Termín: 05.05.2023
Místo: Týnec nad Labem, kemp Marina
Ahoj Nakoláci.
Zvu vás všechny na Jarní sraz Nakole 2023. Po důkladném výběru jsem za základnu zvolil kemp Marina v Týnci nad Labem
https://www.marinatynec.cz
Na webovkách se dozvíte všechny informace o areálu. Ubytování bude v mobilheimech a chatkách. Odchaduji, že nás bude kolem 40 účastníků.…
Ahoj
My pojedem asi všichni tři tak chceme jednu chatičku.
Prosim o rezervaci chatky c.6 nebo 7 s manzelskou postelí.my s Lenkou to zvladneme.kdyby uz nebyla tato chatka,tak pro 4,ale at se k nam nekdo prida na palandu :-)
Dostal jsem k dispozici chatky 1, 2, 3 a 4. Jak jsou v nich rozmistene postele jsem nezkoumal. Pri prohlidce mi pan majitel ukazoval chatku s palandami.
aha, na stránkách mají tu s manželskou postelí, ale pokud je nabídka jen na ty co uvádíš, tak bereme ty. jestli Radka půjde na palandu, je vítána :-)
Prosím o místo v chatce, nejlíp i s kolem (pokud by bránilo pohodlnému přístupu k posteli, zaplatím dvě místa). Díky.
Ještě doplním informaci ke kolům. V kempu je zamykatelná kolárna, tak nebude problém s bezpečným uložením.
Malá poznámka k "bezpečnému uložení": v noci na včerejšek vykradli cyklokrám tady u nás v Uhříněvsi. Je to na hlavním průtahu obcí, ocelové vstupní dveře + ocelová futra, dva bezpečnostní zámky. Když jsem včera viděl, jak to "otevřeli"... asi jim to moc práce nedalo.
A kdy ty zase zavítáš na sraz? Už jsem tě neviděl, ani nepamatuju. :-)
Ahoj, Jardo :-), tak samozřejmě doufám, že se s vámi všemi ještě někdy setkám, ale teď to nějak nejde - problémy s prostatou stále trvají, už ani neberu ty prostamoly, prostenaly ani jiný proste, nezabíralo to. Musel bych nechat cyklistiky a to odmítám. Z toho důvodu chci spát už jenom doma nebo v našem bytě v j. Čechách, prostě kde to znám.
Ale jinak vás tady na tomhle webu pečlivě sleduji :-)
Pokud to řešíš jen nějakými Prostamoly, je to zbytečné. To fakt nefunguje ! Ani jiné zaručené pilulky. Já jsem po Radioterapii. Jezdil jsem dva měsíce denně do Hradce na ozařování. Našli mi nádor na prostatě jen při běžné kontrole na Urologii. Žádné problémy jsem při tom neměl. Je potřeba se obrátit na doktora. Pokud jsi tak ještě neučinil, je nejvyšší čas. Tohle sám fakt nevyřešíš !
nestraš, Radek by stejně nespal, kdyby nemohl mít kolo c chatce
Přijedu i s Lenkou, ale jako obvykle žádnou chatku nepotřebujeme. Budeme ve stanu