k tématu povolených niplů
https://www.nakole.cz/diskuse/30955-jake-to...
pro jistotu se podívej jestli máš v pořádku náboj (roztrhnutá příruba)
Že by to bylo možné? Určitě zkontroluju.
Kousíček hezké země České v Přední Kopanině.
Kam s nachlazeným malým turistou, aby celý den neseděl doma? Vymyslel jsem procházku z Horoměřic do Přední Kopaniny. A byl mile překvapený, jak je tam hezky.
https://mapy.cz/s/fokosutuje
Lesík okolo sochy sv. Juliány je protkaný lákavými cestičkami. Tak akorát pro děti, my jsme např. počítali turistické přístřešky, kterých je tam... hodně. Budeme to muset v létě detailně prozkoumat na kole.
A je prima, že je to kolmo relativně dobře dostupné z Prahy 6.
V Přední Kopanině je u hezkého hřiště dřěvěná vyhlídková plošina pro sledování letadel. Startovací dráha toho pána, co je teď letiště, je asi kilometr vzdálená.
V Horoměřicích Velvarská x Ke Skále je jídelna, kde mají ňam ňam zapékané brambory i jiná moc dobrá jídla. Otevřeno v sobotu do 12 hodin.
Jinak tedy v sobotu po 12. hodině v Horoměřicích chípl nejen pes, ale i Vietnamec :-) Neseženete ani rohlík.
Je to takový kousíček pohody mezi boji všedního dne. Jo, není to Lisabon - Azory - Bristol, ale umí to potěšit, chcete-li se radovat i z maličkostí ;-)
A když už jsme u toho krmení...
V Újezdu nad Lesy kousek od OMV jsme našel dobrou jídelnu. Třeba se to bude někomu hodit, až tam bude brázdit na kole.
A když už jsme u těch krás naší země...
Onehdá jsem v centru Prahy V Jirchářích demontoval prastarou plynovou karmu a montoval nového brojlera. A našel jsem hezký kostel sv. Michala sevřený ve starých uličkách.
Jinak tedy projíždět dodávkou z Opatovické do V Jirchářích, tam parkovat a vykládat bojler, to je vážně mňamka :-) Příště snad brojlera hodím na nosič u Esky.
byl jsi 400 metrů ode mě.. mohl jsi se stavit pro těch pár krámů co mám v krabici :)
Dík, že to vedeš v patrnosti. Já také.
Stavit jsem se moc nemohl. Jako instalatér-servisák jsem se vždy až ráno nebo dokonce až během dne dozvídal, kde co hoří a kam vyrazit. No a v situaci, kdy vzájemně nemáme telefonní kontakty, jsem neoperatibilní.
Tady jsme byli s kolegou v Újezdu v Rohožnické v několika panelácích odstraňovat netěsnosti plynového vedení v bytech. A pak jsme hned frčeli do Nehvizd vyměnit regulátor tlaku plynu u plynoměru na přívodu do RD.
Teď, co se oteplilo a co jsem zase bafnul do rukou hořák, je to klidnější. Prostě jsem každý den v Kamenici na základových deskách ;-)
Pravda, jídelna tam není, ale v místní Blile mají teplou sekačku a na stavbu je to pár kroků, tak to si ji donesu ještě teplou... Ta paní u pokladny už si mě pamatuje - tři housky, sekačka, kobliha a banán. Akorát pátek byl nestandardní, bral jsem ještě pomeranč. :-)
A na zítřejší večeři mám chuť na krupicovou kaši, tak to abych ráno v Kamenické Blile vzal mlíko. To se ta paní bude divit, až budu mít v košíku sekanou s mlékem.
Větrno, ledový vítr a vítr, chladno a sluníčko :-)
Věděl jsem, že bude foukat, tak podle toho byla u trasa a žádné hory. Podél Labe do Jaroměře a pak přes Českou Skalici do Nového Města nad Metují podívat se jak je Bedřichovi a co náměstí. Docela dost lidí a aut. Z Nového Města do Dobrušky a kolem Opočna do Třebechovic a pak domů.
Vítr byl určitě silnější než předpovídaných 7 m. V otevřených prostorách to byl docela masakr a severovýchodní byl hodně studený, ale s dobrým oblečením, teplými rukavicemi a návleky na boty se to dalo dobře zvládnout.
Celý den svítilo krásně sluníčko, tak že to bylo fajnových 105 km a hrbolatých 940 výškových metrů. I Přes ten ledový vítr to stálo za vyjížďku.
Tak poslušně hlásím, že jsem vytáhl lajnu!
