Omlouvám se za totálně necyklistické téma, ale nevíte někdo, kde bych mohla zítra v Brně na jistotu koupit trpaslíka? Na e-shop už je pozdě, potřebuju ho v úterý mít... Mám na krku batole, takže obrážet všechny obchody v naději, že na něj někde narazím, taky nezvládám...
(Případně i ve Žďáru nad Sázavou a přilehlém okolí, tam bych mohla poslat manžela.)
Nevim jak v Brně, ale tady a především v pohraničí u přechodů na trpaslíky spolehlivě fungují Vietnamci.
Já myslím, že v nouzi na nějaké zahrádce by se jich taky pár dalo sehnat a někde by to majitel snad ani nikdy nepoznal, že se jeden odstěhoval :-))
Tak co vydařilo se ti ulovit nějakého pěkného?
0
Taky už to není co bývalo. Teď frčí větrné mlýny a krmítka. A také spousta živých květin do truhlíků či na záhony.
0
Asi nejhorší módou jsou "relaxační" zvonkohry do větru ... bohužel se do do toho zamilovala jedna "obparcelní" sousedka.
Ovšem jsem napjat, jak to dopadlo s Brnem, je-li tam tam dost prodejných trpaslíků ?:)
-1
Tak v Brně by to neměl bejt až takovej problém
-1
A s takovým bych i rád šel na pivo :-))
0
až nebude doma, slep jí zvonkohru pur pěnou :-D
0
Na Kaplicku frčí navíc i obří skleněné koule na plot - vypadá to jak UFO na špejli a mají to snad ve všech barvách, které kdo dosud vynalezl (a někdy i kombinace).
0
No, nezadařilo. Nakonec jsem nějakého objednala v naději, že když je výdejna v Brně, že se to v pondělí stihne a nestihlo, bude zítra. Tak bude asi na příští rok. :-)
0
Hatě, Hevlín a Mikulov zase tak daleko nemáš a tam by sis určitě vybrala :-)
Tuhle jsem jel ze Šluknova přes Žitavu a několik stád trpaslíků jsem tam viděl :-)
0