reklama

Názor na přední světlo

Napište mi, prosím, svůj pohled na cenu/výkon. Děkuji.

http://atombike.cz/trelock-ls-950-ion-p-2250.html

[ Zpět ]
Datum: 05.05.2013
  • Re: Názor na přední světlo

Pohled na cenu není hezký, dá se sehnat o pětikilo levněji. Zadej na Seznam do zboží.

[ Zpět ]
    Autor: ronda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

A kdybych to poté koupil o pětikilo levněji?

[ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nevím jaký rozdíl je mezi jednotkama lux a lumen ale tohle by bylo asi lepší.

http://www.kronium.cz/led-svitilny-fenix/cyklo...

nebo né.

[ Zpět ]
        Autor: milann
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak ten poměr cena/výkon bude o šestinu lepší ;-)

Bohužel světlo neznám. Bude asi záležet kde ho budeš chtít používat a jaké má rozložení světla. Cena úplně lidová není, ale ještě to jde. Má to pytel srandiček "navíc", hezká hračka. Já za podobnou cenu kupoval kdysi Hellu 2000 a teď za stejnou cenu prodávají Fenixe BT20. Ten má výhodu, že na řidítkách, přilbě nebo čelovce neseš jen parabolku a baterii máš někde na rámu nebo v kapse.

[ Zpět ]
        Autor: ronda
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jelikož mám jako stálý zákazník 10% snížení z ceny, tak se dostanu baj očko na 2700Kč. Druhá prodejna je v Kolíně, tedy nejlevnější varianta je poslat poštou a chtějí +120Kč, tedy se dostanu na stejnou cenu. :-)

Ale to jenom na okraj...

[ Zpět ]

Světlo určitě bude svítit dost dobře, ale bude i docela těžké. Na silnici určitě nebude problém, ale na rozhrkané cestě a už v lehkém terénu by mohl být problén, záleží jak je dobře je udělaný úchyt, z obrázku to nejde moc poznat.

[ Zpět ]

za 3.5 tácu bych šel do nějakého fenixe.

[ Zpět ]
    Autor: chopper

Ještě mě zaujal tento výrobek:

http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/13-1-LED...

[ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Na elektrokole po Olomoucku

01.06.2023
Hledám parťačku přiměřeného věku na vyjížďky elektrokolem po Olomoucku, Litovelské Pomoraví, Tovačov, Prostějovsko…

Hledám: Parťačka na kolo, hory, cestování, poznává

31.05.2023
Ahojky, hledám parťačku, kamarádku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či…

Hledám: Praha Rumburk

25.05.2023
Je-li počasí, snažím se o víkendu absolvovat cestu z Prahy do Rumburku na silničním kole. Jezdí-li někdo po této…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

137 cyklistů (1 přihlášený)

Pár dní na Tour de Baltic

Nezbytný úvod Už nevím přesně jak to začalo, ale podle korespondence jsem někdy na začátku roku 2023 zjistil,…
petrp | 09.06.2023

RUNDREISE 2023: De - BeNeLux - Fr

Oblast, kam bychom se mohli jet letos projet, navrhl manžel. Co tam, to už mi neřekl. Plánování jsem nechala…
Quatsch | 08.06.2023

Bikepacking španělsky 6.část: Z Andalusie přes Extremaduru do Castilla y León

Ronda s ikonickým mostem přes hluboký kaňon, poutnické El Rocío, kde sa naše kola topí v písku, nádherná…
Kristina | 29.05.2023