Vzhůru na Klínovec

Prostě vzhůru na Klínovec, že Favorite :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: dnes v 11:29
Autor: radka
  • Re: Vzhůru na Klínovec

Vysápat se na tento vrchol už patří ke koloritu místního pobytu.
    Rosničky slibovaly slunečnou neděli, tak bylo rozhodnuto. Když jsem ale koumala nad trasou, rozhodla jsem se pokořit i Fichtelberg. A když už jsou v plánu dvě tisícovky, proč nepokořit i třetí - los padl na Božídarský špičák, který byl cestou :o)))

Byl to moc příjemný odpolední výlet - cca 38 kmUjeté výškové metry netuším, ale převýšení bylo cca 850 v.m.
    Více tady https://www.rajce.idnes.cz/vrstevnice/album...

Favorite, je to výzva? :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: dnes v 11:35
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Gratulky.

--- Ale FUJ! To se mi zas omylem otevřelo e-mimino...
      Tak jinak: HUUSTÝ, krutopřísně hustý, kámo!

:-)

Gratuluji k výjezdu na Klínovec.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: dnes v 11:58
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Joha,
    no to víš, že přejícně sleduji Tvoje letošní Jáchymovsko. Zatím jsem z fotek rozeznal Freudenstein a Pupíka. No a musím tedy napsat, že výlet na nákup dolů do Ostrova a zas nahoru tunelem a po kolejích, toť výkon hodný vyšněvlkodlacké Amazonky!

Já asi s Klínovcem letos až tak aktivní nebudu :-(( Po výletě s Favoritem jsem se tam chtěl vydrápat ještě s Brigittou a s Brianem. (A co s Eskou?? Díky, to zatím ne.) Ale zachvátil mne hluboký mamon. Čti: mám tolik práce, že skoro nestíhám, a jsem z toho tak unavený, že těch víkendových hrůzostrašných cest Čudnou Drahotou do Ostrova jsem se neodvážil.

Je to tedy na Tobě - vztyčit prápor cyklistiky na tom podmanivém vršíčku, kde pro cykloturistu lautr nic není. Snad alespoň laskoňka v Božo-dažo? Spoléhám na Tebe!?!

Když mi nevychází sen o Klínovci, plním si sen o přístřešku. Koupil jsem přístřešek Husky. A před víkendem, v pátek, konečně pořádně pršelo. Takže jsem jej mohl vyzkoušet v plném nasazení. V dešti jsme otevřeli střechu. Funguje to! Mám radost.
    A už přístřešek maká, už se přístřešek amortizuje.
    Toť můj zelený Klínovec...

Já mám nyní nahoře na střeše 3 lidi, takže mohu sedět ve sklepě a vyrábět rozpočty.

Užívej podzimních barviček. Abych psal, projdi zajímací uličky a cestičky zprava i zleva podél hlavní silnice v J., to je asi zbytečně, to už jistě znáš.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: dnes v 11:53
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.

Hledám: Kamarádku na celoroční vyjížďky a kulturu.
09.10.2025
Ahoj, jezdím celoročně silnice / gravel. Mám rád památky, kulturu, literaturu, rád zajdu do kina....

Hledám: Parťáka na kolo

17.09.2025
Cyklistka s e-kolem hledá prima parťáka -+ 60 let na pohodové společné vyjížďky do okolí Prahy.

Hledám: Kamarád /ka na kolo.

14.09.2025
Ahoj. Přidej se. Plán ....Stezka Českem (původně Cesta Českem[ ]) turistická trasa v Česku. Více na Email…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

321 cyklistů (8 přihlášených)

Slovinsko na kole - 2. část

Na cestu jsme se vydali 1. července 2024 autem. Já to tak mám nejradši, protože nejsem limitovaná žádným…
Peggy | 10.10.2025

Slovinsko na kole - 1. část - úvod

Slovinsko pro nás bylo vždycky opomíjenou zemí, sloužilo vlastně jen jako tranzit na (pro nás) mnohem…
Peggy | 08.10.2025

Silk Road Mountain Race – Kyrgyzstán je krásný, ale tvrdý

Tohle se lišilo od všeho, co jsem kdy na kole podnikl. Vydal jsem se do Střední Asie, do Kyrgyzstánu, abych…
Fabulator | 07.10.2025