Ale teda nemám nic ke chlubení, neb po zimní přestávce jsem jí přešel sotva jednou. Je možné, že hmota té ráčny hraje roli? chodit od ní mi šlo zjevně lépe než nastupovat na prázném konci a chodit k ní...
Tak jsem to alespoň natáhnul zkontrolovat, jestli je má oblíbená zmrzlinárna už otevřená (není) a přihodil na tachometr další padesátku. Docela se těším, až konečně dorazí jaro, ty holé stromy působí trochu depresivně i takhle za sluníčka. Bohužel, rosničky hlásí spíš něco o ochlazení...
Tak to chválím, já taky. :-)
Kolik zhruba metrů jsi to měl?
To, že se mi jedním směrem chodí lépe než opačně, znám. Nevím, zda to bylo ráčnou (určitě může mít vliv), spíš to málokdy bylo úplně vodorovně (a pokud jsem chtěl mít lajnu vodorovně, byla na jednom konci výš nad zemí), takže bych řekl, že obecně se mi snáz chodí s kopce než do kopce a nastupuje se snáz tam, kde jsem blíž zemi.
Zatím beru jen 20m popruh s ráčnou, delší slackline začnu vozit, až bude opravdu hezky.
Byť teda dneska došlo i na koupání a krátké opalování...
Vody zbývá v rybníku minimum, ale zatím je krásně čistá a plavat se v tom dá. Vlézání do vody je ale složité. Sejdu po schodech a mám vodu sotva po kolena. Za okrajem betonu už je hnusný jíl, do toho fakt šlápnout nechci, tak je nutný dřep a odrazit se od okraje. O dva metry dál už je rozumná hloubka...
A ven je to podobné, poslední metry je nutné doplavat těsně u hladiny až na schody a došlápnout až na beton.
To jsem zvědav, zda dojde k třetímu (podle nekterých už dokonce čtvrtému) pokusu o opravu hráze? :-/
Jinak zajímavá volba místa. Jsem rád, že mám v dosahu hezký park s použitelnými stromy, kde snad nikomu nevadím. Tísnit se mezi silnicí a polem, by mě dlouho nebavilo.
Na místě, kde obvykle tahám 20m je dobré, že od všech cest jsem aspoň 20-30 metrů daleko. Většinou si mě lidi nevšímají, ale dneska, když jsem slyšel zasvěcené komentáře kolemjdoucí rodinky, měl jsem co dělat, abych smíchy nespadnul... :-)
Nevím, 10m+-? Já a odhad vzdálenosti se moc nekamarádíme...
Tak ona ta silnice je spíš vyasfaltovaná polňačka, za tu hodinu blbnutí jsem potkal asi šest lidí a jedno auto, co tam podle SPZ a vyděděného řidiče zabloudilo.
Zatím jsem holt nevykoumal lepší místo, kde by nebyl bordel, dalo se tam dotříkolkovat, byly tam vhodný stromy a nízkej provoz lidí. Praha má v tomhle směru i své nevýhody...
Já primárně odhaduju vzdálenost podle délky popruhu (v tvém setu předpokládám 12m) - stačí odhadnout a odečíst, kolik popruhu zbylo za ráčnou a spotřebovalo se okolo stromu.
Na ten delší popruh jsem si udělal po metru značky černým fixem. Ovšem malé černé tečky na hraně popruhu jsou tak nenápadné, že je těžké je vůbec najít, takže to stejně účel příliš neplní... :-)
Výraznější značky jsem malovat nechtěl, jednak by to nevypadalo hezky, navíc se trochu bojím, aby fix tomu popruhu chemicky nějak neškodil...
Domnívám se, že s popruhem to bude podobné jako s horolezeckým lanem.
Prodává se speciální "neagresivní" barva.
Narychlo jsem ji našel jako fixku:
https://www.hudy.cz/oznacovac-re-ropemarker
Před 40 lety jsem označoval střed horolezeckého lana obyčejným lihovým fixem a nepřetrhlo se :)
Jako taky by mě zajímalo, jak moc se ten speciální fix liší od obyčejné lihovky a zda to není byznys založený na strašení lidí?
To mě tedy taky. Myslím, že ten polyamid, co je z něj horolezecké lano je sám o sobě dost odolný. Zkouška jestli se jedná o polyamid se dělá 85% kyselinou mravenčí, ve které se, na rozdíl od kyseliny dusičné, rozpouští.
A teď si vezmu lihový fix, to barvivo se dostane z fixku na vlákno s nějakým rozpouštědlem, nejspíš s lihem, ten se rychle odpaří a jak by musela být agresivní ta barevná složka aby to narušilo to vlákno když to nenaruší jiné předměty, na které tím fixem maluju?
