Je to půl roku, možná víc, co se se mnou přes zprávy Nakole loučil můj kamarád BobBob.
Ženu mu zabila vakcína, byl nemocný a už neměl chuť žít. Nepsali jsme si dlouho, od začátku té covidí paniky, kdy jsem byl protagonistou toho, že vše je jen šíleně nafouknutá mediální bublina, a publikoval jsem dosud dostupné statisiky, které ukazovaly, že je to jen horší chřipka.
Mocní světa se rozhodli šlàpnout na brzdu, ekonomika byla přehřátá, usoudili, že přibrzdit svět lockdowny bude príma.
A pak ti farma firmy, a Phizer, od kterého EU nakoupila za neznámých podmínek 5x víc nefunkčních vakcín, než bylo obyvatel EU a které splácíme, a částky nám tají.
Tehdy se na mě BobBob velmi zlobil, protože věřil, že covid je vážný problém a ne marketingová hra, jak jsem tvrdil já, a měl mě ta darebáka.
A pak jsme o sobě nevěděli, až do toho jeho loučení, když mu vakcína vzala paní.
A včera mi napsal.
Že je na tom líp a už zase jezdí na ekole Ale že smrt obchází furt kolem a je blízko.
Už dlouho mi nic neudělalo takovou radost.
BobBob tuhle bitvu vyhrál!
Vy, co jste tu krátce nevíte, že já a BobBob jsme tu zakládali skupinu elektrokolistů, asi před 12 lety. Kola jsme si stavěli a vyměňovali si nápady. Krásná, pionýrská doba, kdy jsem jel do Paříže na kole a na vozejku táhnul elektrocentrálu....
Jsem strašně rád, že BobBob je zase na kole,v sedle, a že pochopil, že různý náhled na okamžitou situaci nemusí znamenat konec přátelství.
Vrať se k nám, BobBobe!
Chybíš mi, chybíš nám
Také mám velkou radost, že BobBob se vzchopil. My jsme si moc nerozuměli, ale schopností jeho stavby elektrokola a následně přední pohonné jednotky k invalidnímu vozíku jsem si velmi vážil a o motorech a sledování výkonu a spotřeby elektrokol toho tehdy mnoho nastudoval a tady to publikoval. Kdyby se alespoň na chvíli vrátil, tak by to určitě byla po letech zajímavá konfrontace.
-2
A pak nějaký tupec vynalezl dámské kolo :-)
-2
Do "Potěšila" občas kouknu. A tak si dneska říkám... kterej blb zase dubluje témata?
... a pak jsem si všimnul času založení :-)
Nu což, jde do stoupy....
-2
Aha, já si toho nevšiml. Proč to Jindro děláš?
-2
Nevšimnul jsem si toho, nebyl to úmysl.
Prostě jsem to přehlédl, zřejmě to bylo někde níž.
No, Mildu zbavím jeho trápení okamžitě.
-11