Ano, dá, nákupem nové delší hadičky.
0
Se ptám na prodloužení. Přece nebudu kupovat novou, když mi chází 5cm.
-6
No, tak to se ti povedlo. Ty si ještě neslyšel o dvojím měření a jednom řezání? :-)
Mě přebývá asi tak 10 cm, ale to ti nejspíš nepomůže :-)
Hadičku zkracuju až teprv po namontování a usazení a zjištění kolik ji opravdu schází.
Hadičky se zkracují, ale ještě jsem nikde nezaznamenal, že by je někdo prodlužoval.
0
Proč by neměla jít prodloužit. Když to jde u zahradní hadice, tak proč ne u brzdové hadice?
-5
Určitě by to šlo, běžně se prodlužují tlakové hadice u stavebních a zemědělských strojů.
U osobního auta by to také šlo, ale chtěl bych vidět technika na STK až by to viděl a nejsem si jistý jestli bych takovým autem chtěl jet.
Nejspíš by to šlo i u kola, ale protože se to neděla, byla by to čistá improvizace s hodně nejistým výsledkem.
Asi bych se tím netrápil když zhruba za 5 stovek pořídíš novou v dostatečné délce, kterou si pak zase zkrátíš,
ale nesmíš to zase přehnat, to už by se slušně prodražilo :-)
-1
Dělají se přechodky z hadice do brzdové páky. Jen to potřebuje mít o co opřít tu převlečnou matici, která to těsní. Mít 5cm dlouhou trubku se závitem pro tu převlečnou matici a vnitřním průměrem jako má brzdová páka, tak je to vyřešené.
-3
Takový aby bezpečně na krátké vzdálenosti ubrzdil z kopce hodně rozjetých 150 kg :-)
-1
Chceš jezdit nebo vymýšlet něco co nemáš a kdo ví jestli se dá nějak sehnat.
-1
Určitě je, pokud moc nespěcháš a máš možnosti si s tím pohrát.
Jen si nejsem jistý, jestli zrovna brzdy na kole jsou tou správnou věcí pro nějaké vymýšlení. Změna průměru v hadičce může mít i docela vliv na průběh brzdění. A že se změně průměru nejspíš nevyhneš je dost pravděpodobné.
-2
Srandičky s prodlužováním dáme stranou.
Zjistil jsem, že mám nějak moc obržděný kotouče, limit je 1,5mm a naměřil jsem 1,2 ...
Cvičně jsem si tedy včera večer sundal přední kolo a zkusil kotouč sundat, jestli mám správný ořech (CenterLock) a abych objednal ty stejný. Večer se mi už nechtělo, tak ráno dávám kolo do vidle a po dotažení osy kotouč škrtá! Je tak o milimetr bokem ven, přitom jsem všechno dotáhl nafest. Šestipacka kotouče sedí na nábě bez mezery, tak jak byla původně.
Hnul jsem tělesem brzdy a OK, ale třeba při přezouvání, kdy taky kolo vytáhnu, se mi to nikdy nestalo. Je to normální?
No a že bylo kolo přes noc otočený na řidítkách, brzdy hned nebrzdily. Až po chvíli "pumpování" páčkami. Zdálo se mi to OK, ale po odjezdu od domu - pěkně z kopce - jsem se málem zrakvil. Chtělo to dopumpovat ještě o dost víc :-)
0
Kazíš mi hru, neboť jsi evidentně četl vtipy :)
Když to porovnáš, získáš v podstatě shodu :D
Jen tu schází ti nejhorší blbečkové, které odradilo to technické téma, které nečtou, poněvadž mu nerozumí.
Nutnost pumpování je vlastností málo brzdové kapaliny. Kdy jsi to naposledy kontroloval a doléval?
Nezmáčkla se ti omylem brzdová páka? To by vysunulo jednu stranu destiček. Šroubovákem zasunout zpět, smontovat a silou zabrzdit. Jestli se to srovná, ta to bylo tím.
-4
Když je kolo delší dobu otočené, tak kapalina přeteče z hadičky úplně zaplní nádržku na páce. Když kolo otočíš, tak je normální, že páku promáčkeš k řiditkám a musíš chvíli pumpovat než chodí jako předtím. Tohle může udělat i třeba 3 hodinové zavěšení kola za přední na hák cyklobusu.
0
V práci mám kolo na háku a naštěstí to u toho mého nestačí - to by mě docela štvalo, kdyby se to dělo každej den.
Sranda je, že se mi úplně stejná věc stala s Véčky před lety. Kvůli přezutí jsem měl lanka vyháklý z třmenů a pak se spokojeně rozjel od domu :-)
Tenkrát to bylo horší - zastavil jsem až "kárvováním" po louce ...
