reklama

Pošumavský půlnočník

Termín: 21.05.2021
Místo: Janovice nad Úhlavou,

Pošumavský půlnočník je dobrodružná cyklovyjížďka v lehce závodním duchu pro všechny odvážné bajkery, kteří se nebojí tmy, milují přírodu, horská kola, orientaci v terénu a netradiční výzvy.
Trasu dlouhou 130 km, vedoucí převážně terénem, přes kopečky Pošumaví, Šumavy, Všerubské a Švihovské…

Datum: 18.02.2021
Autor: JohnyB
  • Re: Pošumavský půlnočník

Dvakrát to je málo, dej to ještě alespoň jednou, možná se zúčastní víc lidí :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 18.02.2021
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jasně, dva je málo, čtyři je moc. Tři je tak akorát :o)))

Hele, nebuď na něj přísný. Kdo nemá zkušenost, jak akci zobrazit v diskuzi, tak holt může zazmatkovat a založit to ještě jednou.
      Teď už se to dá vyladit jen zamčením jednoho z témat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 19.02.2021
      Autor: radka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Nejsem přísný, mě to spíš v jeho případě pobavilo. On přece není žádný nováček a bez zkušeností. Už sem dával mnoho různých akcí co pořádá a mnoho článků z těch akcí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

panstvo, zklamu vás. Událost jsem vkládal jednou, ale asi vlivem kosmického záření - či co - se to zde zobrazilo dvakrát a smazat to bohužel nejde. Možnost, aby uživatel smazal svou událost tu chybí, tak snad se toho časem ujme admin...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Myslíš, jako že vlivem kosmického záření si na tlačítko odeslat kliknul 2 x ? :-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Jo tak dvojitý kliknutí - to by mě nenapadlo, že takhle funguje. No pak je to klidně možný. Poslední dobou mě zlobí myš. (Sice už jsem nalíčil pastičky,ale zatím nic :-P ) Takže závada možná bude na mém vysílači

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

:-))
              To se občas stane, zvlášť kdo má pomalejší připojení, že klikne a ono nic, tak pro jistotu klikne ještě jednou nebo i dvakrát a rázem máme na výběr kam něco napsat :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

To dělají trpaslíci, všude vlezou ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: AV

Tak jsem si prošel celé povídání a info a chválím dobrý nápad. Může to být hodně povedená akce a asi by si měl dát každý kdo jen trochu může. O to víc mě mrzí, že se hned tak neprojedu na kole terénem, ale určitě bych si tu trasu časem rád v soukromí projel.
    Myslíš, že bude možné pak časem získat trasu v gpx do navigace?

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Doufám, že to klapne, pokud skončí všechny ty kovidoviny. Možná bude před startem i muzika... Trasu klidně pošlu, až bude doladěná a připravená - před nebo po "závodě". A co že nemůžeš jezdit, smím li se ptát

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Mě to bude stačit až nejspíš někdy v červenci. Blbě jsem si nabil hubu a krapet se polámal.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

183 cyklistů (12 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023