reklama

Velikost rámu

Dobrý den, mám zájem koupit si tohle kolo http://www.powerstore.cz/…ow-2014.html , ale vyprodali velikost L, která podle internetu by byla pro mě výhodnější a tak se chci zeptat, zda by mi nesedla i velikost M. Na jednom webu sem dokonce četl, že pro výšku 176–180 může být velikost M-L, ale raději se poradím i tady. Měřím 180cm a délka nohy cca 79cm.
Děkuji za odpověď.
Foto rozměry rámu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 27.03.2015
Autor: freschak
  • Re: Velikost rámu

Jde. Lepší menší než větší.
    možná asi budeš měnit představec za delší, ale to se dá.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: radka
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zajímavé preference. Většina žen říká, že lepší je trošku větší (ale ne moc) :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Joe-CUBE
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Když je něčeho moc, tak je to vždycky na prd.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: radka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zase, když víš, jak si nastavit představec dle vlastních potřeb...:-))

Ale vážně pro tazatele: kolo si vyzkoušej, projeď si ho, eventuálně se domluv s prodejcem, co by jak šlo vyměnit a ponastavovat. Uvidíš. Když ti nebude vyhovovat, můžeš počkat na větší. Záleží na tom, jak se chceš na kole cítit a jak intenzivně ho chceš používat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Lanna

Díky a ještě jedna věc, u 29" jsou i rámy větši nebo jen kola? Protože to samé kolo je tam i v 29" ale taky jen v M, tak jak by to bylo s tim, ono sem se taky na ty 29" a do ted sem mel 26 tak bych to i zkusil. Diky

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 30.03.2015

Podívej se na geometrie jednotlivých modelů a porovnej. Mohou být stejné, ale také nemusí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Diky. Prochazel jsem jeste nejake diskuze a jeden uzivatel psal, ze kupoval taky moongose se stejnou geometrii jako tenhle, meri 183 cm a Lko mu bylo velke a M ideal.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Zkus to třeba podle tohoto kalkulátoru:
    http://www.competitivecyclist.com/Store/catalog...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Jarda
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

140 cyklistů (2 přihlášení)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | 09.06.2023

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023