reklama

Velký test elektrokol – Scott E-Sub 10

Švihák lázeňský je označení, za které se netřeba stydět. Jedná se o jedince, který je elegantní, zábavný a je rád středem pozornosti. Přesně takovýmto dojmem působí elektrokolo Scott E-Sub 10, s kterým uděláte dojem při projížďkách nejen po městech lázeňských, ale jakýchkoliv, protože právě k tomuto je tento model předurčen.

Datum: 13.06.2013
Autor: Redakce
  • Re: Velký test elektrokol – Scott E-Sub 10

Testy které byly provedené jsou nespolehlivé a hodně zavadějící. Dokud nebude při testování použito věrohdné měření které ukáže kolik tester spotřebuje Wh/km je tohle testování k ničemu.
    Má to jeddoduchý důvod který jsem už nesčetněkrát uváděl. Pokud má tester spotřebu 2Wh/km (odpovídá dojezdu 144km) je dopomoc téměř nula a tester šlape vlasní silou a dopomoc tím pádem nepotřebuje.
    V kopcích spotřeba 4Wh/km svědčí o velmi málé přípomoci motoru a tester dává větší díl výkonu vlastní silou.
    Závěr je takový že dotýčný zájemce třeba z řad testeru vyhodí zbytečně 50tis. jelikož by tento výkon podal i bez motoru.

[ Zpět ]
    Datum: 13.06.2013
    Autor: Bobbob
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

I proto sem zatím šel do kola bez motoru, protože při jízdě na lehko bych motor v podstatě nevyužil. Jiná je jízda na těžko z brašnama, tam jde každé kilo cítit a motor by se do kopce hodil. Jenže na to prostě nemám čas a na cestu jednou za rok se mi to prostě nevyplatí.

[ Zpět ]
      Datum: 14.06.2013
      Autor: Juras
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přesně tak, zdravý jedinec si takové kolo nekoupí a ten s hendikepem rozhodně nenajede uvedené nereálné dojezdy.

[ Zpět ]
        Autor: Bobbob
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zdravím. Takový test je na nic. Jediný použitelný výsledek je že kolo je hezké. Ostatní je fikce.
    Zkuste trasu Praha - Jílové u Prahy a zpět. Jezdec 90 kg který takové kopce obvykle tlačí. Takový si koupí ekolo, pro ostatní je těžké. Jo a náhradní nabitou baterii s sebou, bude se hodit.. :-)))
    Jinak všem solidním prodejcům ekol děláte jen medvědí službu.

[ Zpět ]
    Autor: primas
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

213 cyklistů (9 přihlášených)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | včera

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023