Zdravím,
mám jeden takový dotaz. Koupili jsme si pračku na řetěz včetně "odmaštovače" a oleje (neco na způsob tohoto http://www.finebike.cz/cyklistika/prislusenstvi... ). Řetěz jsme vyčistili normálně, ale hádáme se o použití oleje. Podle mě se dává na vyčištěný řetěz "nakapáním". Kamarád mi tvrdí, že se to naleje do pračky, což je podle mě nesmyslné. Kdo z nás má pravdu? Děkuji za odpovědi :)
Po vyprání a vysušení řetězu na něj nastříkáš nebo nakapeš olej. Nenaděláš takový čurbes, ale hlavně toho oleje spotřebuješ mnohem míň.
0
Řetěz se z boku mazat nemusí, nejdůležitější je namazat tu „rolničku“ oprostřed. Mažu kapátkem, mazadlo se pak samo dopraví do patřičných míst – to jest mezi čep a rolničku, a i na boky doputuje. Pak je dobré vše co zbyde otřít – méně mazadla = méně špíny na řetězu a ještě ušetříš. :o)
0
Koupaly se kdysi řetězy na motocykly, navíc v horkém oleji, aby tam ty mazuty vů¨bec byly schopný zatejct. Dnešní olejíky snadno zavzlínají. Jak píší kolegové, nakapat, pak povrch dobře otřít, aby z řetězu nebyla mastná pracholapka.
Lepší než pračka na řetězy je rychlospojka řetězu. Snadno shodím, dokonale vyperu v mističce, navlíknu a je to. Rychlejší a bez čurbesu.
0
Se způsobem mazání souhlas.
S tou pračkou ovšem obecně pravdu nemáš. Víš, jaký je to opruz nandavat na lehokolo řetěz, když tam máš jednu vodící kladku a cca polovinu řetězu v trubkách? :)
0
Tak to potřebuješ cvičenýho křečíka s postrojem, aby ti to tím ropovodem protáhnul :-)
Fakticky a prakticky to taky není problém, háček na konec řetězu, protáhneš provázek rourou a po vyprání zas na oplátku provázek vytáhne řetěz :-)
0
Jsi-li ty žena tak by se měl kamarád naučit pravidlo číslo 1, že žena má pravdu vždy. Takže je lepší dávkovat olej nakapáním. Jednak je tam menší spotřeba oleje a druhak je to cvičení trpělivosti. Pro spěchaly tím nejlepším možným způsobem tzn. utrpením :-)
0
Také používám pračku na řetěz,ale na mazání je to podle mě blbé,protože se spotřebuje hodně oleje,který pak ztéká a zbytečně mastí další části kola,které se nemusí vůbec mazat-rám,ráfky atd-
Mazat je dobré jak tu někdo píše buď kapátkem (olejničkou)nebo nějakým sprejem
Ale pračka je podle mě dobrá
0
Vy nemažete ráfky? Správně namazaný ráfek je přece zárukou vyšší rychlosti, aspoň pokud jde o kola s ráfkovými brzdami.
0
To za mnou jednou přijel známý, že mu nebrzdí kolo. Koukám a brzdná plocha zaolejovaná až běda, olej stékal z kazety a řetězu dolů na kolo. Prý, že to chtěl pořádně promazat, aby to líp jelo. A taky že jelo. Ale bez možnosti zastavení...
0
Koupil jsem takovou obyč pračku asi v Lidlu, a byly k ní ampule s jednou dávkou pracího roztoku a jednou dávkou oleje. Ampule co když otevřeš tak už nejdou zavřít. To asi vede k úvahám, jak mazat. Jinak taky mažu kapátkem, výhody viz píšete v příspěvcích výše.
0
Jinak co děláte s tím použitým mycím roztokem po čištění, když už je černej? Jak to likvidujete? Byl jsem trochu rozpačitej kam to vylít, aby to bylo ekologicky v mých možnostech a aspoň trochu správně.
