reklama

Jak najdu starší Private Message?

Toť otázka. Někdo mi něco napíše, kliknu že OK, a pak už to nenajdu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.11.2024
Autor: Rob144
  • Re: Jak najdu starší Private Message?

Postup je to složitý, ale jiný neznám. (A umím ho jen na počítači - analogii pro mobil taky neznám.)
    Otevřít si profil dotyčného a myší najet buď na "přidat mezi přátele" nebo "zařadit na blacklist", to je jedno. Nekliknout, ale dole by se měla objevit adresa příslušného linku, ve kterém je mj. číslo.
    Pak už "jen" zadat www.nakole.cz/uzivatel/chat/ČÍSLO.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 24.11.2024
    Autor: Ifča
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To je teda software, to muselo bejt jelito co tohle navrhovalo a programovalo.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: xtonda
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Si to zkus, jestli to dokážeš bez chyby a se skvělým uživatelským interface.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Brahma
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

Nemusím být pekař abych poznal spálenou housku

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: xtonda
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Že se máloco podaří vyrobit/naprogramovat napoprvé dokonalé, je jasné. Blbé je, když se zjištěné nedostatky neopraví a v té prvotní verzi už to zůstane...

Našlo by se toho víc, třeba vkládání obrázku, kdy umí pouze 3x JPG, neumí rotovat podle atributů a má problém s velkýma fotkama.

Nebo sluníčka, které se objeví vždy po změně letní/zimní čas u dávno přečtených příspěvků...
          A celkově to přečtené/nepřečtené zlobí...

Nicméně jako celek to použitelné zjevně je a když to srovnám, možná lépe tady, kdy se web chová desetiletí pořád stejně, než jinde, kde člověk po každé změně zjišťuje, že vždycky může být hůř... :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: Jrr
          Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já jsem zvyklý na tyhle chyby a docela bych nerad, až tedy na to načítání obrázků, aby se s tím něco dělalo. Řekl bych, že odměnou je to, že se to chová furt stejně, není to nijak náročné na prohlížeč a nemění se to člověku pod rukama s každou novou verzí nějaké frikulínské knihovny.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 25.11.2024
            Autor: petrp
            Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Ač bych sem občas docela rád přispěl do vlákna "jaké to bylo", tak právě vkládání obrázků mě od toho spolehlivě odradí. Nebo mě můžeš poradit nějaký jednoduchý způsob, jak v mobilu (Android) zmenšit obrázek a postnout ho sem?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Právě, že vůbec. Obrázky musím řešit až na PC, takže standardně nahrát do PC, zmenšit o x %, a uložit je do !1.jpg, !2.jpg, !3.jpg. Alespoň, že si ten prohlížeč i fotoeditor pamatuje cesty.

Vlastně jsem ani nepřemýšlel o tom, že bych to řešil na mobilu, protože předpokládám, že pokud to jde, tak je to "vopruz".

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Autor: petrp
                Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Jj, stejný postup i názor.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Autor: radka
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dřív jsem taky fotky zmenšoval, ale už dlouho jsem to nepotřeboval. Teď jsem do Potěšilo zkusil fotku rovnou z mobilu (kabelem přes počítač) 2688x1512 a bez problému.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Autor: PepikW
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mám v Androidu "Převodník obrázků" a tím je zmenšuji rovnou v mobilu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Díky za nasměrování. Stáhl jsem si na to aplikaci.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Datum: 26.11.2024
                    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mě šlo hlavně o to, abych mohl dávat příspěvky přímo z mobilu i s fotkama, když zrovna nemám přístup na počítač.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Zkouška. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vlevo dole mívali tmavé krušovice (jediné čepované tmavé pivo ve městě) ale už asi 3 měsíce ne, tak jsem tam přestal chodit.

Ale k tématu. Mě taky štve, že to bere jenom tuším do 4 MB velikost, to je pravěk. V mobilu samozřejmě všichni jedou na maximální kvalitu. Teď mám zase nový mobil, tož nevím přesně, ale myslím, že jsem to na mobilu řešil přes XnConvert (je to obdoba XnView pro windows), který to rychle zmenšuje na 50% a to už bylo přijatelné. Klikneš na obrázek a vpravo nahoře byla volba "resize 50%".

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                      Datum: 29.11.2024
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Takhle - tato složitost je nutná jen u lidí, které nemáš v přátelích. U přátel stačí jen kliknout na profil a vzkazy vidíš.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Ifča

Já tu žádné přátele nemám. Beru to tady jako bandu psychopatů, ale je mi jasné, že jsem možná taky takto vnímán.
          Žije ještě ten člověk, co toto diskusní fórum někdy v devadesátkách naprgal?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Fórum na ho*no, lidi psychopati...
            Proč sem chodíš čéče?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: Sodoma

Jsem tu mezi svýma. Možná najdu přátele.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

To těžko. Zkus to v politice, tam bys mohl najít spřízněnou duši.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Datum: 30.11.2024
                Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

302 cyklistů (3 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024