reklama

Kočárek a kolo

Dobrý večer, mám takovou otázku... někomu možná připadne hloupá, chápu, ale! Zajímalo by mě, jestli se dá nějak zkombinovat kočárek a vyjížďka na kole. Do jara budeme mít prcka a velmi rádi jezdíme na výlety. Má někdo zkušenost? Co jsem vyčetl volně na internetu v diskuzích a tak, někdo doporučuje vozíky a tak... Zase, některé sporťáčky, viz třeba zde: https://vas-pomocnik.cz/kocarky/ vypadají, že by to nějak šlo dát do kupy, co myslíte?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 28.09.2017
Autor: DockyPocky
  • Re: Kočárek a kolo

NApříklad ty můžeš jet na kole na výlet a manželka může s kočárkem do parku. :D
    Alespoň ten reklamní odkaz na to vypadá.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 29.09.2017
    Autor: Brahma
    Hodnocení: +10 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

A druhy den si to muzou prohodit.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: ronda
      Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Hele, zabít dítě, to je průser. Do toho nikdo soudný nepude.

Tvůj plán je fajn.
    Zabij si ho sama.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Jindra8526
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Stačí děcko hodit na dvoukolak, zaprahnout za kolo a vyrazit. Na co kupovat další krám do baráku, zvlášť od podvodníků?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Bruca
    Hodnocení: +7 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To bych určitě nezkoušel. Ani dvoukolákům bych nevěřil. Byl jsem skeptický i vůči dětským sedačkám na kole, jenže jsem se nechal přesvědčit a vyzkoušel je. Na zdraví dítěte mi hodně záleží, tak mi s montáží dost pomohlo https://www.nevix.cz/jak-pripevnit-detskou... za mě je to asi nejbezpečnější zpéůsob ježdění s dítětem

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.10.2017
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Koukám, tyhle stránky jsou nějaký brouk Pytlík, ne?
      Už jsi na ně dával odkaz v diskuzi o elektrokolech i koloběžkách...
      Ne - nekliknu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Ifča
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

asi se snaží vydělávat na reklamě a moc mu to nejde. příště bude všude cpát návod, jak uvařit pigi čaj :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak jak vařit čaj neradí, ale neviksovej olejíček ti do něj nakapat může. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 19.01.2018
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jistě, spící dítě v sedačce, to je rozhodně to nejlepší, co můžeš pro dítě udělat...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: radka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

To je hloupost. Kočár a kolo dohromady nedáš. Buďto dítě posadit na kolo, připlatit za vozík (https://www.cyklospeciality.cz/voziky-za-kolo... nebo nechat doma ;)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 16.02.2018
    Autor: petajansa
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Cyklospeciality jsou stále nepoužitelné a nepoučené?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 16.02.2018
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Nevím no,
    já osobně ty sporťáky teda moc neřadím jako srovantelné s něčím připojitelným za kolo. Možná tomu nerozumím, ale na těch kočárech mi nepříjde nic sportovního a dost mě ta kategorizace pije krev. Ale to není jen ta vaše ropagovaná stránka, ale i např. https://www.arecenze.cz/test-kocarku/ a další no.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 29.12.2018
    Autor: Sentak
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -4

To je teda drsný, muset hákovat i v sobotu před Silvestrem...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Jsi nějaký rychlejší :-)
        To je to moje načtení stránek v obýváku přes WiFi v rámci šetření dat a čtení v kuchyni bez wifi

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Prosím tě, to máš nějakou ekologickou wifi ? Já se připojím po celém baráku a kusu zahrady.

A nebo v rámci šetření dat sousedova wifina dosáhne jen do tvého obýváku, do kuchyně už ne... ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Máme router v krajní místnosti, barák je na delku, a kuchyň je na opačném konci domu přes 3 zdi. Takže občas signál je a občas ne :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Kdysi jsem četl pro tohle nějaké řešení, nějaká primitivní a technicky brutálně jednoduchá "retranslace" skrz zdi v bytech. Jen si vzpomenout...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Kdybych nebyl moc shnily, tak koupím pár metrů kabelu a přesunu router do obýváku nebo na chodbu, ale víš jak :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vdova by to nezvládla (kdybys ji postupně instruoval)?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Autor: AV
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...z velitelského můstku v hamace :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

podnikatelé to tak neberou. Nehrajou ani na ponděliska ani na paťulínky. :-p

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Nechceš mi snad tvrdit, že tyhle duchaplnosti na různá fóra píší samotní podnikatelé. To by byli dobří zoufalci (i když, jsou i tak :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Hustý, první příspěvek a hned odkaz. Ty jedeš :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Kolega zřejmě nehákuje, tak si nemá s kým pokecat :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Hele a nosič na auto pro to zařízení nesháníš?!?
      :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Rozhodně nikomu nedoporučuji kombinovat výlet na kole a s kočárkem. Snad se můžete v něčem omezit, ne? Pokud chcete vybírat nový kočárek, podívejte se sem: https://www.testino.cz/test-kocarku

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 13.04.2019
    Autor: lenulka11
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

To je fakt tak dobrej kšeft to překopírovávání parametrů z e-shopů a vzájemně ? Kolik lidí (nebo zoufalců ?) v republice se na tom asi uživí ? A jak ?
      Odpověz mi a já ti na to za odměnu kliknu. Dvakrát, z různého připojení ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 13.04.2019
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Ja to vyresil presne obracene, postupne jsem odboural kocarky a nahradil je vozikem za kolo z druhe ruky, ktery jsem dodatecne odpruzil. V zime jezdil vozik jako kocarek (deti podlozene dvema dekami) a v lete jako kocarek i vozik za kolo. Pro nekdejsi i soucasne odpurce voziku za kolo ( argumenty typu nebezpeci nizke prepravy a nehody prevraceni voziku, prizemni ozon, prach a vyfukove plyny ) mam rozhreseni:
    Pokud to delate s rozumem a s ohledem na dite a nevlacite ho ve voziku desitky kilometru, tak zadne nebezpeci detem nehrozi! Vozil jsem dvojcata ve voziku od 6-ti mesicu az do 3,5 roku a jejich nejvetsim traumatem bylo, kdyz jsme doma zapomneli oblibenou hracku.;-) Vozik se dobre prodal dal a obe deti dnes 11-lete jsou zdrave jak ripy! Dokonce pri posledni pravidelne prohlidce nas pan primar pochvalil a ptal se, jakze to delame, ze deti tak dobre prospivaji!;-))) Takze, zahodte kocarky a jdete s klidem do kvalitnich voziku. Je to lepsi a univerzalnejsi volba a ve vysledku i levnejsi...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 14.04.2019
    Autor: Martis
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

231 cyklistů (8 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023