0
Já používám naftu, kterou po umytí řetězu sleju do litrový sklenice. Za pár dnů se ten bordel usadí dole a když se to zase sleje, tak zhruba 80% nafty se dá použít znova. Pět litrů nafty už mám takhle asi čtvrtej rok:). Ne proto, že bych byl tak šetřivej a nechtěl koupit trochu nafty, ale že je problém to někam vylejt. No a ten humus, co zůstane v tý sklenici,vyhodím se sklenicí na hromadu při svozových dnech, třídiči z Technických služeb si s tím poradí:).
0
Na rozdíl od míry používám benzínový čistič. Jinak postup obdobný. Na první omytí použiju "jetý", slitý ze sednutého čurbesu. Pak cvrndnu trochu čistého na mytí do čista a ten pak zas přileju do toho humusného. Benzín má tu "výhodu", že se časem odpařuje a tak mi ten humusný při mytí pěkně ubývá a nemusím řešit, kam s ním. Předpokládám, že tak za deset let budu mít flašku sedliny a ta pak půjde taky do sběrného dvora.
0
Koukám, jak se to zvrtlo. Nevinný dotaz a jsme hned u kalu. Já to dřív lil do umyvadla, ale ta šichta uvést pak umyvadlo zase do použitelného stavu. Taky používám technický benzín, takže dnes nechávám odpařit a vzniklý sediment vydlabu do směsného odpadu.
0
Ty jsi opravdu tohle svinstvo lil do normálního odpadu?!?
To si snad děláš legraci, ne?!?
-2
jaké svinstvo? vždyť to je prach z cest tvořeným směsí hlíny, mletých pneumatik a ropných zplodin. Nic jiného než to co člověk normálně dýchá. :-)
0
když si meješ ruce od "šmíru", myješ si je ve speciálním umyvadle, napojeném na nějaký speciální odpad ? :-)
0
Já nemám ruce od šmíru.
Zásadně vždy používám rukavice - takové ty tenké chirurgické. Vozím je sebou i na kole.
Rukavice jen stáhnu a hodím do odpadu. Netříděného :o)))
-4
Jak jsem pochopil, tak při servisu kola máš ruce špinavé akorát od peněz ;-)
-1
Moje peníze jsou čistě vypraný :o)))
-1
V pračce na řetěz? :-)
-1
Nejste vy dva bráchové?!? :o)))
-1
Tak jdou takový hlasy.
Já pračku na řetěz nemám, takže s nima musím do banky :-)
-1
A s řetězem chodíš kam?!?
-1
To je zajímavá otázka, jak bych to jen řek, já provozuju výměnný obchod, za svačinu dostanu vypraný řetěz :-)
-1
Rukavice používám taky a taky vozím na kole, protože černé ruce a hlavně nehty se v mém povolání moc nehodí.
Chirurgické bílé se mi ale neosvědčily, protože se rychle trhají, tak používám pevnější modré nitrilové, do rizikových prostředí (koupeno ve Zdravotnických potřebách, 180 Kč/100 ks), vydrží hodně, navíc se po práci jednoduše otřou a jsou znovu k použití. A ruce čisté, jak slovo boží. Dělají se ještě pevnější, fialové, ale ty jsem nesehnal.
0
A když už jsme u toho, tak ze zdravotnických potřeb ještě používám a na kole vozím igelitové návleky na obuv (např. od zubaře). Používám je na sedlo, když prší a musím kolo nechat venku, tak abych pak neměl mokrou ... víte co. A taky když obracím kolo vzhůru "kopyty", abych sedlo neušpinil a neodřel.
0
A kam jinam? To jsem to měl slít do lahvičky a odnést do sběrného dvora? To by tam na mne koukali jak na exota. A dlouho to skladovat v paneláku taky moc nejde, že bych tam po letech šel třeba s něčím větším.
Časem jsem pak přišel na to, že to mohu nechat odstát a ono se to odpaří (technický benzín). Sediment pak dám do běžného odpadu, protože taky nevím, kam jinam s ním. Je to míchanina prachu a maziv, technický benzín už se odpařil. Kam to dáváš Ty?
