Opravdu by mě zajímalo, kolik lidí si pročítá místní diskuze aniž by se jich zúčastnili. Jste-li takoví, udělejte projednou výjimku a něco napište. Jen tak, cokoliv. Může to být i blbost - koneckonců se tím nebudete lišit od spousty zdejších příspěvků. A stálí přispěvatelé si protentokrát odpočinou, za což jim budu vděčný.
Zajímavé téma.Jsem zvědav kolik se jich přihlásí.A ti co se nepřihlásí budou co?
0
Myslím, že můžeš klidně kalkulovat s počtem projíždějících cyklistů, tak jak je uveden na počítadle vpravo. Asi každý započítaný se na příspěvky alespoň zběžně podívá i když sám je schovaný za bukem a nereaguje.
0
To jsem si myslel taky, než nad ránem narostl počet projíždějících se na 150 cyklistů.
0
To počítadlo bych nebral moc vážně (anebo se mýlím) kolem jedné v noci jsem se díval a bylo tam 75 cyklistů, udělal jsem refresh a najednou 45, hned další a 14 cyklistů
0
Měls pokračovat, v jednu v noci se projíždějí tak dvan nejvíc tři. Vím co říkám. :-)
0
Kde je počítadlo vpravo?
0
Také se hlasím i když nevím jak dál. Mějte se. Ahoj.
0
Pro "cerne jezdce" je i termin. Rika se jim lurkeri.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lurker
0
Můžeš mi to nějak přiblížit? Kdyby to tam bylo persky, tak si to přečtu, ale takhle? Ď.
0
دریک بورد
پیام ،گرو
ه خبری ( روی )
یک شخصی اس
ت که بحثها
lurker درفرهنگ
اینترنت ،
یک
یاسیستم م
حاوره ای
دیگر،می خ
واندامان
درتاشرکت
می کند " Chatroom ،
0
Tady je preklad do perstiny. Jen si musis prevest znaky na perske.
0
http://www.acoma.cz/pers.html
Tady by se to melo zobrazit bez prevodu. Je to dostacujici? Ty 2 anglicka slova bohuzel prekladovy slovnik nezna.
0
:-))))))) A na těch dvou slovech právě nejvíc záleží. :-(((
0
Žes radši nejela Řevničák, teď se zdržuješ s nějakým vopruzem, kterej ani neumí anglicky. :-)
0
Řevničák jsme přeložili na příští týden...
0
Sektore, ber to tak, že na tyto stránky se teoreticky může připojit asi 6miliard lidí bez přihlášení. Chybí ti nadhled, nebo sleduješ nějakou svojí kuličku.
0
suhlasim s bigfortom......
0
když si pročítáž diskuzní příspěvky nejstupidnější otázky dávajín stálí přispěvatelé, běda jak někdo rozumně odpoví, setře ho cwelá skupinka.
0
sem tu uz dlouho nebyl, je zima, n kole nejezdim. jezdim na bezkach. tak proto. tak zase na jare ;) zdar
0
I já si zde v podstatě pravidelně čtu příspěvky, aniž bych měl potřebu reagovat. Hovadiny nečtu, na opačný názor jiného člověka nemám potřebu reagovat. :-)
0