Vysápat se na tento vrchol už patří ke koloritu místního pobytu.
Rosničky slibovaly slunečnou neděli, tak bylo rozhodnuto. Když jsem ale koumala nad trasou, rozhodla jsem se pokořit i Fichtelberg. A když už jsou v plánu dvě tisícovky, proč nepokořit i třetí - los padl na Božídarský špičák, který byl cestou :o)))
Byl to moc příjemný odpolední výlet - cca 38 kmUjeté výškové metry netuším, ale převýšení bylo cca 850 v.m.
Více tady https://www.rajce.idnes.cz/vrstevnice/album...
Favorite, je to výzva? :o)))
Gratulky.
--- Ale FUJ! To se mi zas omylem otevřelo e-mimino...
Tak jinak: HUUSTÝ, krutopřísně hustý, kámo!
:-)
Gratuluji k výjezdu na Klínovec.
Joha,
no to víš, že přejícně sleduji Tvoje letošní Jáchymovsko. Zatím jsem z fotek rozeznal Freudenstein a Pupíka. No a musím tedy napsat, že výlet na nákup dolů do Ostrova a zas nahoru tunelem a po kolejích, toť výkon hodný vyšněvlkodlacké Amazonky!
Já asi s Klínovcem letos až tak aktivní nebudu :-(( Po výletě s Favoritem jsem se tam chtěl vydrápat ještě s Brigittou a s Brianem. (A co s Eskou?? Díky, to zatím ne.) Ale zachvátil mne hluboký mamon. Čti: mám tolik práce, že skoro nestíhám, a jsem z toho tak unavený, že těch víkendových hrůzostrašných cest Čudnou Drahotou do Ostrova jsem se neodvážil.
Je to tedy na Tobě - vztyčit prápor cyklistiky na tom podmanivém vršíčku, kde pro cykloturistu lautr nic není. Snad alespoň laskoňka v Božo-dažo? Spoléhám na Tebe!?!
Když mi nevychází sen o Klínovci, plním si sen o přístřešku. Koupil jsem přístřešek Husky. A před víkendem, v pátek, konečně pořádně pršelo. Takže jsem jej mohl vyzkoušet v plném nasazení. V dešti jsme otevřeli střechu. Funguje to! Mám radost.
A už přístřešek maká, už se přístřešek amortizuje.
Toť můj zelený Klínovec...
Já mám nyní nahoře na střeše 3 lidi, takže mohu sedět ve sklepě a vyrábět rozpočty.
Užívej podzimních barviček. Abych psal, projdi zajímací uličky a cestičky zprava i zleva podél hlavní silnice v J., to je asi zbytečně, to už jistě znáš.