reklama

SVČ 2025, Velký Vřešťov

Termín: 23.05.2025
Místo: Dvůr Králové nad Labem, Autokemp Velký Vřešťov

Tradiční sraz přátel lehokol na severovýchodě Čech se letos koná v kempu u Velkovřešťovského rybníka. Je to u obce Velký Vřešťov, asi 10 km od Dvora Králové nad Labem.
Ubytování je možné v chatkách, v apartmánech nebo vlastní - obytňáky nebo stany. Vlastní ubytování se přihlašovat nemusí,…

Datum: 02.03.2025
Autor: cyklo-mz
  • Re: SVČ 2025, Velký Vřešťov

Sice u jízdy neležíme, ale pokud to nebude vadit, rádi přijedeme.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: mildakh
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

A teď jsem si všiml, že jsou vítáni přátelé lehokol..a to jsme :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: mildakh
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vítán je každý cyklista, i ti na zábradlí. D.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 03.03.2025
        Autor: duče
        Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jasně, vítán je každý, kdo má kladný vztah k cyklistice. A i kdyby ho neměl - tam ho může klidně získat !

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 05.03.2025
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zatím jsem ještě nevymyslel oficiální trasu na sobotu. Ono už je dost problematické vymyslet něco, co jestě nikdo neviděl ani nezažil. ale projeli jsme ještě s Honzou spoustu krásných míst a některé z nich si můžeme znovu připomenout.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 05.03.2025
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No na Moravském srazu asi budeme mít stejný problém. Okolí už je projeté (kromě jedného kopečku, mám dojem že se jmenuje Lýsá hora, taková rovinka) Tak budem muset objíždět steré trasy. D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 06.03.2025
      Autor: duče

celej ten hřeben, tak trochu Honzův rodnej kraj...Jestřebí hory, Řehačka-Žaltman+Markoušovická rozhledna-Čížkáče-Turov

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 06.03.2025
      Autor: brum
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Naklikal jsem trasu na sobotní vyjížďku. Vyšlo mi to asi na 70 Km. Je dost těžké objevit tu něco nového, co ještě neznáme. Přehradu Les Království už jsme viděli, je to ale poměrně dávno. Stejně tak Hospital Kuks nebo Jaroměř. Hodně nám tady ukázal Honza a tak by jsme mohli vzít letošní sraz jako vzpomínkovou akci na něho. Pojedeme i přes Dvůr Kralové nad Labem, kde Honza bydlel. Jediné nové místo bude památník klíčové bitvy na Chlumu z Prusko-Rakouské války v roce 1866.
    https://mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.04.2025
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

a v čem bude Chlum "nové místo"?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 17.04.2025

Na Chlumu u památníku už jsem byl několikrát, ale nové je to v tom, že jsem tam zatím nebyl s žádným srazem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 25.04.2025

Máme s Lenkou objednanou chatku pro čtyři, tak pokud by měl někdo zájem a moc nechrápe, může se k nám přifařit.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.04.2025

Bohužel přijet tentokrát nemůžu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 18.05.2025
    Autor: Radek

To je velká škoda ! Co ti do toho vlezlo ? Doufám, že to není nějaký zdravotní problém ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 19.05.2025

Nějaká rodinná akce, ale i drobná změna režimu v práci. Budu muset zrušit v nejbližší době asi všechno, jen Maďarsko doufám vyjde.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 20.05.2025
        Autor: Radek

Na kolikátou hodinu plánujete v sobotu vyjet?
    Já jen abych vám nepřijel dělat budíček :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 19.05.2025

Plánuji to na 9:00-9:30 hod. Ty pojedeš až ráno z Hradce ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 22.05.2025
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Jo, přijedu ráno na návštěvu :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

po kafi, kolem 10. hodiny
    https://www.kralovedvorsko.cz/doprava...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

To jsou věci, tak lávka přes Úpu. Cyklostezka do Rychnovku určitě přijde vhod, jen ta lávka tam asi nejvíc potěší provozovatele Říčních lázní :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Uvidíme, nějak to objedeme. V těch lázních v Jaroměři jsem myslel se zastavit na oběd. To je jedna možnost, druhá někde na Kuksu nebo ve Šporkově mlýně kousek před tím.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Do těch "lázní" bude určitě možné sjet těch pár metrů a když to opravdu bude dál neprůjezdné, tak se pak vrátit, zajížďka žádná.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Na dovolené jsme milovali hospodu U Koule. Borec mně odhadl po mých 3 slovech :-D
        https://mapy.com/s/melesecaku

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Arnošt905
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Příjemná a pohodová návštěva na lehosrazu. Lokalitu a většinu cest znám docela důvěrně, přesto se našly ještě dvě cesty a jedno místo, které jsem neznal. Bylo to fajn.
    Protože to mám z domu za bukem, tak jsem odjel s dohořívajícím ohněm. Cesta domů byla překvapivě hodně příjemná a na pohodu. Kolo jsem vyčistil, pak sebe a v půl třetí jsem spokojeně ulehl.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.05.2025
    Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....
včera
Něco jsem v životě zažila, něco splnila, něco dokázala a něco si užila. Jsem samostatná, aktivní a spokojená.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice
20.05.2025
Ahoj, jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-3 dnů počínaje 22. a 23…

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

165 cyklistů (5 přihlášených)

Z Brna na Lago di Garda a kousek zpět

Po loňském úspěchu s cestou do Říma přemýšlíme s Radkem kam dál. Padají divoké návrhy ("Zbláznil jsi se? Tam…
Monolema | 10.06.2025

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025