Uvažuji o tomhle.
http://www.i4wifi.cz/bezpecnostni-gps-tracker...
Krádeži to sice nezabrání, ale alespoň by se našlo kolo a garáž či sklep či stodola toho zloděje.
A kam bys  tu krabičku na kole  dal  aby  nebyla  vidět  a  nedala se snadno   odstranit?
Navíc  se mi to zdá  být  nějak moc  levný  na  to aby to mělo  tu správnou kvalitu,  výdrž  a plnilo  to  to co   uvádějí.

0
 0
    Ano, to je problém, že pokud to zloděj odstraní, tak je vysmátej. A zase tak malé, aby se to nalepilo někam nenápadně, třeba pod sedlo atp., to není. Dal bych to do brašny na nosič či pod sedlo s poléhal se na to, že se nebude zdržovat tím, že to odendá.

0
 0
    Ta  brašna  mě napadla  taky,  ale   tam se určitě  brzo podívá,   běžně  se tam vozí  peníze na cestu  a  určitě by  ho dost  zajímalo  co ta krabička   je.  Blbce  by  nejpíš nenapadlo,  co to je,  ale moc  bych   na to nespoléhal,  kola kradou  různí lidé  a  mnohá  se  hned  dostávají  k jiným lidem a ti už  určitě   budou vědět   co by to mohlo být.
Možná  by  se to  dalo  alespoň  trochu   zamaskovat  třeba   jako  zabalaná  rezervní duše,  nebo něco podobného.

0
 0
    Otázka zní, jak často ti ukradou kolo?
Já měl kolo zdezpečeno poplašným zařízením které mně řvalo doma a o kolo jsem stejně přišel.
(ukradeno ze sklepní koje)
Dnes tam mám tři masivní zámky jeden se nedá cvaknout, silnou sirénu, kameru, a poplach doma.
Venku kolo nikdy neopouštím.

0
 0
    Mě osobně nikdy naštěstí kolo neukradli. Fakt je, že to riziko hodně eliminuji. Bez dohledu nechám kolo vyjímečně... Chci na něj bud vidět a když to nejde, tak mám alarm, že bych mohl doběhnout, když bych nebyl daleko. Pak asi další možnost je si kolo dát pojistit, ale nechci živit pojišťovny. To co jim dám za tu dobu než mi kolo ukradnou, tak mě asi bude stačit na další kolo. Nevím.

0
 0
    Tak jsem se na to jen tak okrajově mrknul a moc pozitivně to hodnoceno není.

0
 0
    http://www.bezdratovepripojeni.cz/forum...
I provoz bude něco stát

0
 0