reklama

Jm sleh 2025

Termín: 05.06.2025
Místo: Hodonín, OAZA

Jihomoravský sraz lehokol a přátel cyklistiky všeobecně, pořádá Jimi a Juua ze záštitou LSH Racing Hodonín.
Místo srazu je v Hodoníně, ubytování v prostorách Oázy Hodonín. Společná kuchyňka.
Termín konání: 5.- 8.6. 2025. Sraz od čt odpoledne. Tel: 603 560 249(Juua) 603 845 220 (Jimi) Ubytování se…

Datum: 15.02.2025
Autor: juua
  • Re: Jm sleh 2025

zdar, je třeba rezervovat u správce ubytování?? Nezastavitelný Standa

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 12.05.2025
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ne není. postele se rozdělují kolem 18-19. hodiny ve čtvrtek. Jura

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 21.05.2025
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

dražba nebo losování? ((-:

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: brum

soutěž v rychlostním zabrání postele. Na můj povel.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

:-DDD
            Dávám plus.
            Na můj povel, četooo....!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: zazvur

Aaaaa... pokud bych chtěla přijet... aaaa.... pokud by to bylo ale až v pátek po práci... seženu ještě taky nějakou postel?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: Ifča

K někomu si přilehneš.:-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Datum: 23.05.2025
              Autor: plusjedna
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Co si pamatuju ještě se nestalo že by bylo všechno obsazeno.Ono se to nezdá, ale na Oáze je hodně postelí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Datum: 25.05.2025
              Autor: bukwa
              Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Neboj, najdeš. Jura

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Datum: 02.06.2025
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Trasy: V pátek jedeme do Veselí nad Moravou. Navštívíme Dům přírody Bílých Karpat a před tím se stavíme na pivo a jídlo na Lokálce v Bzencu.
    https://mapy.com/cs/cs/turisticka?planovani...
    Pátek 6.6.2025 Polévka k menu zdarma špenátová s noky 1. Debrecínská vepřová pečeně, houskový knedlík135 Kč 2. Smažený vepřový řízek z láku, vařený brambor135 Kč 3. Kuřecí brněnská kapsa, dušená rýže135 Kč 4. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí135 Kč

Zdroj: www.menicka.cz

v so jedeme na Lučinu. Jídlo ještě nevím, možná v Radějově
    https://mapy.com/cs/turisticka?planovani-trasy...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 02.06.2025
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

ještě připomínám povinnost platby za noc strávenou mimo chatky, např v autě, nebo v altánu ve stejné výši, jako na posteli. S tím nic neuděláme. Jura

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.06.2025
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Domluvil jsem na sobotu oběd kolem 12. hodiny v Radějově. Do 14. hodiny bychom měli vypadnout, bo tam od 14:30 majů akci. Jura

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.06.2025

V práci se beze mě obejdou, jedu!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.06.2025
    Autor: Radek

Pozor hlášení!!!

Dnes v půl osmé jsem viděl u Rostoklat na silnici 38 Draka, jedoucího na sraz. Bohužel jsem jel v protisměru a nestihl ho vyfotit. Tímto mu přeju šťastnou cestu :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 05.06.2025
    Autor: mildakh
    Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Skvělá práce.... Nejen dokonale provedená kalibrace měřidel ale i pozorovací talent.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: bukwa

Já ho zahlédl ve 14.15 při průjezdu Chotěboře :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: highlander

Opět tradičně povedená akce, díky Jimi a Juuo!
    Noční cesta domů proběhla podle plánu bez deště a jelo se tak, jak to jde prostě jen v noci, dokonalé. Doma už o půl páté, slunko se ještě neobjevilo.
    Ve dvě ráno v kterési dědině kdosi objímal strom, i tak se dá - možná, ale mě nejvíc nabíjejí energií právě tahle společná setkání. Doufám, že nejen mě a že naopak potom ta energie někomu nechybí...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.06.2025
    Autor: Radek
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj. Fotky jsou na FB lehokola, tříkolky..., anebo na rajče.net, Lidé - Leholada.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.06.2025
    Autor: leholada
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....
13.06.2025
Něco jsem v životě zažila, něco splnila, něco dokázala a něco si užila. Jsem samostatná, aktivní a spokojená.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice
20.05.2025
Ahoj, jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-3 dnů počínaje 22. a 23…

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

112 cyklistů (4 přihlášení)

Z Brna na Lago di Garda a kousek zpět

Po loňském úspěchu s cestou do Říma přemýšlíme s Radkem kam dál. Padají divoké návrhy ("Zbláznil jsi se? Tam…
Monolema | 10.06.2025

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025