reklama

Hledá se svědek! Řidč červeného Mustangu mě srazil z kola - pomo

HLEDÁ SE SVĚDEK AGRESIVNÍ JÍZDY ŘIDIČE ČERVENÉHO MUSTANGU MEZI CYKLISTY – MEZI TEBOU A MNOU, UDÁLOST Z VELIKONOČNÍ NEDĚLE

Zdravím vás všechny,
obracím se na vás s prosbou o pomoc – osobní, lidskou, ale i právní. Stal jsem se obětí nebezpečného a agresivního chování řidiče červeného Fordu Mustang (velmi hlučný motor, sportovní vzhled), který mě na silnici vytlačil z vozovky, způsobil mi pád z kola a zranění, a moje kolo poškodil. Incident se odehrál tuto Velikonoční neděli 20. dubna okolo 16:30 na silnici mezi restaurací Mandava a Sulicemi na rovném úseku z mírného kopce na úzké vozovce o šířce necelých 5 metrů. Po silnici my cyklisté často jezdíme směrem do Davle k Vltavě.
Krátce po pádu jsem šel za řidičem situaci si vysvětlit – místo jakékoli omluvy se mi dostalo jen arogance, vulgarit a nakonec fyzického napadení z jeho strany. Došlo k potyčce, kterou ale teď on překrucuje ve svůj prospěch – podal na mě trestní oznámení pro údajné napadení.

Proč se na vás obracím:
Celý incident viděl jiný cyklista, kterého řidič Mustangu nebezpečně předjížděl a který řidiče Mustangu také následně konfrontoval – vynadal mu kvůli agresivní jízdě a pak pokračoval dál. Jsi to TY? Nebo víš, o kom mluvím?

Tvá výpověď může být klíčová – nejen pro vyjasnění celé situace, ale hlavně pro moji obranu. Nechci být obviněn za něco, co jsem nezavinil – a nechci, aby tento řidič bez následků dál ohrožoval ostatní.
Pokud jsi to TY, nebo víš, kdo by to mohl být – prosím, ozvi se mi do zpráv. Můžeš taky napsat anonymně nebo přes někoho známého. Pokud mi pomůžeš, můžeš pomoct i s tím, aby podobný člověk už nikoho dalšího neohrozil. Moc děkuji!

Kontakt: Ondra 724-250407

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 01.06.2025
  • Re: Hledá se svědek! Řidč červeného Mustangu mě srazil z kola -

Blbá situace.
    Tady na NaKole je malá pravděpodobnost, výrazně větší šanci na zjištění budeš mít na BF https://www.bike-forum.cz/forum/prehled/nove
    Taky by se hodilo napsat alespoň jednoduchý popis toho cyklisty a jeho kola. Mnozí z Prahy a okolí se znají spíše podle toho.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 01.06.2025
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice
20.05.2025
Ahoj, jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-3 dnů počínaje 22. a 23…

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...
14.05.2025
Spolujízda ve dvou Cyklistka 61 let s e-kolem hledá na společné vyjížďky cyklistu i cyklistku z Plzně. Výlety do…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

129 cyklistů (9 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025