Ahoj,Ráfek Remerx – Rocky, plášť Schwalbe Marathon. Při tlaku do 2,5 Bar není problém. Při vyšším tlaku,
když se dotkne plášť vozovky, vždy ve stejném místě se ozve zvuk, jako kdyby byl plášť v tu chvíli silně podhuštěný. Nijak to nevadí jízdě, ale zvuk je tak protivný, že po hodině jízdy jde o nervy. Ráfek byl v odborném servisu zkontrolovaný a je v pořádku. Dal jsem na něj jiný plášť (MAXXIS), použil na jiném kole a vždy je to stejné. Třeba jste někdo měli stejný problém a můžete poradit, kde je zakopaný pes.
Taky to nemusí být ráfek, ale třeba nějak trefený výplet (pohyb drátů vůči sobě), nebo nějak trefené ložisko náby. A nebo cvrnká brzda.
No a při nízkém tlaku to bačkora utlumí, když nafoukáš, zazvoní.
0
Jo,jo, ale to bych se ptal na jiném foru,ale asi neptal,v 65 letech na to kolena mají nárok. :-)
0
Já to na lesní mechové cestičce zažil a opravdu jsem hledal ten zdroj zvuku. Když jsem ho našel, tak jsem byl hodně zhnusený.
0
Mám podobnou zkušenost.. po opravě a seřízení staré plečky jsem okolo ní lítal s klíčema a olejem, abych odstranil ten protivný zvuk, který byl slyšet při jízdě tichou noční krajinou odněkud z pohonu.... koleno bohužel tak snadno přimazat nejde.
0
....ale prý jde:"Triple blend", když funguje i na koně...
0
Je úplně stejně naprd, jako i jiné podobné preparáty.
0
Když dáš jiný plášť tak je to stejné? A když dáš plášť Schwalbe na jiné kolo tak je to v pořádku a žádné divné zvuky?
0
Mohl by to být volný nýt/ naprasklý ráfek (tvz pavučina)
Pokud ráfek "utopíš" ve vodě jako mokrý vrže?
Volný nýt jde doklepnout, naprasklý ráfek je jedině na výměnu.
0
Jestli mokrý vrže, tak to nevím,to mě nenapadlo vyzkoušet a ty nyty také ne. Myslel jsem si, že špice nýt utáhne na "byka", že se nemůže ani pohnout.Ráfek naprasklý není - co můžu vidět, oči již nejsou co byly.
0
I když to tak okem nevypadá, v místě dotyku se zemí se dráty o dost "povolují" (v tisícinkách), ráfek i výplet pracuje. Na tvrdších gumách víc než v polštáři měkčí gumy. Mohla by to být jedna z možností.
0
Ráfek Remerx - to budou na 90% volné kalíšky.
-1
To mají špatně dotažené nebo se nějak povolují?
0
JJ na stejným ráfku jsem měl stejnej problém... pak kalíšek povolil úplně .. mladý servisák navrhnul opravu, ale starší prohlásil, že je to na pendrek.. že za měsíc, dva přijdu s jiným prdlým kalíškem, a že na to vsadí 10* cenu opravy.... tak jsem šel do jinýho ráfku a komplet přepletení :)
0
Co se mysli pod názvem "kalíšek", je to nýt?
0
Kalíšek je nanýtované zesílení ráfku kolem nyplu. Já používám jedině ráfy Remerx(Dragon) na treku, s dvojkalíškem a ještě jsem žádný problém neměl. Kalíšek volný být nemůže, dotahuje jej špice. Pokud by "vrzal" uvolněním v dolní poloze- musel by vrzat každý nypl(když se "uvolní" o tisícinu)....Když vyměníš ráfek za druhý- zmizne zvuk? Může to být i z jiné části kola...Jinak zkus dotaz u Remerxu- jestli jsi jistý problémem v ráfku.
0
zasílení 1 stěny - říká se mu nýt
zesílení které propojuje obě stěny - kalíšek
nýt:
https://www.remerx.cz/data/images/tx1344_2_tn.jpg
kalíšek:
https://www.remerx.cz/data/images/tx2034_2_tn.jpg
0
Díky, jsem zas o něco informovanější.Jak jsem psal bi-cyklistovi, nevěděl jsem, že kromě kalíšku,může být jenom nýt přes jednu stěnu.Já měl vždy kalíšky.
0
....jo- u starších Panterů byly obě stěny propojeny(snýtovány) tzv. dvojkalíškem(větší tuhost a rozložení tahu). Nahradily je Dragony(podobná konstrukce, jen s jednoduchým nýtováním pro zpevnění stěny ráfku- dvojkalíšek jen na objednávku...
0
Na odkaze https://www.remerx.cz/rafek-dragon-line-719-622... je černý ráfek s dvojitýn nýtem(dvojkalíškem) a stříbrný s jednoduchým. Kalíšek je slangový výraz, nýt odborný... ;-)
0