reklama

Shimano MT200 - pomalé vracení páčky

Ahoj,
nedávno jsem koupil nové kolo. Konečně jsem ho zkompletoval a vyrazil se na zkoušku projet kolem domu. Při brždění jsem si všiml, že se pomaleji vrací páčka zadní brzdy.
Brzda brzdí dobře, třmeny se vrací. Jen ta páčka je taková "houbovitější", jde malinko víc ztuha a vracení není tak rychlé a pružné. Pro ilustraci přidávám video: https://youtu.be/GXmme5tfbow
Než s tím půjdu do servisu, nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být?
Díky moc

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 21.03.2021
Autor: blahafi
  • Re: Shimano MT200 - pomalé vracení páčky

No, já bych s tímhle do servisu rozhodně nešel. Nech to být a jezdi :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Airline
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Shimano MT200 - pomalé vracení páčky

Těsnější těsnění na pístku, festovější čep páky. Má to vliv na funkci ? Problém při jízdě ? Že by se ti nějak nestíhala vracet páka do ruky při odbrzdění před dalším brzděním ? To asi ne. To se rozchodí. A jestli ne, ber to holt jako vlastnost Altusu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: ronda
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: cykloparťačku

dnes
Ahoj, jsem z prahy 8 a hledám kamarádku na kolo. jezdím na crossovým kole na pohodu, pauzy na svačinky, pivko atd…

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

220 cyklistů (16 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022