Termín: 01.05.2019
Místo: Komárno, Kravany nad Dunajom
Vážení ležadloví cyklisti!
5. Stretnutie ležadlových cyklistov na Slovensku sa uskutoční v dňoch od 01. mája do 05.mája 2019. V minulom roku sa stretnutia zúčastnilo 130 ležadlových cyklistov z piatich krajín - Slovensko, Česko, Maďarsko, Rumunsko a Srbsko. Príchod a registrácia bude od 01.mája v…
Nějak to zapadlo, chce to oživit. Něco se probíralo v Kalendáři, ale samostatné téma je lepší.
Tak kdo tam pojede po vlastní ose, kdy a kudy?
Chystám se vyrazit ve středu 1. 5. hned po půlnoci, abych tam odpoledne byl. I s nějakýma odchylkama od nejkratší trasy to bude nejvýš 270 km.
Teším se, že konečně budu moct přijet, protože kdo ví, co bude příště...
0
Jedu z Českých Budějovic v sobotu 27.4
0
No to je pěkný výlet. Nejkratší by to bylo přes Rakousko - to asi ne?
0
Já vyrazím snad 27.4. Pojedu delší trasou přes Blavu. Po 004/EV13 na EV6. Minule jsem nejel sám a cestou jsme se rozmnožovali o další spolujezdce. Jak to bude tentokrát, nevím. Jsem připraven na všechny možnosti.
0
Jedu 30.4. z Břeclavi, taky podle vody.
0
1.mája z Nového Mesta kolem Váhu...
0
Potkáme se v Komárně.
0
Přes NM chcu jet taky, přes Komárno už ne. Ale kdybych cestou někoho potkal, tak se přidám.
0
Jsem na cestě momentálně nocleh "Sedlčany,,
0
Tak jsem si dnes sbalil, naložené kolo má celkem 42 kg. Je to už aspoň trochu "natěžko"?
Asi ne... ale těžší to ještě nebylo.
Teď zalehnout - napřed doma, před ránem pak na kolo a s větrem v zádech, snad konečně už.
0
Bylo to zajímavé. Nerad jsem odjížděl kvůli předpovědi počasí o den dřív.
Cesta tam byla fakt s větrem v zádech a k tomu přes kopečky.
Zpátky jinou cestou, víc podél vody a skoro až k hranicím vyšel zas parádní vítr v zádech, počasí ideální, pár kapek jenom u Piešťan.
Pak přes kopce byl kus bez větru a až na té naší rovině klasika - posledních 50 km pořádný protivítr a k tomu posledních 15 nebo 20 km v dešti.
Ale pořád nic proti tomu větru, co bych si užil dnes.
Takže zpáteční cesta nakonec trvala stejně dlouho jako cesta přes kopce tam, asi 13 hodin a 280 km to vyšlo taky zhruba stejně.
0