Pět týdnů letošního léta trávím na Maltě jako Group Leader jazykové společnosti European School of English (ESE). Mým hlavním koníčkem je cyklistika, a proto jsem si už před odletem zjistil možnosti zapůjčení jízdního kola. Systém služeb má ESE následující: denní služba, noční služba, den…
Jo, není Malta, jako malta.
Já jsem doma "na maltě" skoro 14 dní a na kolo jsem se dostala jen jednou :o)))
Tu tvoji Maltu bych si ale dala s chutí.
Díky za příjemné počtení k ranní kávě :o)))
-1
Díky za pochvalu! Já jsem s tou tekutou "maltou" (hlavně teda betonem) prožil prázdiny před třemi lety, takže vím jaké to je stát u míchačky ve 30°C vedru :D Snad se na Maltu dostanu i v zimě a užiji si jí jinak než ve čtyřicítkách. Mnoho štěstí na stavbě!
0
Že není Malta jako malta vím od dětství. Nevím ale co je náplň práce group leadera. Dohledal jsem jen toto: "dospělá osoba, která doprovází mladé lidi účastnící se výměny mládeže za účelem zajištění jejich efektivního učení, ochrany a bezpečnosti", ale nejsem z toho moc moudrý.
0
No, skoro správně. Jednoduše řečeno jsem byl vedoucím na táboře, kt. byl v 3hvězdičkovém hotelu a bylo tam cca 250 studentů z celé Evropy. Takže dohlížení na dodržovvání nočního klidu, výdej obědů v balíčcích, vítání nových studentů...
0
Díky za vysvětlení. Občas se v těch nových termínech ztrácím. Původně jsem myslel, že group leader je vedoucí skupiny dělníků, tedy postaru parťák a pak mě došlo, že to asi není ono.
0