reklama

Radování na sněhu 23 - 24

Tak už mi to nedalo. Chvíli už na bílé vršky koukám, ale dnes už to bylo opravdu zimní, i když bez lyží. Ale sněhuláky a děcka na pekáčích jsme viděli taky, stejně jako bandu cyklistů na vrcholu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 18.11.2023
Autor: JNSK
  • Re: Radování na sněhu 23 - 24

Zdravím odnaproti z toho svého kopce, ze vzdálenosti 23 km. Jako cyklista jsem byla nahoře sama.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Quatsch
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dnes bílá turistika v Sovích horách s cílem na kopci Vielka sowa. Bylo štěstí, že jsme z Broumova, kde trávíme sváteční víkend, kousek popojeli a dostali se k 1000mnm. Tady sněžilo, dole pršelo. Cestou nás míjelo asi 500 běžců. Zrovna se tu konal terénní půlmaraton.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: mildakh
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

S běžci jsme si nepřekáželi, jen jsme museli jít krajem lesnich cest.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na vršcích se dají chytnout krásné chvíle, nebo se taky procházet v mlze. Ale vždycky to stojí za to.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.11.2023
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hezké, na té silnici by to už šlo i na běžkách.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.11.2023
      Autor: Brahma
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Sněží :-) Už mám bílou letní postel.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 24.11.2023

Supluješ Sněhovou královnu?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: AV

V záhrabu je rozhodně tepleji.????

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: kotek
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přemnožená vysoká

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 29.11.2023
        Autor: kotek
        Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Kanóny jedou, brzo to půjde tady dole na lyže. Dnes už jsem viděl první stopy kousek výš, je tak deset centimetrů nádherného prašanu, ale pod ním ještě místy bláto.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 26.11.2023
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...... Vrchlabí?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ano

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

U nás kanóny nejedou. Přesto se podařilo "zapsat" tři stopy do téměř souvislé sněhové pokrývky na cyklostezce. Vydrželo to ale jen pár hodin :-(.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: drak

gumaři se radujou...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 27.11.2023
      Autor: brum

Tak dnes první sklouznutí v prašanu, jen pár kilometrů. Opravdická zimní pohádka a nikde nikdo, co jsem si prošlapal, to jsem si i sjel.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 28.11.2023
    Hodnocení: +7 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj ze zahájení ski-sezóny:

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

no paráda, já ted každý den koukám na paseky a příchovice u čápa, podle web kamer se mi zdálo že sníh už nějaký je, ale info o vlecích v příchovicích zatím mrtvý a info o sněhu 0cm, ted musím ještě cca 14 dní makat jako šroub, navíc čekám až mi dorazej na větší dodávku nový gumy--píšou že 5.12 bych je měl mít, ted z pátku na sobotu by mělo i tady u nás zase sněžit, tak bych chtěl jestli to klapne ze soboty na neděli vyjet za humna prubnout jestli i tu větší dodávku v přijatelnym mrazu vytopim aniž by hučelo topení že mi z toho šlehne a podle toho se rozhodnout jestli další víkend bud příchovice nebo paseky a jestli s menší cadynou, nebo s dodávkou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Tak na náměstí na punči jsem už byla různými způsoby a v různém stavu, ale na běžkách za těch ...cet let dnes poprvé. Akorát v pondělí do práce na kole asi fakt nepojedu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 02.12.2023
    Autor: evcas
    Hodnocení: +7 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Včera po obědě a dnes před ním, proběhlo "radování" na běžkách v místě bydliště. Loni to nešlo, tak jsem zvědavý, jak dlouho vydrží stopy na okraji Prahy letos. Hlásili největší sněhovou nadílku ve Kbelích, a to 18 cm.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 12:06
    Autor: drak

Prašan nad inverzí, nic lepšího snad není. A hory skoro bez lidí, to taky potěší.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 17:16
    Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Cesta pro dárek byla spojena s běžkováním, tak jsem se i já dnes porochnila na slunci v prašanu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 18:34
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.

Hledám: Občasné vyjížďky, Nymburk,Jicin,Semily.
21.09.2023
Ahoj.Hledam dívku,zenu na občasné cyklovýlety.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

190 cyklistů (12 přihlášených)

7. část - Do Rumunska!

Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena…
Peggy | 01.12.2023

Premiéra na Bohemia Divide

Bohemia Divide je název jednoho z dnes už asi kultovních cyklistických ultra-závodů bez podpory. 750-800…
JohnyB | 28.10.2023

6. část - Bulharsko – k moři!

Naše děti už dávno vědí, že když k moři, tak si k němu musí dojet na kole. Těšily se, ale to horko tyhle…
Peggy | 18.10.2023