reklama

Cyklostezky mezi jihem Prahy a Středočeským krajem

Před několika roky se konala schůze zástupců Jesenice u Prahy a obcí v okolí, které se nachází na jihovýchodním okraji od metropole. Hlavním tématem byl rozvoj cyklostezek. Dlouho se nic nedělo, jenže sliby se mají plnit, a v tomto případě se plní. Sice pomalu, ale přeci, a o tom jak je tomu ve skutečnosti jsme se začátkem května 2017 vydali podívat do terénu. Vznikl z toho zajímavý odpolední výlet.

Datum: 09.06.2017
Autor: Redakce
  • Re: Cyklostezky mezi jihem Prahy a Středočeským krajem

Manželka dostala od rodičů k narozeninám voucher a takže pojedeme s dětmi na Šumavu https://www.daen.cz/cesko/sumava-cz ještě jsem se nekoukal, ale snad najdu někde taky tak pěkně popsanou stezku, jakou se vydat. Každopádně v létě si uděláme výlet a procestujeme tady tyto. Moc pěkně popsané, děkuji

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 26.03.2019
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
  • Re: Cyklostezky mezi jihem Prahy a Středočeským krajem

Není to vůbec tak idylické, jak jsem si myslel po přečtení .Jel jsem to v srpnu 2019- rybníček kolem Lipan je se zábranami, aby tam cyklisté vůbec nemohli, část cesty jede jen po poli po strništi, kde není ani cestička, konec Pitkovické stráně se sjezdem ke Křeslicím je docela nebezpečný m dokonce je zde cedule, že je to na vlastní nebezpečí, rozhodně nedoporučuji dětem

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 05.09.2019
    Autor: senior
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklistku na Kudy chodil Karel IV

19.03.2023
Přidá se nějaká cyklistka na letošní ročník akce Kudy chodil Karel IV na jednu z cyklotras se startem v Radotíně?…

Hledám: Na kole z Prahy

19.03.2023
Ahoj, našla by se tu aktivní cykloparťačka pro jarní cyklistiku z Prahy směrem ven? na pohodu

Hledám: Přejezd býv. Československa červen 2023

09.03.2023
Ahoj, přejezd z Aše do Čierne n.Tisou, jsme už dvojka, ideálně když se přidá další pár. Na těžko s plnou bagáží.…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

200 cyklistů (23 přihlášených)

Bikepacking španělsky 5.část: Andalusie – Přes Sierru Nevadu do Granady

Z pouště se přesouváme ke stoupákům Sierry Nevady. Čeká nás nejvýše položená cyklostezka Evropy bez…
Kristina | 02.01.2023

Jak jsem jel okolo Čech

Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil.…
JohnyB | 23.10.2022

Bikepacking španělsky 4.část: Andalusie – z pouště Gorafe na pláž v Cabo de Gata

Bláto z lesa vymění naše kola za písek z pouště Gorafe a pobřeží v Cabo de Gata. Část čtvrtá. Vyrážíme z…
Kristina | 07.09.2022