Ahoj,
takže Airline, wewerko, Joe, Zdeňku a, samozřejmě, i další - je tu upřesnění k Novoroční vyjížďce. Tak jestli máte chuť, můžete se přidat.
Kdy: 1.1.2006
Trasa: údolím Kačáku (tedy západně od Prahy)
Sraz: v 10,30 na stanici metra B Zličín a v 11,00 s dalšími v Sobíně
Vše potřebné najdete na www.vrstevnice.com.
Vzhledem k tomu, že jsem vás teď v Ládví hodinu čekal nahoře a vy jste zatím byli dole, tak se ptám: KDE NA TOM ZLIČÍNĚ ???
0
Vyjedeš nahoru po schodech. Jsou tam stanice autobusů a pak je tam hned vpravo hospoda a má výdejní okénko. Tak tam.
Zličín má jeden jediný výstup od předního vagónu, takže přejdeš celé nástupiště a rozhodně nemůžeš zabloudit.
Je to i na mém webu.
0
A v Ládví taky, viď. Tak se neptej, a vždycky čekej tam, kde nečekáš. :')
0
A když uvidíš stoupat dým, tak tam určitě čeká Žofka :o)))
0
.. když říkám Ládví, myslím Opatov. Samozřejmě. :')
0
Tam je to také hezký, akorát nás tam asi také nenajdeš, protože je tam jen stánek a ne hospoda s výdejním okénkem :o)))
0
Radú, kde a v kolik vjedete do oudolku Kačáku a pojede se po nebo proti proudu? Já jsem více křtěný Berounkou, ale Loděnice protéká mým "hajmátem".
0
Tak tohle ti zatím nepovím, protože trasu tvoří CK Pátek13 a já jsem ještě do mapy oko nehodila - to hodlám udělat dnes nebo zítra :o)))
Od nich vím zatím toto (opis mejlu):
Sraz v Sobíně Na Hrázi, odtud po silnici až do Unhoště a tam je několik variant kudy dál. Cestu zvolíme až podle počasí. Oběd plánujeme buď v hospodě na hřebenkách (výborně vaří!!!) nebo v Malé Kyšici v penziónu Lika. Když to půjde, pojedeme celé údolí až do Nenačovic (možné občerstvení v restauračním zařízení U vycpanýho ptáka) a pak zase v závislosti na počasí buď po silnici na Úhonice a zpátky ku Praze nebo po žlutý značce lesem k Úhonicím a dtto.
---konec citátu--- :o)))
Vše by mělo být vyvěšeno u nich na webu - dostaneš se tam přes můj web vrstevnice.com nebo je najdeš tady v klubech.
Samozřejmě je možné přidat se kdekoli - těžko říct, zda z Hráze vyjedeme hned nebo dáme startovní pivo...
Když mi zavoláš (731 546154) v 11,00 nebo nějak po, tak už asi budu vědět konkrétnější údaje kudy tudy. Počítám, že do 12,00 budeme v Unhošti a tam se to pak rozsekne na tvrdo kterým směrem se vrhnem do lůna přírody.
Nevím, kolik si toho plánují "páťáci", já osobně s "našima" si chci dát tak 40 km, takže je možné, že se pak někde zase roztrhneme.
Tak zvažuj, rozhodně budeš vítán.
0
Pocasi do konce roku... predpokladam, ze ten napadly snih vydrzi i na tenhle vylet...
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&...
0
wewerko, buď klidná. Vzhledem k tomu, že letos v zimě, kdykoli jsem vyjela, byl vždy sníh a kluzko, bude to rozhodně i toho prvního :o)))
To si zase užiju adrenalinu :o)))
Jo a navíc má být slušná kosa, takže to určitě bude opět nezapomenutelný výlet.
0
Nahodou v pondeli to obcas uklouzlo jen na te polni ceste se zamrzlymi louzemi. Jinak nikde a i ten vitr byl mensi nez tenkrat na Strahove (navic nesnezilo) :)
0
Jo tak to máš pravdu...
Uvidíme, jak se nám to naklouže do neděle :o)))
0
Tak jsem dneska ocekavala venku silenou klouzanici, ale mile me to prekvapilo. Venku je husta vrstva snehu a protoze je pod nulou, tak pod tim neni led. Pokud tohle pocasi vydrzi do nedele, tak uz se tesim. Nicmene pokud to rozmrzne a zase zmrzne, tak nevim nevim jestli pojedu.
0
Tak to jsem na to naprosto stejně.
Také nechci zahájit Nový rok v nemocnici :o)))
Uvidíme, jak se to vyvine...
0
Jak se ty bílý, šedý a černý ... přesunuly z meteorologických map na silnice a chodníky, tak mě odvaha ke konání novoročních hrdinských kousků nějak opouští. :'(
0
Necháme to zatím otevřené. Uvidíme...
0
KOukám , že jsi to dobře rozjela:) To budou mít pátečníci radost :-)) a já taky pokud se zbavím té chřipky.
Tak hlavně neonemocni TY !!! Mám to z kola, ale nikomu to neříkej ...Pááá Hanka-Švícko
0
Ale, vítej mezi námi :o)))
0
Rukavice jsem predala vcera Sone :))
0
A měla radost?!?
No, určitě měla... z dárků má přece každý radost, ne :o)))
0
Ja jsem se od darku distancovala a rekla jsem, ze to je pro Boba :) zasmala se a vecer mu to snad predala. Co na to rikal nevim (a radsi ani vedet nechci :)))
0
Tak uvidíme, v čem přijede příště :o)))
0
Za chvíli opustím počítač, takže: s tou nedělí počítám, zhatit by mi to mohly jen "smíšené" přeháňky, které by namrzaly. Radko, v tom případě bych Ti poslal v neděli ráno SMSku.
