Tak jsem si čirou náhodou všimnul, že tady máme jubilanta. Tedy přesněji jubilantku. Od registrace na tomto fóru se jí podařilo přispět 40000 příspěvky. Ten jubilejní byl přidán dnes v 19.06 hod. To je denně víc než 12 příspěvků.
Jistě víte o kom je řeč :-)
A už to není pravda :o)))
Ale těšila jsem se, kdože to najel takovou pěknou porci km a ono je to "jen" o ježdění NaKole :o)))

-1
    Taky   hezky   ukecaná  :-)
Vyvalíš   soudek a  budem slavit?   Že bych   přišel  gratulovat  :-))

-1
    Jasně, dáme konev mlíka a pytel mrkve :o)))
Ale ono vlastně není co slavit. Když to vezmeš, že jsem tu od roku 2005, tak tahle hranice padla už dávno :o)))

0
    Slavit  se dá   kde co  :-)
Fakt  je,  že by  se  ale měli předvést  majitelé  tady   té   hospody  a    dát  něco  do placu  za  ty  statisíce   prokecaných   klikání  :-)

0
    No, ruku na srdce, některé příspěvky bych radši nezapočítávala :o)))

-1
    To určitě každý. Když se zadaří a přijde den blbec, tak by člověk kolikrát nebyl :-)

0
    Každý ne.
Byli tu i tací, kteří
a) měli pravdu vždy
b) neměli-li pravdu, platil automaticky bod a)

0
    kdyby byla aspoň koruna za příspěvek, co?

-2
    Teď je ovšem otázka, zda platit nebo dostat... ;-)

0
    Samozřejmě  oboje,  jeden bude  dávat,  druhý  dostávat.
problém by nejspíš nastal při  dohadování  kdo  a co bude  :-)

0
    Spočítal jsi taky, kolik lidí odsud za tu dobu stačila vyštípat?

-9
    Tak schválně, kolik, dej seznam.

-4
    Seznam asi nedám, nechce se mi hledat všechny ty co přišli na něco se zeptali a po pár jízlivých poznámkách už se tu neukázali. Z těch stálejších je myslím na řadě Palmovka a Brahma. Ale, co že ty hned tak operativně reaguješ.

-2
    Hele, mas to desne popleteny. Sam Palmic to tady pred rokem a pul rozpustil a zrusil !

-4
    Hmm, a proč se tedy do něj v každém svém příspěvku naváží ?. Já mu tedy nechci dělat advokáta, ale někdy to zavání až stihomamem

-2
    Operativně?   Já si operativnost   představuji  úplně jinak.  Otevřu  Nakole,  pročítám    co se komu  stalo a   čtu  co  čtu  a  co si  před  třemi hodinami napsal.
A protože  nevim a  ani netuším  kdo  kolik a   koho    vyhnal,   tak se ptám   abych měl nějakou představu.
No,  jak vidím,  tak  se zase   nic nedovím  a   zůstane mi utajeno koho  že  radka  odtud  vyhnala.
Ty   k radce  chodíš  na poradu?  Že víš, že    teď  je  na řadě  Palmovka  a Brahma  :-)
A jestli  sem někdo vpadne  se  stupidní  reklamou nebo  přiblblým a zcestným  komentářem   a  radka  na  to  zareagovala (stejně  podobně jako i  další)  a  dotyčný   vyzmizíkoval,  tak  to snad je   spíš   záslužná   činnost  než  něco špatného.
A pokud  někdo není schopný  v diskusi  snést   jiný názor  a případně i  nějakou kritiku  nebo poznámku a dloubnutí,  tak  není  nic   špatného  na  tom,  že  se diskuze  nezúčastní  nebo  i  odejde.

-3
    Nejsou důležitý jména, ani čísla, jestli chceš mít představu najdi si to sám.
Na poradu k nikomu chodit nemusím, stačí to tady občas sledovat. Pokud se někdo na něco slušně zeptá a odpovědí jsou mu jen uštěpačné a rádobyvtipné poznámky, není divu, že už se tu neukáže, tj. jinými slovy - je vyštípán.

-2
    Tak řekni aspoň to číslo...
Vydělíme to a zhodnotíme efektivitu.  ;-)

-3
    Přečti si první větu o příspěvek výše.

-1
    Datum: dnes v 11:34
Autor: OVG
Spočítal jsi taky, kolik lidí odsud za tu dobu stačila vyštípat?
Trochu mi to teď připomíná populární ženské: "Tak když nevíš, já ti to teda říkat nebudu..."   ;-)

-3
    Já sem chodím kvůli cyklistice, tipům na výlety, někdy technickým radám. Ne kvůli konfrontaci. Proto mám taky plný sloupek skrytých "tlachacích" témat.
Já jsem zaregistroval, že zmizel Hekynen a Hrabosh, Ti byli vyhozeni adminem. A pak Jindračíslo, ten "odešel" sám s hlavou hrdě vztyčenou. :-)

0