0
Tak já toho nikdá nemám tolik, vždycky jen tu jednu kádinku, když myju řetěz. A navíc meju řetěz nějakou tekutinou, co není technický benzín ani nic již použitého - někde jsem to dostala.
A zbytek po mytí
- buď naliju do nějaké nádobky a vyhodím do popelnice
- nebo má taťa v garáži na tyhle sajrajty sud a o jeho likvidaci se pak nestarám. Rozhodně to ale do kanálu nelije - právě on mě cepuje, že tohle do odpadu lít nesmím. Když už toho potřebuji tu svoji trochu vylít, tak je ochoten akceptovat kanál u chodníku, ale nesmí mě u toho vidět, páč by si přednášku neodpustil :o)))
-1
Kanál na ulici je ještě horší varianta než odpad doma. Pokud není oddělená dešťová a splašková kanalizace, skončí to všechno v městské čistírně odpadních vod. Pokud to náhodou oddělené je, tak to z kanálu na ulici skončí v nejbližším potoce (maximálně to ještě projede nějakou DUN - dešťová usazovací nádrž, ale tam s nějakým čištěním nelze moc počítat).
0
Dyť říkám, že je to velmi výjimečně. Ani vlastně nevím, dky jsem to udělala naposledy.
Radši to chlístnu taťkovi do sudu s odpadem než bych kvůli tomu otvírala garáž, vážila 20 metrů ke kanálu a zase vše zpět.
Jo a od nás to jdou kanály do sračkárny v Podbabě :o)))
-1
Ten technický benzín je docela řešení, protože se odpaří a kalu je opravdu málo. Samozřejmě je pak otázka, co s tím Pražské služby následně udělají (skládka, spalovna), ale to už podle mne nemá smysl řešit.
0
Mám pocit, že to taťka vozí někam ke známým do servisu, kteří mají ofiko likvidaci.
Ale mě je to v podstatě fuk kde to končí.
Já mám jen nařízeno, nelít to do kanálu a do odpadu v umydlavu ani do záchodu a když to udělám a jsem přistižena, tak dostanu přednášku, takže mě jen zarazilo, že to jiní (a navíc chlapi) klidně dělají :o)))
Tím bych to za sebe ukončila.
-1
Oni by si ve sběrném dvoře zvykli. Já jim normálně nosím těch 50 či kolik ml oleje z Rohloffa a oni už dávno ví, že jsem exot.
0
https://www.youtube.com/watch?v=V0IUtGJ-lFw
0
Jinak mi táta z fabriky přinesl nějaký ekologický čistič, fungovalo to bezvadně, nesmrdělo jako benzin, ale dodneška jsem z něj nedostal, jak se to jmenuje, abych to poptal koupit. Tak ho ještě zkusím "vytěžit" a dám vědět.
0
Na čištění všech mastných a špinavých částí kola používám tento výrobek
http://www.dookie.cz/odmastovac-bikeworx-clean...
čístí se stoprocentím účinkem vše včetně řetězu.
0
http://www.dookie.cz/cistici-prostredek...
Tohle mi doporučili v cykloobchodě a je tam toho docela dost. A tak peru řetěz častěji než kdykoliv předtím.
0
Taky používám často podobné spreje, ale na řetězy trošku drahý provoz (a umeje dobře jen povrch, zákoutí mohou váznout)
0
Na mazání požívám WD, ale tekuté, v kapátku. Kapání je sice drbačka, ale nejúčinnější a nejčistší. Kapu nejlíp na večer, přes noc to navzlíná do rolniček, ráno jen řetěz utřu zvenčí. Kdo má něco proti WD, ať čte zde: http://cykl.cz/item/megatest-maziv
0
A ještě jeden užitečný článek: http://cykl.cz/item/hobbybastler-cisteni-retezu
0
WD není špatný, ale dnes jsou opravdu lepší přípravky typu CLP (clean-lubricate-protect).
http://www.strelecky-portal.cz/zbran-a-stelivo...
Já používám CX Professional CLP, protože je to malá lahvička bez hnacích plynů (stříkáš mačkáním). Funguje to stejně jako WD, jen to nenechává mastný povrch a nechytá na to prach.
0