reklama

Roztazeni zadni stavby Bromptna z 112 na 130 mm-zkusenosti.

Dobry den,

mate prosim nekdo zkusenosti s roztazenim zadni stavby Bromptna z 112 mm na silnicni 130 mm.
Zvazuji jeho porizeni a zabyvam se i touto otazkou.
Oficialni prodejci mne nechapali,"kdyz originalni naby na Bromptna jsou nejlepsi" .
Ale ja mam rad loziska a ne konusy.
Nechci to delat doma amatersky,ale u specializovane firmy,pripadne zadek nechat prevarit v CO.Jen mne zajimaji zkusenosti,zda to nekdo resil a s jakymi problemy a zkusenostmi.Tento proces je dost choulostivy.

Moc dekuji a preji prijemny den

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 17.06.2017
  • Re: Roztazeni zadni stavby Bromptna z 112 na 130 mm-zkusenosti.

no jestli to je hliníkový moc bych to nepokoušel.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: chopper
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Roztazeni zadni stavby Bromptna z 112 na 130 mm-zkusenosti.

Předpokládám, že se bavíme o ocelové stavbě a ne o titanu.

Za mě - nedělal jsem a netroufnul bych si. U normálního kola jsem to už dělal (klasicky, závitovou tyčí). U Bromptona jsou ty koncovky hodně krátké, těžko říct, co to udělá. Nicméně, kdysi jsem narazil na stránky nějaké firmičky (UK), která dělala přestavby na osmirychlostní náby. Už si nevybavuju, jestli roztahovali nebo převařovali. Zkus pogooglit...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Radler
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu

Hledám: Přejezd býv. Československa červen 2023

09.03.2023
Ahoj, přejezd z Aše do Čierne n.Tisou, jsme už dvojka, ideálně když se přidá další pár. Na těžko s plnou bagáží.…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

164 cyklistů (10 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022