reklama

Klimatizace

Zima byla minulý týden (na horách sněžilo, i v nížinách mrzlo, škrabal jsem okna), teď už začíná docela hezké jaro - a co nevidět (asi od února) nás zase čekají letní vedra.
A každé léto si slibuju, že si pořídím domů klimošku. Jenže tou dobou jsou všechny použitelné vyprodané, takže si ji slibuju na další rok. No a pak v zimě se to nějak zakecá, zapomene se - a vedro zas překvapí - a klimošky jsou zase vyprodané... A tak furt dokola.

Jenže letos jsem si udělal uzel. Na USB šňůře. Abych nezapomněl.

Takže se zkouším poptávat. A zkusím to i tady.
Určitě máte někdo nějakou dobrou zkušenost s nějakou použitelnou klimoškou. Nejlépe s tipem na konkrétní typ, značku a model. Nepohrdnu ani obecnými postřehy , radami, varováním, vhodnými i nevhodnými vtípky.

Klimatizovat chci jednu cimru cca 60 m3, ale vcelku decentně. Nepotřebuju z kvartýru mrazák, nemám to rád ani v autě. Takže výkon nemusí být kdoví jak závratný. Radši aby regulace fungovala citlivě, ne ve skokách z vedra rovnou na drkotání zimou.
Nechci nic přenosného, ať je to bedna někde u stropu s výdechem skrz zeď.
No a spotřeba - nemusí to žrát i trávu kolem baráku.

Tak co, máte něco šikovného doma, nebo v kanclu ? Nějaká zkušenost ?
Třeba se tohle téma bude hodit i někomu dalšímu, kdo si neudělal uzel...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 08.10.2018
Autor: ronda
  • Re: Klimatizace

Jsem na tom stejně asi už pátý rok a do dneška jsem nic nekoupil:-) Tak že asi zase příští rok, možná:-) Počkám si zda tu bude nějaké doporučení.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.10.2018
    Autor: Bobbob
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

227 cyklistů (14 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | dnes

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | včera

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023