reklama

LWB prodej

Zdravím všechny, neměl by někdo zájem kopupit tento prototyp LWB? Kromě řídítek a brašen, to si chci nechat. Je to moje konstrukce, rám z ocelové trubky, postavené na 24" kolech. Výbava co dům dal plus nejlevnější komponenty. Momentálně nepojízdný, protože nedrží vodící trubky na řetěz, ale to by se dalo na zkušební jízdu pořešit. Kolo bylo jedno léto v provozu a byl jsem s ním vcelku spokojený. Cenu bych dal tak 5000 Kč. V případě zájmu dodám víc informací i fotek. Kolo momentálně parkuje ve Starém městě u UH.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 15.09.2019
Autor: Koptěch

Nejlépe hodnocené

2 hlasy
  • Re: LWB prodej

Od toho je zde Bazar!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.09.2019
    Autor: Papji
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu

Hledám: Přejezd býv. Československa červen 2023

09.03.2023
Ahoj, přejezd z Aše do Čierne n.Tisou, jsme už dvojka, ideálně když se přidá další pár. Na těžko s plnou bagáží.…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

209 cyklistů (11 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022