Z Lotyšska zase do Litvy a domů
Když se kouknete na mapu pobaltských republik, snadno pochopíte, proč se každá země kromě Estonska, musí navštívit dvakrát, chcete-li udělat nějaké kolečko.
Pokaždé si průjezd nějakým významnějším městem naplánujeme tak, abychom toho viděli co nejvíc a nenajeli…
Tedy ty jsi se rozjela!
Jeden to ani nestačí číst :o)))
Ale super, moc díky :o)))

-1
 -1
    A opět gratuluji ke skvělým výkonům.
A děti... Holt je čas jít svou cestou, ale to co prožili na vašich cestách, to v nich zůstane.
Ať se jim daří.
A vám oběma rovněž :o)))
A s radostí si přečtu i jakýkoli tvůj další cestopis. Mám tak možnost "podívat se" do míst, kam se nikdy sama nedostanu.

-1
 -1
    Radko, díky. Měla jsem pár dní čas, tak jsem si řekla, že to dopíšu "teď nebo nikdy".
A ano, tu nenápadnou poznámku jsem tam dala tak trošku schválně, abych si ověřila, zda o to moje psaní ještě někdo stojí ;-)

0
 0
    Konečne jsem se dostal k nerušenému přečtení vašeho nevšedního kombinovaného putování(auto/vlak/kolo). Profi a poutavě napsáno- zajímavé "počtení"! Rád si vždy se zájmem přečtu o vašich cestách. Po zkušenostech s nynějším počasím a jeho záludnostmi na jihu Balkánu (požáry, záplavy, sesuvy půdy a horka nad 40°C) ) jsem rád, že jsem tuto oblast celkem dost projel, ale snad se příroda ještě vzpamatuje... Přeju ještě kopu společných km na kole za sloužícího zdraví a pohodu na cestách!!!

0
 0
    Jé, to by mne zajímalo, kdepak jsi letos jezdil a kde a kdy bylo takové extrémní počasí. My jsme byli na Balkáně letos v červenci jen 8 dní (Srbsko - Zlatibor a Černá hora - Durmitor) a z těch 8 dní nám 1,5 dne propršelo, 1 den vedro a zbytek pro nás "normálních" 25. Což je také nezvyklé, ale nestěžovala jsem si :-)

0
 0
    ...měl jsem na mysli- pokud jde o projetí- předchozí roky (Bosna i Č: Hora 4x, Albánie a Bulharsko 1x a Rumunsko asi 7x), letos jen Slovensko a j. Morava...

0
 0
    Takže přečteno, a skoro mě mrzí, že už je konec.
Doufám, že zase brzo něco napíšeš, jsem na Tvém psaní závislá.
Puboši a roztomilost, ano, to chápu. Můj kamarád tvrdí, že jenom matka pubertálního dítka dokáže pochopit, že v přírodě existují samice, požírající svá mláďata.
Vzdálenost mezi "ničím", vím, na co narážíš, zažili jsme to ve Finsku.
Kafe pauza je významný světobod v putování.
Šakotis jsem si musela vygooglit, a na první popis mě to neuchvátilo. Možná proto, že nemám ráda sladké. Jak to chutnalo?
Kompromis nebyl tak hrozný, však to málokdy vyjde přesně podle plánů.
Kurská kosa je mým snem.
Spaní poslední noc jsme měli úžasné, ještě že jste tu paní, co vám to dovolila, potkali.
A opovaž se skončit s psaním!

0
 0
    Děkuji za snahu rozvíjet diskusi pod mými články. Je to milé.
Šakotis opravdu vábně nevypadá :-) Ale když ho vidíš v každém obchodě a synáček měl ten svátek, tak si řekneš, že to prostě zkusíš :-) Chuťově to bylo takové piškotové těsto, kupodivu vláčné, ne suché. Sežrali jsme to na posezení, prostě to trháš rukama :-)
Ad kosa - možná že právě nastal čas začít si tyto sny plnit. Navíc: Je to sever? Je!

0
 0