Dneska v jednu vyrážím na Ondřejovsko, včera navečer jsem tam jel autem, úplná pohádka a to hlavní - byly prohrnuté některé (ty hlavnější) lesní cesty a v noci tam nesněžilo :-)
0
Tak jsem se byla project a
a) predni kolo si na vyjetych a zmrzlych stopach od aut dela co chce
b) ten hnusny 20cm hluboky prasan na polnich cestach je nepouzitelny
Jeste navic to roztava, v noci to zmrzne a zitra bude snezit/prset... takze tu nedeli vidim opravdu blede :(
0
Dnes ráno ještě za tmy tančil na přechodu nějaký občan výrazový tanec. Za chvíli jsem poznal, že to nebylo ranní bujností.
0
Teď jsem se vrátila z běžek a přijde mi terén v poho.
Pokud nenastanou zvláštní meteorologické změny, což v naší nadmořské výšce nepředpokládám, tak by se jet dalo.
Přehodnotila jsem ale trasu - z hospody se budu snažit již vracet ku Praze. Myslím, že i tak budu mít dost :o)))
0
V 18.15 v Kladně mrholení, bude-li mrznout, no bude to jistě zážitek, o kterém budou účastníci vypravovat vnoučatům (a ty si budou postraně klepat na čelo ...).
0
Tepltota se drží na nule, silnice sjízdné - já vyrážím.
V 10,30 jsem na Zličíně a v 11,00 na Sobíně (doufám).
0
Teplota u nas byla 2C v noci a i rano. Vsechno to roztava, ale na neposypanych silnicich je nahore lehce namrzla brecka a pod ni je porad led. Vubec netusim po jakych silnicich pojedeme a mimo prahu muze byt teplota uplne jina. Takze dneska nejedu.
0
Jo a davejte si bacha na strepy. Ted po oslavach bude vsude plno rozbitych flasek.
0
OK, tak se měj.
0
Tak jsem ve zdraví dorazila, ale rodina vrčí, že klikám, takže více až zítra z práce :o)))
0
Hodně jsem na vás myslel, jestli jste jeli nebo ne.
V sobotu v pozdním odpoledni v Říčanech poprchávalo, jel jsem vlakem do Chocerad, tady v 17:45 už nestydatě lilo, během večera sice přestalo, ale po půlnoci opět pršelo, a to už auta byla obalená ledovou krustou, totéž na silnici. Ještě ráno jsem se díval - nepršelo, ale ten led zůstal. Kolem poledne už byla úplná obleva. Nicméně, to jsem už byl "mimo mísu".
0
Tak jsem konečně tady.
Musím konstatovat, že to byl včera velmi zdařilý a veselý výlet.
Ráno to sice opravdu nevypadalo. Jen jsem vyjela z baráku, kolo odmítalo poslouchat a nikam nešlo zatočit. Zjistila jsem, že bude rozumější uchýlit se z bezpečí namrzlých chodníku do nebezpečí prosolených silnic. A také jsem se rozhodla pro dnešek vynechat jakékoli terény.
Na Zličíně se nás nakonec sešlo 6. V Sobíně jsme asi hoďku poseděli v hospodě Na hrázi a pak jsme se vydali po silnici směr Červený Újezd, Unhošť. Tady jsme sice trošku koketovali s pár kilometrama přírodou, ale jak nám začala kola tancovat na naupravené cestě, ihned jsme se zase vrátili na silnici a jeli jsme na Svárov, Ptice, Červený Újezd a Hájek, kde jsme navštívili na křižovatce úžasnou hospodu Zátiší - já jsem si vždycyky myslela, že jde o ruinu před zbořením a ona se z toho vyklubala úžasná hospoda vyzdoběná všemožnými pivními cedulemi. Sedělo se v prastarých křeslech a měli tu dokonce betlém. Pravý od Lady a aby to bylo trošku pivní, tak sníh byl imitován pivními zátkami natřenými na bílo :o))) Jen hygienik by se asi moc neradoval z toalet, kde netekla voda, ale byly a to stačilo.
Pak už jsme jen sjeli zase na Hráz do Sobína, odkud jsme v 16,45 vyrazili zpět na metro a na ohňostroj. Ten jsme stihli absolutně v pohodě a pak už jsme se rozjeli každý do svého.
Já jsem najela 41,4 km.
Počasí bylo pravé zimní - bylo sice mlžno, ale úžasně se dýchalo. A jak se vlnila krajina a měnily se teplotní rozhraní, tak místy se mlha trošku srážela a padla nějaká ta bezvýznamná kapka.
Až budou fotky dám vědět a zatím se mějte.
0
Kdo byl (krom tebe) tak "sileny" ze prijel? :)
0
Kromě mě Švícko, Koppík, Mamut, Ctibor a Markéta - prostě samá kvalita :o)))
A co se týká Pátku 13, tak Na hráz přijel Honza, ale byl nachlazen, takže dál nejel. Když jsme se ale vrátili (po 3 hodinách), seděl Na hrázi obohacen o další 4 "pátkaře" :o)))
Byla s nimi neuvěřitelná legrace...
Ale celou cestu jsme na tebe a na Airlina mysleli. Uvidíš na fotkách :o)))
0
Jako jen u piva nebo jste treba aktivne lovili veverky prednim hayesem? :)
0
Tak snažil se nás sestřelit jen jeden nesestřelený bažant, veverku jsme potkali v hospodě, ale moc se nám líbila :o)))
0
Tak už se mi podařilo dát na své stránky pár slov k Novoroční vyjížďce. Snad už brzo budou fotky od Švícka a od Pátku 13 budou, až se Honza vymarodí.
0