Aretaci předních kol na tahání do schodů a mezi futra dveří. Jsem řešil a vyřešil. Není to zcela ideální a kdyby to někdo vytunil jistě by to bylo lepší. Mě to takhle zatím na 3 schody stačí. Použil jsem starý gumicuk.
Jo a ty křidýlka chrání proti stříkající vodě od kol. Pro jízdu za deště super, při průjezdu hlubší kaluže vyšší rychlostí to ne úplně pomůže.
Tos mohl klidně pokračovat v mém tématu, tam už se toho vešlo... :-)))
Taky fajn nápad.
Já mám s aretací problémy akorát když případně potřebuji tříkolku potlačit někde v terénu. Pokud ji táhnu do schodů a hned na začátku přesně nasměruji, tak ta kola vlastně "aretují" přímo ty schody. Teda kdyby byly točité, už by to samozřejmě nefungovalo.
Chtěl jsem pokračovat ve tvém tématu, ale tam je možno vložit max. 300 reakcí a web mi napsal, že počet je vyčerpaný.
Ale jak tak koukám je tam jen 265 reakcí, tak pak nevím kde se stala chyba. No co už.
Asi bylo plné podvlákno, že už nešlo dále zanořovat, ale bylo nutno reagovat na některý předchozí příspěvek a stavět "věžák".
Ale to nakonec ničemu nevadí, do tří stovek tam stejně už moc nechybí a pro mě je zatím ještě pořád tříkolka pole neprozkoumané, kde lze ještě dlouho diskutovat. :-) Dvojka se bude hodit.
Ty křidýlka se mi vyloženě líbí, jen bych je na svou konstrukcí asi těžko dostával...
Mokrej zadek občas mívám a řešení by bylo fajn, bohužel ne vždy jezdím po cestách a urvat sofistikované konstrukce je dost snadné...
Určitě bys možnost našel. Mám mezi plechy, které tvoří šikmá táhla pro spojovací "tyč" řízení, mezeru, do které těsně suvně pasují polystyrénové destičky, co dávají třeba v Bille pod balený plátkový sýr. Po nějaké době je sice rozlámu, (hlavně při uklízení stroje do sklepa), ale protože sýr kupuji častěji, než k tomu dojde, mám vždy nové v zásobě. Váha je vlastně nulová, cena také.
Ty mé jsou vyrobeny z plastové černé proložky používané v průmyslu do např. Gitterboxů. Je podobná lepence. Je i dost odolná dvoustěnná a zdá se i UV stabilní. Před lety jsem ji získal jako nepoužitelně poškozenou. Použil jsem ji už na kdeco a teď i na tohle.
I z polykarbonátových komůrkových desek jsem to zahlídl, ale to musel být pro cenu asi jen odpad z výroby nějakého zastřešení. Ostaně jak píšeš, tak toto se kdysi používalo i na blatníky :-D