reklama

Ghost 29”

Zdravim. Prosim o pomoc. Potrebuji nove kolo. Aktualne jezdim na kole Specialized (Hardrock Sport Disc 29). Na ram mi ale nejde pridelat Hamax detska sedacka. Hledam kolo nove. Jsem vyletni vikendovy jezdec (asfalt prevazne, obcas teren malo). Specialized mi vyhovuje velikosti kol.
Hledam proto horske kolo (29”) cca Cana 20-25 tis Kc. Dnes se mi zalibil Ghost Kato 5.9, pripadne 7.9 (tam uz je to trochu nad fin. plan).
Jaky je na nej nazor? Dekuji mockrat

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 15.05.2020
Autor: MichaelaN
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu

Hledám: Přejezd býv. Československa červen 2023

09.03.2023
Ahoj, přejezd z Aše do Čierne n.Tisou, jsme už dvojka, ideálně když se přidá další pár. Na těžko s plnou bagáží.…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

167 cyklistů (11 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022