0
Doma mám kolo zavěšené na háku ve stejné poloze třeba týden a nic. Tady za jízdy a 3 hodin drncání a nadskakování to prostě udělalo. Když jsem po sundání kola z vozejku na něj sedl a začal sjíždět z kopce, tak mě docela vyděsilo co mi provedli s brzdou. Nic neprovedli jen jsem musel asi 10 x promačkat páku co to šlo a zase jako dřív.
0
Škrtalo to o těleso brzdy. Teď po seřízení tělesa a dopumpování je všechno jak má být. Jen nerozumim tomu, jak se to mohlo rozhodit.
A s těmi "blbečky" - dej pozor, třeba zas oni mají za "blbečka" tebe :-)
Raději bych šetřil s takovým nevybíravým hodnocením.
0
Tohle mi dělalo když jsem měl ohnutou osu, po každém vyndání a nandání kola následovalo složité štělování brzd a někdy i posunutím třmenu. Po výměně a přepletení už naprosto bez problému.
0
Nevím, zda to nazvat řešení, ale místo pravidelného štelování brzdy jsem si fixem poznačil, jak byla osa s rychloupínakem ve vidlici, abych to pak vrátil přesně stejně natočené...
0
To jsem taky udělal, ale trefit to naprosto přesně bylo dost problém a stejně to úplně nesedělo a občas se ozývalo škrtání, bylo to náročné neustále to ladit, byl to voprus. To vše dokonale a rychle vyřešilo přepletení na novou osu.
0
Na prodlužování se vyser. Přední brzda je beztak nebezpečnej vynález, hrozí její kousnutí a následný výlet přes řidítka.
Zadní bohatě stačí a je mnohem bezpečnější!
-3
Ale brzdí blbě z principu toho, že se vzadu odlehčí. Na koloběžce je zadní brzda tak nějak do počtu.
-1
Na mokré dlažbě nebo v prachu a do zatáčky si rád že ji máš a dobře funkční.
Já ji jednou neměl a zbyla jen přední a tak jsem vytřel asi tak pět metrů mokré hladké dlažby na chodníku :-)
0
1) Určitě je do počtu, protože zákon (vyhláška, respektive její příloha) předepisuje jízdnímu kolu dvě nezávislé brzdy.
2) Moje Oxelo koloběžka přední brzdu vůbec nemá. S tak malým rozvorem a 20cm předním kolem by stejně nadělala víc škody než užitku. Moje koloběžka má dvě zadní brzdy (páčka na řidítkách a ještě lze šlápnout na blatníček) a obě brzdí zoufale málo, tak se s kopce musí opatrně... :-)
-1
Tak teď už chápu, proč jsi ten ftip jako ftip zavrhnul :o)))
https://www.nakole.cz/diskuse/29704-nejlepsi...
0
Všechno jde, jen hodně malé děti lezou :-). Nepíšeš, jaký je to typ brzdy (označení), já žádnou hydrauliku nepoužívám. Ve šmelcu ale mám různé převlečné matice-z paliva, kyslíku, vzduchu i malé od přístrojů, a k tomu už lze přidat i kousek trubičky s koncovkou. Změř ten závit, a napiš zda je vnitřní nebo vnější. Otázkou je, nakolik jsi estét-zda budeš jezdit na kole se zbastlenou brzdou.
-1
Moc děkuji za nabídku, vážím si toho. Ale opravdu to byla jen parodie a docela úspěšná na vtip o prodlužování zahradní hadice. Jinak prodloužit by to jistě šlo, ale je to neúměrné nakoupení celé nové hadičky.
-3
Je až zarážející, kolik lidí ti uvěřilo, že jsi takový trouba, který zkrátí hadičku (k brzdě) víc, než je třeba!
0
Tak zrovna tohle se může stát docela snadno. Zkracoval jsem to a to měření je takové pofidérní. Jednou se ti to zdá tak akorát, podruhé už to má špatnou délku. Když si neuvědomíš, že to musí přežít i pád s přetočením řídítek, tak to snadno může být krátké.
-2
Hadičku jsem zatím neřešil, ale bovden k přehazovačce je podobně vďěčné téma... ten by nastavit asi šel, ale funkčnost by byla pochybná...
I když já vlastně před lety řešil na K24 opačný problém. Neschopnost sehnat náhradní dostatečně dlouhé lanko k přehazce vedla ke zkracování bovdenu. Přemýšlím, zda v tom tehdy nefiguroval dokonce Lelek, nebo kdo mi tehdy zachránil závod kleštěmi? :-)
-1
Ano, brácha rozbalil pojizdnou servisní dílnu a bylo vyřešeno :-)
0
Nemyslím si, že je Brahma trouba, vím že má vysoký IQ. Jen jsem, protože jsem měl dost možností získat různé potřebné drobnosti, nabídl bez přemýšlení pomoc. Jsem už takový "trouba."
-1