Dnes bílá turistika v Sovích horách s cílem na kopci Vielka sowa. Bylo štěstí, že jsme z Broumova, kde trávíme sváteční víkend, kousek popojeli a dostali se k 1000mnm. Tady sněžilo, dole pršelo. Cestou nás míjelo asi 500 běžců. Zrovna se tu konal terénní půlmaraton.
Na vršcích se dají chytnout krásné chvíle, nebo se taky procházet v mlze. Ale vždycky to stojí za to.
Sněží :-) Už mám bílou letní postel.
V záhrabu je rozhodně tepleji.????
Kanóny jedou, brzo to půjde tady dole na lyže. Dnes už jsem viděl první stopy kousek výš, je tak deset centimetrů nádherného prašanu, ale pod ním ještě místy bláto.
Ahoj ze zahájení ski-sezóny:
no paráda, já ted každý den koukám na paseky a příchovice u čápa, podle web kamer se mi zdálo že sníh už nějaký je, ale info o vlecích v příchovicích zatím mrtvý a info o sněhu 0cm, ted musím ještě cca 14 dní makat jako šroub, navíc čekám až mi dorazej na větší dodávku nový gumy--píšou že 5.12 bych je měl mít, ted z pátku na sobotu by mělo i tady u nás zase sněžit, tak bych chtěl jestli to klapne ze soboty na neděli vyjet za humna prubnout jestli i tu větší dodávku v přijatelnym mrazu vytopim aniž by hučelo topení že mi z toho šlehne a podle toho se rozhodnout jestli další víkend bud příchovice nebo paseky a jestli s menší cadynou, nebo s dodávkou.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport...
a do prdele, tak to mi začne Alena ujíždět když už ji nesmím mazat běžky :))
Včera po obědě a dnes před ním, proběhlo "radování" na běžkách v místě bydliště. Loni to nešlo, tak jsem zvědavý, jak dlouho vydrží stopy na okraji Prahy letos. Hlásili největší sněhovou nadílku ve Kbelích, a to 18 cm.