reklama

Setkání lehokol Plzeň

Nejsem organizátor, ba ani skalní účastník, ale když to vypadá, že nikdo jiný téma nezaloží...
(Do akcí jsem nedala, to podle mě nikomu než organizátorovi nepřísluší.)

Chci vyrazit už zítra po práci, abych přespala na místě a ve čtvrtek mohla být od rána na značkách. Kdy dorazím, bude záležet na mnoha neznámých, zejména na silničním provozu. Takže se táži - kdo už tam zítra večer bude? Zejména se ptám na lidi, co přijedou se stanem, abych se měla poblíž koho upíchnout.

[ Zpět ]
Datum: 29.08.2023
Autor: Ifča
  • Re: Setkání lehokol Plzeň

Když ono už o kousek níž to téma založené je...
    https://www.nakole.cz/diskuse/30426-setkani...

Taky vyrazím zítra k večeru, ale příjezd předpokládám ve čtvrtek odpoledne, neznámých bude ještě víc.
    Spíš budu muset někoho poprosit, aby převzal chatku, co mám objednanou, kdybych přijel moc pozdě.

[ Zpět ]
    Autor: Radek
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Setkání lehokol Plzeň

Jéééžíšmarjá, vidíš co dělám. Já to hledala v akcích a přímo v diskusi jsem to nějak zasklila... zamknu a otázku zopakuji.
      Díky.

[ Zpět ]
      Autor: Ifča
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Partnerku na kolo Praha a okolí

Hledám: Partnerku na kolo Praha a okolí
08.08.2025
Sympatický cyklista na seznámení... 180/49 let. Mám rád hory, přírodu a kolo (aktivní životní styl). Partnerku na…

Hledám: Parťačka na cyklistiku

22.07.2025
Ahoj, hledám tu parťačku na cyklovyjížďky kamkoli se domluvíme

Hledám: Parťáka na kolo

Hledám: Parťáka na kolo
22.07.2025
Ahoj, ráda jezdím na kole, spíše cykloturistika na pohodu. Nerada jezdím sama, hledám spolujezdce ze Svitav a…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

308 cyklistů (4 přihlášení)

WISLA - proti proudu

...Teplota na místě, kde byl, klesla zatím na -47 stupňů. Tu noc, v době, která uplynula mezi Junovým…
Monolema | 29.07.2025

Dámská 2025 VVO

pramen Vltavy - Vydra - Otava - Písek - Příbram - Praha 11. 7. až 14. 7. 2025 Druhá desítka Dámských opravdu…
HMS | 25.07.2025

Hellenic Mountain Race – nekonečná stoupání v řeckých horách

Řecko si většina lidí představí jako dovolenkovou destinaci. Teplo, pláže a pohodička. Já jsem tam vyrazil na…
Fabulator | 12.07.2025