Spíš bych měl obavu, že ta lihovka bude pouštět a budeš mít černý nohy z chození a ruce že smotávání, černý lihovky jsou strasnej prevít a dokážou zasrat strašný mraky povrchu...
Kdybych já si měl značit popruh na slackline, tak si prostě na okraji přišiju praporky a při přišívání bych se snažil se jehlou strefit mezi nitě.
Tak já si dělal po metru puntíky na jednom okraji a každý pátý metr na obou okrajích. U 50 metrového popruhu by to přišívání praporků byl celkem masakr! :-D
Nojo, nedošlo mi, že je to tolik metrů. :) Ale zase by to byla práce na dlouhé zimní večery. :))
Hlavně by mi přišlo absurdní bát se obyčejného fixu, že by teoreticky mohl snížit pevnost a potom do toho píchat jehlou, kde poškození některých vláken bude jistota... :-)
Další potíž vidím v tom, že ten popruh je poměrně tlustý a tvrdý, takže na ruční šití bude práce za trest...
Ten původní 3.5cm popruh byl celkem měkký, ten by prošít šel, ale jak jsem potom dokupoval delší, do toho bych asi jehlu musel zatloukat kladivem... :-)
Ty praporky by minimálně překážely, ale asi se spíš trhaly při protahování ráčnou, kdykoliv by bylo potřeba natáhnout nemaximalní délku.
Ale zase by to bylo pěkné střapatý na napnutý lajně, pro fotky a videa ideál...
Ono praporky na delší slacklině dávají smysl, akorát se (obvykle) nepřišívají. :-)
O fotky příliš nejde. Někde může dávat smysl kvůli bezpečnosti vizuálně popruh zvýraznit, pokud ho natáhneš v místě, kudy by třeba mohl jet cyklista, běžec nebo nějaké splašené zvíře...
Ono teda celkově tahat slackline byť jen přes vyšlapanou pěšinu není moc dobrý nápad...
Nicméně mnohem zajímavější je efekt při silném větru. Zatím jsem nezkoušel, ale na tomhle videu to vypadá až neuvěřitelně!
https://www.youtube.com/watch?v=dAvuz4cNsHM&...
Pravděpodobně ano, právě proto jsem dělal jen ty maličké puntíky na okraji. Shánět speciální fix jsem byl líný... u lana bych si to nedovolil, zatímco přetržení slackline popruhu by nemělo být fatální...
Horolezecké lano je tvořené pevnostní duší a ochraným punčoškovým opletem, který se ošoupává a orthává. Značení je na tom spotřebním opletu. Nemělo by se do duše vůbec dostat. Takže by na pevnost a další důležité fyzikální vlastnosti neměloáà mít vliv.
Tak mě napadá, Stromovka ti nevyhovuje?
Měl jsem za to, že tam slacklineři celkem pravidelně bývají. Nebo jich je tam tak tolik, že už nezbývají vhodné stromy? :-)
Ano, Wolkerovo údolí, na dohled od dětských prolézaček... :-)
Nejseš tam náhodou vyfocenej na jedné cestě na panorámě (mapy.cz)? To by byla docela dost náhoda ..
Mi ani nepřipomínej!
Na to, že tam auta vůbec nemají co dělat, bych jejich způsob jízdy ohleduplným vážně nenazval.
Jsem si říkal, že se radši tomu pitomcovi uhnu z cesty a oni mě místo vděku ještě vyfotili. :-/
Včera zhruba dvou hodinová poservisní a testovací jízda horáku v lesích mezi Chocní a Horním Jelení. Kolo a horák zvlášť je hrozný spotřebák, takže bylo co zajíždět a ladit. Přehazka a řazení, bowdeny a lanka, vidlice, ložiska zadního kola, ježek a sedlovka, když ze dvou špatných byla udělaná jedna dobrá. Když sedlovka a vidlice vydrží ještě alespoň tři roky, budu rád. Všechno se povedlo a dobře jede.
A protože se dneska zase udělalo velice pěkně, jen slabý větřík a sluníčko, tak mě to vytáhlo na odpolední projížďku po okolních lesích. Ve stínu je zem ještě docela promrzlá a na sluníčku nezpevněné cesty místy docela čvachtají, tak jsem se držel víc těch s pevným podložím.
Příjemných 40 km hradeckýcmi lesy.
Je jaro, Béďo :-) Je, krásný jarní den, sluníčko a teplo a tomu nešlo odolat, takže krásná 50 km projížďka po okolních hradeckých lesích. Cesty a pěšiny krásně prosychají, pěkně se jelo.