reklama

Podzimní sraz 2025 - Strážnice

Termín: 25.09.2025
Místo: Strážnice,

Tož, milí přátelé kol všeho druhu, Vánoce jsou za námi, za chvíli jarní sraz, prázdniny a je tu podzim. Nejvyšší čas Vás pozvat na Podzimní sraz, který se bude konat v kempu Strážnice (www.camp-straznice.cz) 25.9. - 28.9.2025.
Chatky jsou různorodé, proto nechť si každý vybere a rezervuje dle…

Datum: 30.01.2025
Autor: plusjedna
  • Re: Podzimní sraz 2025 - Strážnice

https://www.camp-straznice.cz/
    Přidávám odkaz,tady snad bude fungovat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    •      

Příspěvek byl smazán zakladatelem tématu.

Čas rychle běží, ani na kole jej nemůžu dohnat, bude to chabou fyzičkou. :-) Připomínám nutnost rezervace chatky do konce června, heslo Nakole. Chtějí zaplatit zálohu, tak s tím počítejte. Chatky jsou s různou úrovní výbavy, proto nechávám na každém, ať si vybere, která bude vyhovovat a zarezervuje sám. Několikrát to takto zafungovalo, tak to jistě klapne i nyní. Děkuji za pochopení a hrrrr na ně. :-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 08.04.2025
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Díky za připomenutí. My jsme si dnes rovnou rezervovali tu dvoupokojovou chatku. V objednávce u všeho píšou bude upřesněno, tak snad je to OK.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 11.05.2025
      Autor: Bartx
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

i ja už mám rezervaci na dvouluzkovou chatku,přijedu ve čtvrtek!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 13.05.2025
        Autor: wíla
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Výborně, už se na tebe těšíme. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 13.05.2025

Připravuji si náš kalendář akcí na letošní cyklosezónu a mám dotaz k termínu podzimního srazu. 25.9. ve čtvrtek je nájezd účastníků do kempu? Nebo už mám počítat s nájezdem 24.9. a ve čtvrtek 25.9. už bude první vyjížďka? Musíme si podle toho zařídit dovolenou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 06.02.2025
    Autor: mildakh

Oficiálně sraz začíná ve čtvrtek odpoledne. Ale jestli chceš přijet dřív, samozřejmě můžeš.
      Uvažovali jsem udělat ho delší, ale bylo by potřeba víc dovolené, když svátek vychází na neděli.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 07.02.2025

Díky za upřesnění.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 07.02.2025
        Autor: mildakh

Včera jsme byli obhlédnout kemp. Paní na recepci mi i půjčila klíče od dvou chatek, abychom mohli nahlédnout. Malá chatka bez soc. zař. ujde, ta větší byla pěkná. Kuchyňka, plně vybavená,společenská místnost velká. Jen špatná zpráva hlavně pro Radka, kola nesmí do chatek. Jsou k dispozici kóje pro tři kola za 90,-Kč na den. Jinak u každé chaty je stůl s lavicemi, kolo není problém zamknout u stolu nebo u zábradlí.
    Restaurace funguje, pivo čepují.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 02.05.2025
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 02.05.2025
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

V tom kempu jsem byl už v několika sestavách. Kola vždycky v chatce a nikdo si ničeho nevšiml. Ale v bazéně ukrutně studená voda.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.05.2025
      Autor: Arnošt905

Která chatka byla ta "větší", nevíš?
      Do malé známé čtyřlůžkové bych mohl chtít dostat kolo nanejvýš kdybych tam být sám. A to už vychází líp nejmenší dvoulůžková s komfortem. V ní se těžko budeme chtít mačkat dva, takže předpokládám, že při takovém luxusu se kolo prostě vejde.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.05.2025
      Autor: Radek

Ta větší byla čtyřlůžková, kolo by se tam nevešlo. U dveří mají cedulku s přejetým kolem, teda přeškrtnutým. :-) Paní na recepci zákaz hodně zdůrazňovala.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 05.05.2025

Pokud by jste někdo nechtěli na srazu jet s většinou pohodové trasy "skoroporovině", pak je možnost si trochu zařádit v terénu a využit množství pěkných trailů v okolí.
    Trail centrum na Lučině se nachází asi 9km od kempu.
    https://www.trailoflife.cz/

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 11.05.2025
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....
včera
Něco jsem v životě zažila, něco splnila, něco dokázala a něco si užila. Jsem samostatná, aktivní a spokojená.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Ceske Republice
20.05.2025
Ahoj, jsem 76letý maďarský cyklista. Rád bych zdolal určitá menší stoupání v Česku během 2-3 dnů počínaje 22. a 23…

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne

Hledám: aktivní, sportovně založenou partne
17.05.2025
Hledám aktivní, sportovně (pochopitelně) založenou partnerku na kolo (silniční i MTB, ideálně z Prahy do kopců …
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

170 cyklistů (4 přihlášení)

Z Brna na Lago di Garda a kousek zpět

Po loňském úspěchu s cestou do Říma přemýšlíme s Radkem kam dál. Padají divoké návrhy ("Zbláznil jsi se? Tam…
Monolema | 10.06.2025

Pobaltí 2023 - 2. část

...s mírným zpožděním... Z Litvy do Lotyšska Tuto cestu jsem si poprvé ani nepsala žádný deníček, ani nic…
Peggy | 24.04.2025

Norsko 2024 aneb za tučňáky a pižmoni

Dovrefjell Dovrefjell je pohoří v jižním Norsku v krajích Møre a Romsdal, Trøndelag, Innlandet. Na severu je…
šíp | 23.04.2025