reklama

Nejde zvuk na notebooku - poradíte?

Notebook HP, zakoupený v listopadu 2024, až do včerejšího večerního vypnutí vše OK, dnes ráno jsem ho zapnul - nejde zvuk, už jsme zkusili různé nastavování a pořád nic.
Dokáže někdo poradit?
Děkuji, Ai :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: dnes v 08:54
Autor: Airline
  • Re: Nejde zvuk na notebooku - poradíte?

Nestahoval ti sám nějaké aktualizace Windows??
    Mně se jednou stalo to, že po jedné takové automatické aktualizaci mi až do druhé aktualizace nešlo nikterak regulovat jas displeje. Závada však byla japonského typu, při další aktualizaci se "samoseto" opravilo:).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: dnes v 09:37
    Autor: mira.l
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice
20.05.2025
Ahoj, jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-3 dnů počínaje 22. a 23…

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...

Hledám: parťačku i parťáka na kolo, třeba i víc...
14.05.2025
Spolujízda ve dvou Cyklistka 61 let s e-kolem hledá na společné vyjížďky cyklistu i cyklistku z Plzně. Výlety do…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

254 cyklistů (5 přihlášených)

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025

Slunce, smích a první letošní kilometry po Vltavské cyklostezce

Začátek dubna nám letos nadělil opravdu krásné počasí - modrá obloha, lehký vánek a příjemných 17 stupňů.…
Mirila | 21.04.2025