reklama

Trek/cross nebo Gravel do 30 000

Poté co jsem na starém MTB teď přes léto vypotil 2500km, tak jsem si říkal že by to chtělo něco rychlejšího na dopravu do práce a občasný výlet ať už na lehko nebo na těžko.

Sháním něco co mi vydrží pár let a kde případný servis nebude dražší než původní kolo.

Narazil jsem na nabídku od Kellysbike
https://www.skiandbike.cz/kellys-phanatic-90-2018

Výbava slušná papírově, nicméně Kellys bike, slováci, ve mě nevzbuzují přílišnou důvěru (stejně jako např. český Author)

Nemá někdo zkušenost s Kellys nebo by měl jiné doporučení, případně i na gravel za rozumné peníze? Nicméně u gravel jsem skeptický s odolností vzhledem ke stavu českých silnic, kde i cyklostezky jsou zvlněné a popraskané.

Díky za každou radu. Kolo kupuju podruhé v životě.
Výška 180, váha 80

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 13.09.2018
Autor: Marxone
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťačku na výlety po cyklotrasách – stř Morava

včera
Hledám parťačku na výlety po cyklotrasách – Střední Morava Ahoj, rád vyrážím na kole do přírody, ideálně po…

Hledám: Kámoš na kolo

01.07.2025
Ahoj, hledám kamaráda na výlety na kole. Je mi 14,jsem z Klimkovic.

Hledám: Slečna ze Sedloňova

Hledám: Slečna ze Sedloňova
28.06.2025
Rád bych, kdyby si toto přečetla slečna na bílé Orbee, kterou jsem dnes (sobota, 28.6.) potkal ve stoupání za…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

192 cyklistů (4 přihlášení)

Hellenic Mountain Race – nekonečná stoupání v řeckých horách

Řecko si většina lidí představí jako dovolenkovou destinaci. Teplo, pláže a pohodička. Já jsem tam vyrazil na…
Fabulator | včera

Odra - Nisa, cesta mezi dvěma světy

Podnikl jsem na konci června 2025 cestu z Prahy do Štětína podél Lužické Nisy a Odry na kole natěžko se…
Brahma | 30.06.2025

Vítr ve vlasech, víno po cestě a Vídeň na dohled

Víkend na kole jsme s kamarádem chtěli udělat trochu jinak než obvykle - žádný klasický okruh kolem chalupy,…
Mirila | 21.06.2025