Evropská asociace zelených stezek - Greenways zastoupená v ČR Nadací Partnerství ve spolupráci s hostitelským belgickým regionem Valonsko ocenila v belgickém Namur vítěze již 7. ročníku cen pro nejlepší Evropské zelené stezky – Greenways 2015. Ocenění si odvezla i drážní stezka Koleje z Novojičínska.
Vadou na kráse je že tahle cyklostezka končí v Hostašovicích a nepokračuje dále na Valmez.
0
Od pramenů Zrzávky vede pohodlná cyklotrasa do Krhové, točna a po cyklotrase č.6016 je napojení přes Zašovou a cyklostezku č.6260, Bečva do Valmezu. Všude nemusí vítězit byť pěkné, ale drahé cyklostezky.
0
Ano tam tudy jezdím ale není to nic moc.
Sjezd do byniny katastrofa. Na točnu Krhová je to pak po hlavní silnici a to značně frekventované.
Nejraději to jezdím přes Jasenici tam je to klidné:-)
0
Neznám to tam, proto mám dotaz. Po té nově vybudované asfaltové silnici bude jezdit tolik kol a jiné dopravy, že tam bylo vhodné položit asfalt? Městské cyklostezky to vzhledem k charakteru a zatížení vyžadují, ale zde by mi vhodnější přišlo použít válcovaný hlinitopísečný povrch.
-1
Nevím jak je to tady, ale když jsem hledal proč se u nás na cyklostezce Cunnewalde - Löbau, která je také místo původní trati, dělal asfalt, zjistil jsem, že se počítá s provozem inlajnistů.
0